Įkraunama...
Įkraunama...

Nemiga

QUOTE(Margareta @ 2007 03 18, 11:33)
mano miegas taip pat virto kazkokiu nesusipratimu...vartausi vartausi kol uzmiegu..atrodo miego noriu net alpstu o uzmigti neiseina tik kliedesiai kazkokie...kartias visa nakti bunu be miego... verysad.gif kazkada gyd. sake kad pries miega jei sunku uzmigti galiu ikalti valerijono tabletike, bet nuejau i vaistine o vaistinke pamaciusi mano pilva isporino kad nescioms valerijono negalima nes stabdo vaiko kalbos aparato vystymasi  blink.gif taip ir likau nieko nesupratusi  g.gif

gal geriau kokios nestiprios arbateles isgerk raminancios...
kazin kaip kmynu arbata ar gerai?
Atsakyti
Kas gyvena kaune, tai yra nebloga vaistažolių vaistinė Daukanto gatvėje. Man nuo nemigos pasiūlė Pasiflorų žolelių arbatos išgerti, padėjo, pabandykite ir jūs, gal kiekvienam ką kitą pasiūlo, bet svarbu atrasti kas padeda, nes jau būdavo nuo 3h nemiegu, o einu miegoti 11h. Tai zombiuku buvau virtusi, dabar laikinai gryžau į normalų gyvenimą.
Atsakyti
QUOTE(aairre @ 2007 04 10, 13:52)
Kas gyvena kaune, tai yra nebloga vaistažolių vaistinė Daukanto gatvėje. Man nuo nemigos pasiūlė Pasiflorų žolelių arbatos išgerti, padėjo, pabandykite ir jūs, gal kiekvienam ką kitą pasiūlo, bet svarbu atrasti kas padeda, nes jau būdavo nuo 3h nemiegu, o einu miegoti 11h. Tai zombiuku buvau virtusi, dabar laikinai gryžau į normalų gyvenimą.

Sorry, gatvės pavadinimą sumaišiau, Daukšos smile.gif
Atsakyti
nu bet nuo vidurio nakties prasibudinu ir nebegaliu uzmigt doh.gif
Atsakyti
nuo nemigos man stai ka patare.
1. nemiegoti diena
2. vakare neprisivalgyti ar bent jau nevalgyti nieko nuo 21 val.
3. vakare eiti pasivaikscioti po gryna ora
4. nusiprausti po siltu dusu
5. isgeri silto pieno pries miega
6. paisitengti atsigulus nemastyti apie rupescius

visu is karto nesu isbandziusi, taciau kritiniu atveju reiktu ivykdyti visus punktus. as pvz. nustojau miegoti diena, pries miega kartias isgeriu pieno - nuramina ir kazkaip veikia. bigsmile.gif na as uztai keliuosi ryte anksti nes nuo 8 ar 8,30 val. jau nebesimiega diena neinu popiecio ir vakare jau luztu sleep.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 14 balandžio 2007 - 20:38
reikia stengtis atsipalaiduoti ir neuzkrauti saves rupesciais,nors tai ir sunku.. ax.gif
Atsakyti
Mane ir jau kuris laikas nemiga kankina, tai pastebėjau, kad padeda prieš miegą melisų arbata ir šiltas dušas wub.gif
Nors kai pradeda kankint maudimai, kurie pereina į nugarą, tai jau nebepadeda niekas doh.gif ax.gif
Atsakyti
vakare užmiegu be jokių problemų, ale prabundu naktį ir nebegaliu užmigt, nors tu ką mirksiukas.gif Gerai, kad SM ir naktį veikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2007 03 18, 10:33)
vaistinke pamaciusi mano pilva isporino kad nescioms valerijono negalima nes stabdo vaiko kalbos aparato vystymasi  blink.gif taip ir likau nieko nesupratusi  g.gif

cry.gif cry.gif cry.gif aš šiandien nusipirkau valerijono tablečių, nes jau su nervais nebesusitvarkau, ir še tau, boba, devintinės bijau.gif
melisa nieko nepadeda, galiu kibirą arbatos išgert, aišku kita bėda tada atsiras unsure.gif vajė, kiek toms nestuke.gif visokių apribojimų verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo folija: 08 gruodžio 2007 - 23:42
va kitose temelese skaiciau, Dormiplant raminamas vaistukas neblogas, sakau man butinai reiks pabandyt, neblogu atsiliepimu girdejau g.gif
Atsakyti
as manau, kad cia nieko nepadarysi, nemiga dings po gimdymo mirksiukas.gif man paskutines sav, labai sunku, kai neissimiegi, na, kyla spaudimas ir pan., bet guodziuosi, kad tai laikina.. unsure.gif
Atsakyti
na mane jau irgi gera savaite kankina nemiga doh.gif sunku bet dar nesiryztu naudot kokiu papildomu priemoniu, tiek beliko laiko iki gimdymo kazkaip nenoriu lialiuko maitint vaistais ax.gif
Atsakyti