aciu...ale abejoju ar perkalbesiu mama.sako kad kai prasidursi sikna-galesi durti kur nori

QUOTE(Gegytė @ 2007 06 20, 00:38)
aciu...ale abejoju ar perkalbesiu mama.sako kad kai prasidursi sikna-galesi durti kur nori 

Aišku, mamytė nori, kad tau nebutų problemų. Vis dėl to vertis auskariuką į lupą nėra patikimiausias variantas-visko pasitaiko. O kitur nenori pabandyti? Gal mama sutiktų

o as be papildomų skylių niekur ir jaučiuosi išskirtinė. BE BE BE
o jei rimtai, tai labai gerai ne tų auskarų - mažiau problemų. Nei nervų, nei pūlių, nei skausmo, nei išlaidų papildomų.
O mažos mergaitės su auskarais - siaubas kažkoks. (Beje, man tai asocijuojasi su lenkais ir rusais. ) tai jei sakot, kad vertis neleidziat visur iki 18 , nes tada savo galva galvos, tai kodel veriat 2 metu mergytem? ( cia kalbu apskritai apie visas zinutes kurias perskaiciau)

o jei rimtai, tai labai gerai ne tų auskarų - mažiau problemų. Nei nervų, nei pūlių, nei skausmo, nei išlaidų papildomų.
O mažos mergaitės su auskarais - siaubas kažkoks. (Beje, man tai asocijuojasi su lenkais ir rusais. ) tai jei sakot, kad vertis neleidziat visur iki 18 , nes tada savo galva galvos, tai kodel veriat 2 metu mergytem? ( cia kalbu apskritai apie visas zinutes kurias perskaiciau)
Mano dukrytei 7m. Kaip uzsiminiau kad gal praduriam ausytes, atsake kad jai skaudes ir kai paaugs didesne pati paprasys. Kartais savo samojingumu ji mane stebina. Aisku turi draugiu kurios prasidurusios ausis ir mano pasimatuoja ir klijuojasi, bet prasidurti pakolkas nepraso. Manau kad mamos istikro zaidzia su savo mergytem kaip su lelemis. Kartais as pati taip elgiuosi.
"Mazosiom princesem" grazu viskas kas blizga, auskarai irgi vienas is tu dalykų.

MES DUKRAI AUSIS PRADUREM TADA KAI JI NOREJO , JAI BUVO SESI

Man mažiem vaikam gražu maži auskariukai,bet kai vaikas tarp žolių vos matyti ir dar auskarai iki kelių tabaluoja,tai jau šlykščiau nereik
Maniškės abi nešioja mažučiukus auskariukus ir visai nežiūri į didelius,savo bendraamžes,kurios savo auskarus vos pavelka, senėm pavadina

Draudimu sunku ka pasiekti.As abiems savo mergaitems iveriau askariukus tada,kai jos to norejo - ketveriu metu.Vyresnioji vienuolikos prasidure dar dvi skyles.Kai izenge i sunkia paauglyste, emiau siulyti isiverti auskara i nosi ar dar kur. Galvojo galvojo,bet kai mama ne tik kad nedraudzia, bet ir siulo, tampa visiskai neidomu.Neisivere.Dabar ji jau suaugusi ir is vis jokiu auskaru nenesioja.O maziuke labai megsta, ypac ilgus kabancius, kurie man labai baisus! Bet tyliu,nedraudziu. Tikiuosi praeis.

Dukra auskaru norejo nuo 4 metu.penktojo gimtadienio proga padovanojome auskarus.
tada pradejo klausineti kaip praduria ausis , kaip gyja ,ar skauda.zinoma vaikui viska paaiskinau, kad paskui nebutu streso.
taciau noras kazkaip isgaravo.aisku neverteme durtis ausu ir laukeme kada vel uzsinores.o gal is viso noras praies
noras atsirado tik antroje klaseje

Nagų lako būna ir vaikiško, kuris per kelias dienas pats nubyra. O ir nieko bloga nematau, jei mažosios tokiu laku švenčių proga nagučius dabinasi. Bet tema ne apie tai. Nepasisekė mums su auskarais. Mano vyresnioji trejus metus prašėsi, kad ausis pradurtume. Pradūrėme. Ir... Vieną pradūrė normaliai, o kitą - per aukštai... Kitą dieną auskarą išvėriau. Laukiam kol sugis. Teks antrą kartą durti

SOS!
Kaunietės, kur (kokiam grožio salone, kosmetikos kab., kirpykloj ir pan.) vėrėt savo mergaitėm, ar pačios sau auskarus į ausis?
Ar vienodai, gražiai įvėrė?
Nesiseka mums
Kaunietės, kur (kokiam grožio salone, kosmetikos kab., kirpykloj ir pan.) vėrėt savo mergaitėm, ar pačios sau auskarus į ausis?
Ar vienodai, gražiai įvėrė?
Nesiseka mums