QUOTE(Aune @ 2009 05 26, 13:16)
Nežinau, ar verta rodyti trijų savaičių mažių alergologui? Juk tyrimai nėra tikslūs
Labai ačiū už sąrašiuką...
Iš išvardintų produktų valgiau virtus burokėlius ir pieniškas dešreles.. Jau keturios dienos nebevalgau produktų su kviečiais... O sūnų kasdien beria vis žiauriau

Jau ne tik visas veidukas apimtas, bet ir krūtinytė
Papildyta:
Va, to labiausiai ir nenoriu... išpilti lauk MP ir duoti mišinuką

Bet panašu, kad kitokių būdų numalšinti alergiją nėra, jei masito apribojimas iki kelių produktų nepadeda?
Papildyta:
Bakterijas pradėjau duoti prieš tris dienas. Laukiu poveikio
Aš turėjau omeny parodyt alergologui, kad gal ką nors naudingo patars

, tikrai ne dėl tyrimų, tyrimų mums nedarė, nors maniškė jau 9 mėn. Aišku jeigu esi pasiskaičiusi apie alergijas, tai gal ir net neverta eit. Aš nieko naujo neišgirdau, bet turėjau nueit, nes mažės gydytoja liepė duot visko nesvarbu, kad beria, o aš laikiausi savo, pasakiau, kad tų produktų kurie beria tikrai neduosiu. Buvau teisi NEGALIMA dar labiau įalergizuot. Labai gailiuosi, kad anksčiau pati nesidomėjau, o pasitikėjau gydytoja, kuri nekreipė dėmesio, kad ant kojyčių būdavo po spuogelį kaip uodo įkandimukas, nors rodžiau, klausiau- nieko viskas gerai. Jei būčiau tada apribojusi savo racioną (nors stiprių alergenų nevartojau) gal dabar mažoji galėtų dagiau ką valgyt

.
Iš tikro labai sunku atrinkti produktus, man pradžioj buvo tas pat, bet mano bėrė tik veidelį. Atrodė, kad bers nuo visko, nors iš tikro galim labai mažai ką valgyt. Virtų bulvių atsivalgysiu tikriausiai visam gyvenimui

, mano jau dičkė nieko negeria tik MP (vakar gėrė truputį vandens, o šiandien vėl jau ne, o sulčių ar arbatėlių negalim).
Kuo skalbiat? Ne tik leliuko, bet ir savo? Kokias sauskelnes naudojat? Čia tikriausiai ne tai, bet mes tai net visus namus nuo dulkių erkučių išpurškėm. Skalbiam tik neutral skystu skalbikliu, sauskelnės bambo.
Nuvežėm pas hemopatą, nu nežinau... reikia kažkuo tikėt

. Dieta ta pati+ hemopatiniai žirneliai, mėnesis su trupučiu...pagerėjimo vis laukiam (ta prasme kada galėsim daugiau ką valgyt), kol kas nieko naujo.
Papildyta:
QUOTE(GiedrėM @ 2009 05 26, 12:52)
1.Pas alergologą nebuvom, simptomai akivaizdūs. Tai ir sakau, kad AD plius kažkam alergija

. Manau, kad tokiam amžiuj šių ligų gydymas yra drėkint odytę ir sekt maistą, potencialius aplinkos alergenus ir vengt jų. Kažko rimto nesinori imtis. Be to, vyrutis labai jautrus, bijo svetimų, stengiamės kuo švelniau išaugt šį periodą
Per kiek laiko nuo maisto vartojimo pradžios vėliausiai gali pasireikšt alergija? Ar gali būti, pvz valgom kažką jau tris mėnesius, o išbėrė tik dabar?
Bent jau nuo alergijos maistui tai tikrai tik sekti maistą, aišku ir odelės priežiūra - pritariu. Dėl slogytės nežinau... gal galima būtų hemeopatinių žirnelių? Jei nenorit vežti vaikelio, tai gal hemeopatinėj vaistinėj (Vilniuj ir Kaune) paklaustumėt

.
Alergija maistui tokia, kad gali neberti, o kaip sakai po trijų mėn. išberti. Vieni produktai iš kart beria kiti tik po kurio laiko, ji kažkaip kinta.