Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(*Rita* @ 2009 10 23, 08:38)
Reiškia vaistininkė jus akivaizdžiai suklaidino. Manęs tai niekas neįtikintų nusipirkti kitas KT, arba jau keisti iš esmės arba geriau ieškoti kitose vaistinėse, nes šitie žaidimai su kaitaliojimu tikrai nieko gero sveikatai neduoda

as irgi jokiais budais nebuciau pirkus yez schmoll.gif jau geriau nueit i kita vaistine paieskot....
Atsakyti
Sveikos,

gal kas nors iš geriančių Yasminelle gali patarti (neturiu kam pasiskambinti savaitgalį doh.gif )? Jau porą metų geriu šias KT, viskas gerai, tik šį mėnesį per savo žioplumą teko nutraukti vaistų gėrimą - išvykau į kelionę nepasiėmusi KT ir neturėjau galimybės jų nusipirkti . Paskutinę KT išgėriau šį pirmadienį, buvo 10 ciklo diena. Grįžusi namo KT nebegėriau, nes jau buvo praėję nuo paskutinės tabletės daugiau nei 48h, galvojau - palauksiu kitų MMM primos dienos ir pradėsiu vėl tvarkingai gerti. Tik MMM prasidėjo gan netikėtai ir labai greitai - šį pektadienį, t.y. ciklas tebuvo 14 dienų. Pirmą diena patepliojo, o antrą d. - kaip įprastai būna per MMM.

Ar man jau ir pradėti vartoti KT šiandien? g.gif
Atsakyti
QUOTE(savanna @ 2009 10 24, 12:24)
Sveikos,

gal kas nors iš geriančių Yasminelle gali patarti (neturiu kam pasiskambinti savaitgalį  doh.gif )? Jau porą metų geriu šias KT, viskas gerai, tik šį mėnesį per savo žioplumą teko nutraukti vaistų gėrimą - išvykau į kelionę nepasiėmusi KT ir neturėjau galimybės jų nusipirkti . Paskutinę KT išgėriau šį pirmadienį, buvo 10 ciklo diena. Grįžusi namo KT nebegėriau, nes jau buvo praėję nuo paskutinės tabletės daugiau nei 48h, galvojau - palauksiu kitų MMM primos dienos ir pradėsiu vėl tvarkingai gerti. Tik MMM prasidėjo gan netikėtai ir labai greitai - šį pektadienį, t.y. ciklas tebuvo 14 dienų. Pirmą diena patepliojo, o antrą d. - kaip įprastai būna per MMM.

Ar man jau ir pradėti vartoti KT šiandien?  g.gif

aisku idealiausia butu pasikonsultuot su ginekologe..
bet jei man taip nutiktu, tai bent jau as buciau pradejus gert vakar, t.y. pirmaja mmm diena ir plius 7 dienu papildoma apsauga 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
taip jau nutiko kad praleidau dvi tabletes t.y. praejo daugiau net 48val.ir vel isgeriau tablete, poto dvi dienas kaip priklauso geriau ir pradejo tepliot....Dabar nebezinau ar gert ar sustot...suprantu geriausia butu pasitart su gydytoja . bet tokiu galimybiu nera. nes esu isvykus atostogu....kaip jus merginos darytumet?

P.S radau ginekologes komentrara vienam forume kad praleidus dvi dienas reikia gert tiesiog tos dienos tablete ir toliau gert...bet man tas tepliojimas nepatinka oir jausmas kaip pries mmm( pilva maudzia) verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karjeriste: 27 spalio 2009 - 13:11
QUOTE(Karjeriste @ 2009 10 27, 11:03)
sveikos 4u.gif
taip jau nutiko kad praleidau dvi tabletes t.y. praejo daugiau net 48val.ir vel isgeriau tablete, poto dvi dienas kaip priklauso geriau ir pradejo tepliot....Dabar nebezinau ar gert ar  sustot...suprantu geriausia butu pasitart su gydytoja . bet tokiu galimybiu nera. nes esu isvykus atostogu....kaip jus merginos darytumet?

jei isgeriai, tai ir pabaig pakuote 4u.gif gal tik pateplios ir praeis 4u.gif
ir nepamirsk 7 dienu papildomos apsaugos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 10 27, 17:55)
jei isgeriai, tai ir pabaig pakuote 4u.gif gal tik pateplios ir praeis  4u.gif
ir nepamirsk 7 dienu papildomos apsaugos  4u.gif

Aciu. truputi ramiau isgirdus dar viena nuomone wub.gif
Atsakyti
Sveikutės, norėjau paklausti, gal kuri patarsit.

Ruošiuosi pradėt gerti jasminelle, prieš tai jokių KT nesu naudojus, išskyrus kelis kart gyvenime postinor. Dabar yra mmm ir netrukus pradėsiu gert KT, jau esu nusipirkus, bet turiu problematišką odą, ar nepakenks man KT dar labiau ? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2009 10 28, 15:26)

Ruošiuosi pradėt gerti jasminelle, prieš tai jokių KT nesu naudojus, išskyrus kelis kart gyvenime postinor. Dabar yra mmm ir netrukus pradėsiu gert KT, jau esu nusipirkus, bet turiu problematišką odą, ar nepakenks man KT dar labiau ?  unsure.gif  unsure.gif

taigi kt reikia pradet gerti pirma menesiniu diena g.gif o del odos, tai daugumai kaip tik sutvarko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2009 10 28, 15:37)
taigi kt reikia pradet gerti pirma menesiniu diena  g.gif o del odos, tai daugumai kaip tik sutvarko smile.gif

doh.gif siaubas, kaip apsižioplinau biggrin.gif galvojau, kad reik pirmą dieną po mėnesinių... et, tai reiks laukti kitų blush2.gif blush2.gif

p.s. bet kaip gerai, kad užsukau į šia temukę ir mane laiku pataisei, labai labai ačiū 4u.gif o tai būčiau prisidirbus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mafijozė: 28 spalio 2009 - 16:06
Aš irgi turiu pritarti kad labai geros tabletėlės. Geriu jas jau beveik du metukai, jos buvo pirmos KT mano gyvenime. Iš pradžių ir pykino ir tepliojo ir apsnūdusi buvau bet per porą mėnesių viskas susitvarkė ir dabar nei svoris auga nei spuogeliai dygsta-nieko smile.gif Aišku, organizmui gal ir negerai, o ir šiaip niekada pernelyg geros sveikatos nebuvau, bet kur žmogus dėsies, iš visų blogybių renkies (mano manymu) mažiausią tongue.gif
Atsakyti

QUOTE(mafijozė @ 2009 10 28, 17:26)

Ruošiuosi pradėt gerti jasminelle, prieš tai jokių KT nesu naudojus, išskyrus kelis kart gyvenime postinor. Dabar yra mmm ir netrukus pradėsiu gert KT, jau esu nusipirkus, bet turiu problematišką odą, ar nepakenks man KT dar labiau ?  unsure.gif  unsure.gif

kas del odos,tai pirmaisiais menesiais mane truputi daugiau bere,o db viskas gerai,pasitaiko po viena kita spuogeli bet gyvent galima 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(varlyte96 @ 2009 10 28, 18:16)
Aš irgi turiu pritarti kad labai geros tabletėlės. Geriu jas jau beveik du metukai, jos buvo pirmos KT mano gyvenime. Iš pradžių ir pykino ir tepliojo ir apsnūdusi buvau bet per porą mėnesių viskas susitvarkė ir dabar nei svoris auga nei spuogeliai dygsta-nieko smile.gif Aišku, organizmui gal ir negerai, o ir šiaip niekada pernelyg geros sveikatos nebuvau, bet kur žmogus dėsies, iš visų blogybių renkies (mano manymu) mažiausią  tongue.gif

o as esu siektiek kitos nuomones,sitas KT naudoju tik 10 menesiu. ir pradzioje labai dideliu salutiniu poveikiu gal ir nebuvo...bet kuo toliau vartoju ,tuo labiau neprisileidziu vyro....dingo visiskas noras myletis.. doh.gif nezinau ar tikrai Kt del to kaltos bet vis maziau sypsausi.toks amzinas nuovargis , irzlumas smile.gif kaipbebutu keista bet ta savaite kadas daroma pertrauka jauciuosi zymiai geriau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karjeriste: 28 spalio 2009 - 20:50
kiek esu gerusi KT, tai sios man labiausiai tiko, beveik nejutau jokio salutinio poveikio... bet galiausiai ir sitas meciau, nes sazine uzgrauze smile.gif

QUOTE(Karjeriste @ 2009 10 28, 20:55)
bet kuo toliau vartoju ,tuo labiau neprisileidziu vyro....dingo visiskas noras myletis.. doh.gif

va va, man sitas irgi pasireiske smarkiai smile.gif
Atsakyti