Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(rutulis21 @ 2009 10 09, 12:43)
Jus mane paprotinkit  blush2.gif  Geriu pirma pakuote, tai nelabai dar suprantu, pradejau gerti rytais, ir viena ryta pamirsau, isgeriau per pietus, tai dabar jau reik papildomos apsaugos? ax.gif

viskas gerai 4u.gif papildomos apsaugos nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 10 09, 21:01)
viskas gerai   4u.gif papildomos apsaugos nereikia  4u.gif

O po kiek laiko reikia papildomos apsaugos? 4 - 6 - 8 val pamirstos isgerti tabletes, kazkur skaiciau lyg ir 12 val begyje jei isgeri tai papildomai nereikia... ar tikrai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutulis21: 10 spalio 2009 - 14:35
QUOTE(rutulis21 @ 2009 10 10, 13:34)
O po kiek laiko reikia papildomos apsaugos? 4 - 6 - 8 val pamirstos isgerti tabletes, kazkur skaiciau lyg ir 12 val begyje jei isgeri tai papildomai nereikia... ar tikrai?  g.gif

jei veluojama isgerti iki 12 valandu, tada isgeriama kada prisimenam ir viskas wink.gif
jei praeina daugiau nei 12 valandu tada, jau papildoma apsauga pageidaujama 4u.gif
Atsakyti
Geriu jas apie metus, gal čiut mažiau. Ale, kraujuodavau seniau po 8-10dienų, tai dabar viskas susitvarkė thumbup.gif 3-4 dienos ir aš jau gatava. Kitas pliusas, kad krūtinė padidėjo, iš pradžių galvojau, kad man pačiai stogas pavažiavo, bet poto jau ir draugas sako Agirdž, ką su papukais padarei? biggrin.gif biggrin.gif Šiaip nepykina, neskauda, bet nu jeckau kleckau.. Dingo noras mylėtis totaliai. Seniau pati vis lipdavau, nu norėjau ištisai, o db.. Kai pensininkė jaučiuos kokia blink.gif
Atsakyti
Po pirmo nėštumo gėriau šias KT (gal jau ir rašiau šioje temoje). Viskas buvo puiku, tikrai nejaučiau ypatingų negalavimų. Bet kai pradėjau gerti po antro nėštumo - kaip lavonas vaikščiojau - pykino, drebulys buvo, kažkokie panikos priepuoliai, nuolat galva arba skaudėdavo arba svaigdavo, ciklas išsitęsė iki keturiasdešimties dienų... Būdavo, kad po dvi-tris tabletes nuo skausmo tekdavo sugert per dieną. Apetitas dingo, visa kita (pačios suprantat) irgi dingo... blink.gif Mečiau jas, matyt dabar jau nebetinka g.gif Ar taip gali būti? Na, kad vienu metu jos tinka, o kitu metu - jau nebetinka. Metus gerti, visi negeri simtomai dingo per dvi dienas
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2009 10 19, 11:24)
Po pirmo nėštumo gėriau šias KT (gal jau ir rašiau šioje temoje). Viskas buvo puiku, tikrai nejaučiau ypatingų negalavimų. Bet kai pradėjau gerti po antro nėštumo - kaip lavonas vaikščiojau - pykino, drebulys buvo, kažkokie panikos priepuoliai, nuolat galva arba skaudėdavo arba svaigdavo, ciklas išsitęsė iki keturiasdešimties dienų... Būdavo, kad po dvi-tris tabletes nuo skausmo tekdavo sugert per dieną. Apetitas dingo, visa kita (pačios suprantat) irgi dingo... blink.gif Mečiau jas, matyt dabar jau nebetinka g.gif Ar taip gali būti? Na, kad vienu metu jos tinka, o kitu metu - jau nebetinka. Metus gerti, visi negeri simtomai dingo per dvi dienas

Man jas kai skyrė gydytoja, sakė jų sudėtis truputuką pasikeitusi negu anksčiau buvo. Gal todėl ir netiko?

Aš jų dabar nebegeriu ir manęs nebekankina dusulys thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos, gėriau yasminelle 4 mėn. išpradžių jokių šal. poveikio lyg ir nepastebėjau ax.gif , bet geriant 3 pakuotę, pasireiškė vos ne visi šalut. poveikiai doh.gif (iš pradžių nesupratau, kad nuo KT): pykino ištisai, krūtinė skausminga, priaugau svorio, jaučiausi visa ištinusi.... baisu verysad.gif . Šiuo metu jas pakeičiau į diane 35, matysiu kaip seksis unsure.gif , kol kas savijauta normali. 4u.gif
Papildyta:
url=http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/]user posted image[/url 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2009 10 19, 14:31)
Man jas kai skyrė gydytoja, sakė jų sudėtis truputuką pasikeitusi negu anksčiau buvo. Gal todėl ir netiko?

Aš jų dabar nebegeriu ir manęs nebekankina dusulys  thumbup.gif

geras, o aš kai ėjau recepto rašytis, dar specialiai klausiau daktarės - ar nesikeitė sudėtis jų. Tai sakė, kad tikrai ne. O visgi kažkas negerai su tom KT g.gif O gal su manimi, tiesiog pasikeitė kažkas ir psio g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2009 10 19, 19:48)
geras, o aš kai ėjau recepto rašytis, dar specialiai klausiau daktarės - ar nesikeitė sudėtis jų. Tai sakė, kad tikrai ne. O visgi kažkas negerai su tom KT g.gif O gal su manimi, tiesiog pasikeitė kažkas ir psio g.gif

Aš jas pradėjau gerti prieš pusmentį. Įdomiai čia unsure.gif kiek gydytojų tiek nuomonių doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2009 10 19, 17:48)

o kodel turejo keistis ju sudetis? mastau.gif
manau tada butu ir naujas ipakavimas...
Atsakyti
As jau ilgas laikas geriu sias KT,viskas buvo ok... Dabar kaip visada vaziuodama i uzsieni pirkausi pakuociu pusmeciui,tiek neturejo ,,Yesminelle'',tai dave ,,Yez'' sake vaistininke,kad ju sudetis lygiai tokia pati,net pakuote beveik tokia pat..
Bet nesuprantu kodel ,jei sudetis ta pati man jos netinka..susirgau iskart kai isgeriau paskutine tablete,o budavo tik i 4 diena susergu g.gif
Be to,dabar jau puse menesio jauciuos kaip nescia,skauda strenas,miego is vien noriu ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 10 21, 01:13)
o kodel turejo keistis ju sudetis? mastau.gif
manau tada butu ir naujas ipakavimas...

tai va, nelabai suprantu - Širdelei juk daktarė pasakė, kad pasikeitė sudėtis g.gif Mistika kažkokia, niekas neaišku, o moterys visa tai turi vartoti, net galutinai nežinodamos kaip ir kas yra iš tikrųjų

QUOTE(Lanuska @ 2009 10 22, 15:43)
As jau ilgas laikas geriu sias KT,viskas buvo ok... Dabar kaip visada vaziuodama i uzsieni pirkausi pakuociu pusmeciui,tiek neturejo ,,Yesminelle'',tai dave ,,Yez'' sake vaistininke,kad ju sudetis lygiai tokia pati,net pakuote beveik tokia pat..
Bet nesuprantu kodel ,jei sudetis ta pati man jos netinka..susirgau iskart kai isgeriau paskutine tablete,o budavo tik i 4 diena susergu g.gif
Be to,dabar jau puse menesio jauciuos kaip nescia,skauda strenas,miego is vien noriu ir pan smile.gif

Reiškia vaistininkė jus akivaizdžiai suklaidino. Manęs tai niekas neįtikintų nusipirkti kitas KT, arba jau keisti iš esmės arba geriau ieškoti kitose vaistinėse, nes šitie žaidimai su kaitaliojimu tikrai nieko gero sveikatai neduoda
Atsakyti