Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (2 tema)

QUOTE(Deissy @ 2009 01 25, 18:17)
GinMintė
cia jis yra kaip tiesinimo serumas, kuris idialiai tinka garbanotiems ir nepaklusniems plaukams. Puikiai dera su visais ziovinimo budais. Suteikia ilgalaiki istiesinimo efekta, plaukai labiau spindi ir blizga, tampa paklusnus.
Kadangi mano plaukai yra siektiek garbanoti, labai sausi ir pasisiausia jis man  thumbup.gif  nu nerealus...as nei tiesinu nei dziovinu dziovintuvu, pasipurskiu jau beveik sausus arba sausus plaukus, jokio pasisiausimo nebelieka, plaukai blizga, neatrodo sausi. pagaliau atradau ko man reikejo  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Niekur nemaciau tokio pirkti? g.gif Ir kokia jo kaina?
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 01 25, 20:23)
Niekur nemaciau tokio pirkti? g.gif  Ir kokia jo kaina?

na nzn ar jo yra pirkti, as cia pas savo kirpeja isigyjau, ji is kazkur uzsisako, o kainele tikrai nedidele ar 30 ar 35lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 01 25, 18:26)
na nzn ar jo yra pirkti, as cia pas savo kirpeja isigyjau, ji is kazkur uzsisako, o kainele tikrai nedidele ar 30 ar 35lt  mirksiukas.gif

Nu va, gaila kad ne taip paprasta jo gauti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 01 25, 20:27)
Nu va, gaila kad ne taip paprasta jo gauti rolleyes.gif

na tai reitu pasizvalgyti tuose prof.parduotuvese ar medines sukos, gal ten butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wiwiw @ 2009 01 25, 17:28)
Sveikutes, ar priimsit ir mane i savo buri? sviesiai dazau jau kokie 8metai, ispradziu sruogelem, paskui visa, nors natur esu tamsi  doh.gif

o naturalus tavo labai tamsus?kokiais dazais dazo,ar nesigauna ryzi?
Atsakyti
Noriu paklausti del dazymo, turiu nupirkus Keune dazus ir peroksida, kuri man ipyle i indeli - bet va nepaklausiau ar ilgai galima laikyti ta peroksida tame indelyje ar iskarto reikia ji naudoti ?
Atsakyti
QUOTE(latede @ 2009 01 25, 20:26)
Noriu paklausti del dazymo, turiu nupirkus Keune dazus ir peroksida, kuri man ipyle i indeli - bet va nepaklausiau ar ilgai galima laikyti ta peroksida tame indelyje  ar iskarto reikia ji naudoti ?

tikrai galima laikyti smile.gif ir panaudoti veliau smile.gif

Labas Blondines smile.gif jau pasiilgau sios temeles, bet atostogauju dabar , o prie c tik dabar turiu galimybe prisijungti smile.gif Labai laukiu kol galesiu pbandyti nusidazyti plaukiukus baltai be milteliu ir palete, kadangi mano plaukai tamsus tai rizikuoju tapti geltonu visciuku smile.gif bet jei pavyks is karto parasysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 01 26, 00:18)
tikrai galima laikyti smile.gif ir panaudoti veliau smile.gif
Labas Blondines smile.gif jau pasiilgau sios temeles, bet atostogauju dabar , o prie c tik dabar turiu galimybe prisijungti smile.gif  Labai laukiu kol galesiu pbandyti nusidazyti plaukiukus baltai be milteliu ir palete, kadangi mano plaukai tamsus tai rizikuoju tapti geltonu visciuku smile.gif bet jei pavyks is karto parasysiu smile.gif

labuciukas mirksiukas.gif
gero poilsio 4u.gif

na tikekimes, kad tau pavyks tas mixas ir gausis puiki spalvyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 01 23, 19:50)
Pranesk kaip sekesi mirksiukas.gif  gal dar ir nuotraukele imesi.
bet daugiau jokiu palette schmoll.gif

Sveikos merginos smile.gif
Rusiskai tariant: tricat tri paklona biggrin.gif uz pagalba. Siandien pietauti eisiu drasiai smile.gif Du kartus plaukus su tuo pilkintoju Tonika uz 8 Lt istryniau ir vaizdas is karto pagerejo. Bent jau negeda viesumoje rodytis biggrin.gif Po pirmo istrynimo, tai gavausi tokia geltonai baltai lengvai violetine lotuliukas.gif , o antra karta tik saknis istryniau, tai geltonumas beveik visai dingo. Po to dar karta kita diena galva isploviau ir violetinio atspalvio nematyt. Dabar tokia pilksva spalva liko. Nors aisku vaizdelis neidealus, bet nuotaika iskart pasitaise. Dabar dar galvoju, kad gal reiktu isbandyti tuos cia visu isgirtus Garnier 111. IR JAU TIKRAI DAUGIAU JOKIU PALETE!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolaida: 26 sausio 2009 - 09:51
Mane taip pat labai Deissy serumas sudomino, nes visi juokiasi, kad pas mane vienas plaukas garbanotas, vienas tiesus doh.gif tai arba turiu tiesint, arba garbanot, nes kitaip vaikstau pasisiausus doh.gif Radau internete, kad ta seruma platina Spalvų Tema, UAB J. Basanavičiaus 33-4, Vilnius. Idomu, gal pas juos galima atvykti ir nusipirkti??? g.gif Raso, kad mazmenine kaina 32 Lt
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2009 01 26, 12:17)
Mane taip pat labai Deissy serumas sudomino, nes visi juokiasi, kad pas mane vienas plaukas garbanotas, vienas tiesus doh.gif tai arba turiu tiesint, arba garbanot, nes kitaip vaikstau pasisiausus doh.gif Radau internete, kad ta seruma platina Spalvų Tema, UAB J. Basanavičiaus 33-4, Vilnius. Idomu, gal pas juos galima atvykti ir nusipirkti???  g.gif Raso, kad mazmenine kaina 32 Lt

tai zinok ir tokia kainyte bus mirksiukas.gif
as tai tikrai siulyciau pabandyti, man tai jis super puper...tik kirpeja sake saknu nepurksti ir perdaug nepadauginti, bet as purskiu negailedama, nes mano plaukas labai labai sausas. man jis labai tinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolaida @ 2009 01 26, 11:50)
Sveikos merginos smile.gif
Rusiskai tariant: tricat tri paklona biggrin.gif uz pagalba. Siandien pietauti eisiu drasiai smile.gif Du kartus plaukus su tuo pilkintoju Tonika uz 8 Lt istryniau ir vaizdas is karto pagerejo. Bent jau negeda viesumoje rodytis biggrin.gif Po pirmo istrynimo, tai gavausi tokia geltonai baltai lengvai violetine lotuliukas.gif , o antra karta tik saknis istryniau, tai geltonumas beveik visai dingo. Po to dar karta kita diena galva isploviau ir violetinio atspalvio nematyt. Dabar tokia pilksva spalva liko. Nors aisku vaizdelis neidealus, bet nuotaika iskart pasitaise. Dabar dar galvoju, kad gal reiktu isbandyti tuos cia visu isgirtus Garnier 111. IR JAU TIKRAI DAUGIAU JOKIU PALETE!!!

cia tas TONIKA zalioje bonkuteje?
na man kirpeja sake, kad jis beveik nieko neatsilieka tiem brangiesiems...na nezinau kiek tiesos, bet zinau kad jis tikrai neblogas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.

Savaitgalį nusidažiau šaknis ir vistiek perbraukiau per visą galvą likus 10 min, nes jau mačiau kad nebus tokia kaip galai spalva ax.gif

Dažiau su Garnier raudoname įpakavime XL1, tai gavosi visi plaukai vienodi, bet į geltonumą šiek tiek, tai ryt bandysiu Ce:hko pilkintojo praskalauti, manau bus liux thumbup.gif

Bet šiaip kitam kartui turbūt prie Garnier 111 grįšių, nes seniau dažydavau buvau labai patenkinta, tik kai pradėjau ieškot savo spalvos ir prasiidėjo nesamonės doh.gif Su šitais garnier spalvytė gaudavosi wub.gif , nes į pilkumą pradžioj į baltumą wub.gif
Atsakyti