Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

šias KT vartojau du metus ir tikrai galiu pasakyti kad esu jomis patenkinta thumbup.gif veido oda grazi buvo, menesines reguliarios,svoris nekito, zodziu thumbup.gif tik kad potraukis mylejimuisi tikrai buvo sumazejes ir sekso metu sausesne budavau zymiai. Kadangi laukiu gandru tai KT nebegeriu, ir iskart pradejo veiduka bert doh.gif bet noras padidejo biggrin.gif
Atsakyti
Galiu tik patvirtinti kad dusimai, regėjimo silpnėjimas ir nenoras mylėtis buvo dėl šių KT. Mečiau dar tik trys savaitės, bet dusimas dingo, regėjimas nebesilpsta ir noras atsirado 4u.gif smileysex.gif metu būdavau labai sausa doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif dabar geriu diane 35, bet giekologė išrašė yasminelle, bet vis nedrystu pradėti jas gerti. Gal kas nuo diane 35 perėjote prie yasminelle? Yesminelle turi mažiau hormonų nei diane, tai truputėli baisoka, kad nebūtų mažesne apsauga, kadangi esu pratusi prie didesnio hormonų kiekio g.gif nuo diane jokio šalutinio poveikio nejaučiu,geriu jau gal 3 metus, kaži kaip nuo yasminelle bus g.gif
Atsakyti
Išrašė todėl, kad dianej per daug hormonų, gydytoja sakė, kad man tiek nereikia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lineta7 @ 2009 11 01, 14:13)
Sveikos smile.gif  dabar geriu diane 35, bet giekologė išrašė yasminelle, bet vis nedrystu pradėti jas gerti. Gal kas nuo diane 35 perėjote prie yasminelle? Yesminelle turi mažiau hormonų nei diane, tai truputėli baisoka, kad nebūtų mažesne apsauga, kadangi esu pratusi prie didesnio hormonų kiekio  g.gif   nuo diane jokio šalutinio poveikio nejaučiu,geriu jau gal 3 metus, kaži kaip nuo yasminelle bus g.gif

ir man taip pat israse, ruosiuosi nuo kito menesio pradeti gerti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

mano situacija tokia, as pradejau vartoti KT pries 4 men. tai man gydytoja israse Diane 35, po 4men. atlikus apziura ji paklause kokie slautinaiia poveikiaia, skaiu ispradziu augo svoris, bet po keliu menesiu nukrito thumbup.gif thumbup.gif tai sake kad organizmo nepakrauti israsys silpnesnes Yasminelle 4u.gif
tokia mano istorija rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maye: 24 lapkričio 2009 - 12:08
QUOTE(maye @ 2009 11 24, 14:05)
ir man taip pat israse, ruosiuosi nuo kito menesio pradeti gerti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

mano situacija tokia, as pradejau vartoti KT pries 4 men. tai man gydytoja israse Diane 35, po 4men. atlikus apziura ji paklause kokie slautinaiia poveikiaia, skaiu ispradziu augo svoris, bet po keliu menesiu nukrito thumbup.gif  thumbup.gif tai sake kad organizmo nepakrauti israsys silpnesnes Yasminelle 4u.gif
tokia mano istorija rolleyes.gif

Aš tai vis dar nedrystu pradėti gerti yasminelle biggrin.gif kai pavartosite, papasakokite, kaip jums jos tiks
wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lineta7 @ 2009 11 01, 19:29)
Išrašė todėl, kad dianej per daug hormonų, gydytoja sakė, kad man tiek nereikia wink.gif

diana 35 yra daugiau kaip vaistas gydyti ivairioms problemoms, tokioms kaip cistoms ir t.t, cia vien apsaugai yra per didele doze hormonu, as geriau del cistu, savijauta nuo ju man budavo baisi: galvos skausmas ir krrutine tempdavo, kaip kazi ka...
Atsakyti
gal kuri zinot, kodel man per mmm nera jokio kraujuko tik rudai teplioja? unsure.gif
jau ta pastebiu kelinta menesi unsure.gif gal kokia moteriska liga? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 11 30, 14:09)
gal kuri zinot, kodel man per mmm nera jokio kraujuko tik rudai teplioja?  unsure.gif
jau ta pastebiu kelinta menesi  unsure.gif gal kokia moteriska liga?  unsure.gif  unsure.gif

Geriau konsultuokis su gydytojais, nes kiekvieno yra skirtingas organizmas smile.gif
Atsakyti
Žodžiu gal metus gėriau yasminelle ir viskas buvo gerai, bet paskui nusprendžiau mesti... dabar po pusės metų vėl pradėjau gerti, nes su prezervatyvais mums sunkiai sekėsi draugauti, o su nutrauktu galima gi labai lengvai prisižaisti.... tai va geriu jau antrą savaitę, bet tai kažkokia tragedija.... galima sakyti frigidiška tapau, įeinant visada skauda, paskui labai labai sudrėksta ir tos išskyros tokios keistos, glitnios, apie kažkokį malonumą net nekalbu, tiesiog jokių emocijų man nekelia, nors anksčiau kaskart darant orgazmą pajusdavau, net vaikinas mano jau nebaigia, nes sako aš jaučiu, kad tu net nenori, aš net pats baigt negaliu... taigi kaip manot, čia tiesiog organizmas taip taikosi prie KT? Ar tiesiog jos man jau nebetinka? Galvoju jei šį mėnesį nepagerės tai tiesiog mesiu... ar gal pas gydytoja eit prašyt, kad kitas išrašytų? Labai pasimetus esu, man po sekso tiesiog verkt noris kaip viskas negerai...
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2009 01 30, 17:40)
Mano sesuo jarina KT gėrė daugiau kaip metus ir juos gerdama pastojo, tai namuose laksto nuostabus berniukas  wub.gif

Vakar ėjau per vaistines ir apie kainas info tokia.
Norfos vaistinėj 52 su centais,
Euro vaistinėj 50 su centais
kažkokia Baltijos vaistinėj 49 su centais
šeimos vaistinė 42 su centais  mirksiukas.gif

ooo,geri skirtumai doh.gif
Papildyta:
sveikos 4u.gif na pasisaiciau cia pas jus truputi ax.gif
vakar buvau pas gine,ir man israse buten cias kontrac,tabletes,kaina tikrai ju nemaza, dar ziuriu ir kiekvienoj vaisneje labai skiriasi doh.gif
tai bandysiu jas naudoti,tikiuos tix unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

mano patirtis vartojant sias KT:

KT paskyre gydytoja po visokiu tyrimuku smile.gif
pirma menesi tepliojo, svaigo galva, pykino, silpnumas, dirglumas ir siaip nuotaikos nebuvo (bet cia normalu)
noras myletis kaip ir visos dregmes buvo dinge ax.gif
per 1.5m ju vartojimo, priaugau 8kg doh.gif (apetitas zveriskas)
prikaupiau ir celiulito, kurio beveik neturejau schmoll.gif

ir galiausiai, nusprendziau ju nebevartoti, nes is tiesu jauciausi blogai nuo ju g.gif dabar sekmingai nenaudoju jokiu KT, pleistru ar ziedu...bet maniskis gerai issitreniraves blush2.gif
Atsakyti