Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(Chanell @ 2009 03 24, 17:28)
Bet kodel ju nera? g.gif  neramu kazkaip.. blush2.gif  gal tdl,kad dvi pakuotes geriau,o pati neseniai pradejau gert kt,nzn.. doh.gif

gali but ir delto smile.gif
ale rimtai, ir as juk pertraukos nebuvau darius sikart...
uztai matyt del to ir buvo vos vos...
matyt ir tau tas pats smile.gif

nors, pamenu, kai pirma kart nedariau pertraukos buvo normaliai viskas..
Atsakyti
iek tiek maudzia pilvuka, bet nulis sveikų, kažkiek yra, bet ten ne kraujas, ar kas, siaubas , kiek bėdų mums, moteroms blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Susirgau bigsmile.gif o jeeee mirksiukas.gif aciu! wub.gif bet vos vos g.gif
Atsakyti
Vel beda man blush2.gif susirgau,o galiu be apsaugu siandien? apsauga yra? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 25, 08:53)
Susirgau bigsmile.gif  o jeeee mirksiukas.gif  aciu! wub.gif  bet vos vos g.gif

nu tu matai mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Chanell @ 2009 03 25, 15:52)
Vel beda man  blush2.gif  susirgau,o galiu be apsaugu  siandien?  apsauga yra? blush2.gif  g.gif

yra smile.gif
tik kai reiks jau gert nepamirsk smile.gif
Atsakyti
Merginos , ar pradejus gert sitas KT svorio nepriaugot? 4u.gif nes man labai baisu pradet gert.,,, blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2009 03 25, 20:46)
Merginos , ar pradejus gert sitas KT svorio nepriaugot? 4u.gif  nes man labai baisu pradet gert.,,, blush2.gif

Geriu jau du metai, jei ir buvo svoris pora kg padidejes, tai jis tikrai nukrito. unsure.gif Kaip sveriau 56-57, taip ir dabar sveriu! 4u.gif
Atsakyti
Man nepriaugo,ti nuo valgymo,nebent blush2.gif lotuliukas.gif doh.gif
pilu kaip is kibiro, ryt,laimei, vel gersiu 4u.gif

su pavasariu,mano mieliosios patarejos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2009 03 25, 20:46)
Merginos , ar pradejus gert sitas KT svorio nepriaugot? 4u.gif  nes man labai baisu pradet gert.,,, blush2.gif

nepriaugau ir as smile.gif
Atsakyti
o jos ne tas pats kaip yarina?sorry jei ka 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brendy_ @ 2009 03 27, 15:57)
o jos ne tas pats kaip yarina?sorry jei ka 4u.gif  blush2.gif

Manau, kad ne 4u.gif

merginos, ar kuriai geriant antrą pakuotę be pertraukos buvo taip, kad teplioja paskutinę antros pakuotės savaitę? Antrą pakuotę geriant visai nieko nebuvo jokių tepliojimų, bet va dabar atsirado unsure.gif Čia normalu?
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2009 03 25, 19:46)

Aciu Dievui priaugau thumbup.gif sveriau 48-49kg,dabar sveriu 50kg (gerai pavalgius)..Juokauju zinoma biggrin.gif Nu galima sakyt kg priaugau viena,bet nemanau,kad nuo ju..
Atsakyti