Įkraunama...
Įkraunama...

Nemiga

Sveikos busimos mamytes.. Prisijungiu i jusu buri 4u.gif As ne isimtis, pasirodo g.gif Susipykau visiskai su savuoju rezimu, nors priimu tai naturaliai.. Keliuosi 5-6 ryto ir jau nebestresuoju delto; jei prabundu ir keliuosi, jei noriu prigulti pietu miegui- prigulu; klausausi savo organizmo ir jam pataikauju.. O galvoju taip yra tiesiog delto, jog nepervargstu, neturiu ypatingos intensyvios veiklos, todel ir miego tiek nereikia. Be to, tikrai manau, jog organizmas ruosiasi pasikeitimams, kad ir teigciau sau, jog visiskai delto nesijaudinu.. Pasamone, manau, savaip viska isduoda, nes ne veltui ir visokius keistus sapnus tenka sapnuoti ir pan... O arbateliu bei tuo labiau medikamentu jokiu nevartoju, nes nemanau, jog tai tinkamas sprendimo budas, bent jau mano atzvilgiu.. Ir taip, kai pagalvoji pramiegame puse savo gyvenimo, tai kodel gi nenuveikus per tas likusias savaites ko nors prasmingo savo malonumui, ar ne??? Isiklausykit i savo kuno kalba ir problemos issispres savaime... thumbup.gif Sekmes!!!
Atsakyti
na ka ziuriu as ne viena bludiju naktimis.... doh.gif nors keliuosi ryte 6,taip esu ipratus,vakarais guluosi apie 21.30...jokio miego schmoll.gif pora valandu numiegu-akys stacios doh.gif baigia papjaut visa tai..kaip lunatike kokia jauciuos
Atsakyti
ir aš kažkur girdėjau kad prieš miegą reikia pasivaikščioti grįmane ore, šiltos arbatos pagerti, net šilta vonia padeda. Kiek tai yra tiesos tai nežinau.....
Atsakyti
sveikutes ka daryti jei blogai naktimis miegi gal kokiu arbateliu yra nestukems ar dar ko nors nes jau kelias naktis prastai miegu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilikaa @ 2008 04 12, 11:10)
sveikutes ka daryti jei blogai naktimis miegi gal kokiu arbateliu yra nestukems ar dar ko nors nes jau kelias naktis prastai miegu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

nejau niekas nieko nezino? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilikaa @ 2008 04 12, 14:41)
nejau niekas nieko nezino? verysad.gif

2/3 nesciuju kankina nemiga mirksiukas.gif Ir patarimu kazkokiu bendru nera-vienai padeda siltas pienas pries miega, kitai-raminama vaistazoliu arbata. Man padeda praviras langas, nors lauke gali buti ir minusas smile.gif Tai normali organizmo reakcija. Pagimdysit-praeis, tada kaip tik noresis miegoti, o leliukas neleis biggrin.gif
Atsakyti
jei labai kankiniesi del to, tai nusipirk Nervoheel homeopatiniu vaistuku, jie tinka nesciosioms, jokio salutinio poveikio! Per daug jie nemigdo, bet svelniai raminanciai veikia nakti. Mane tai jie kazkiek ir migdo.. rolleyes.gif
Atsakyti
o man daktere liepe gerti Dormiplant...kad nesinervuociau, buciau ramio ir kad nakti geriau miegociau, nes jei pvz 3h nueinu i wc, tai iki 5 vartaus lovoj staciom akim ax.gif g.gif
Atsakyti
Zinau daug nestuke.gif kurios skundziasi nekokybisku miegu, as viena is ju blink.gif

Pagimdysit-praeis, tada kaip tik noresis miegoti, o leliukas neleis biggrin.gif
[/quote]

pritariu drinks_cheers.gif su viskuo susitaikai, kai tik apie 2.gif pagalvoji nestuke.gif wub.gif
soske.gif
Atsakyti
taip jau yra,reik susitaikyt kad nemiga dar pakankins...kazkur knygoj skaiciau kai kankina nemiga nereik saves kankint ir lovoj vartytis-reik atsikelt,paskaityt kokia knyga kol vel uzsimanysi miegot,arbatos isgert siltos arba sumustini suvalgyt tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
as isgeriu melisu arbatos pries miega,veikia truputi raminanciai,bet vaistinej sake kad piktnaudziauti negalima.O jei prabundu ir neima miegas tai atsikeliu,pasivaikstau po kambari,knyga paskaitau,kartais padeda ir sumustinis arba bent jogurto indelis.
Atsakyti
Kaip as vargau paskutines savaites - ne tik "bludijau" naktim, bet dar ir paruosiamieji saremiai nedave ramybes. Taip ir neradau vaisto. Bet... Koses issivirdavau, virykle nuplaudavau, spinteles patvarkydavau lotuliukas.gif kad laiko veltui neprarast lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti