QUOTE(mafijozė @ 2009 10 28, 17:26)
Sveikutės, norėjau paklausti, gal kuri patarsit.
Ruošiuosi pradėt gerti jasminelle, prieš tai jokių KT nesu naudojus, išskyrus kelis kart gyvenime postinor. Dabar yra mmm ir netrukus pradėsiu gert KT, jau esu nusipirkus, bet turiu problematišką odą, ar nepakenks man KT dar labiau ?
kas del odos,tai pirmaisiais menesiais mane truputi daugiau bere,o db viskas gerai,pasitaiko po viena kita spuogeli bet gyvent galima
Papildyta:
QUOTE(varlyte96 @ 2009 10 28, 18:16)
Aš irgi turiu pritarti kad labai geros tabletėlės. Geriu jas jau beveik du metukai, jos buvo pirmos KT mano gyvenime. Iš pradžių ir pykino ir tepliojo ir apsnūdusi buvau bet per porą mėnesių viskas susitvarkė ir dabar nei svoris auga nei spuogeliai dygsta-nieko

Aišku, organizmui gal ir negerai, o ir šiaip niekada pernelyg geros sveikatos nebuvau, bet kur žmogus dėsies, iš visų blogybių renkies (mano manymu) mažiausią
o as esu siektiek kitos nuomones,sitas KT naudoju tik 10 menesiu. ir pradzioje labai dideliu salutiniu poveikiu gal ir nebuvo...bet kuo toliau vartoju ,tuo labiau neprisileidziu vyro....dingo visiskas noras myletis..

nezinau ar tikrai Kt del to kaltos bet vis maziau sypsausi.toks amzinas nuovargis , irzlumas

kaipbebutu keista bet ta savaite kadas daroma pertrauka jauciuosi zymiai geriau