Įkraunama...
Įkraunama...

Nemiga

QUOTE(draugaitte @ 2009 12 14, 11:24)
Jei kas leistų, tai atrodo miegočiau ir miegočiau  smile.gif vakare galėdavau ilgai naktinėti, bet dabar ateina kokia 22 val. ir automatiškai aš log of , bet ryte prabundu 4-5 ryto, kad aš toliau užmigčiau  smile.gif na mums dar tik 8 savaitės šiandien suėjo, viskas taip nauja  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va, trecias nestumo trimestras prasidejo ir vel visos nemigos gryzo doh.gif Uzmiegu tai iskart, bet nakti tris kartus tai maziausiai prabundu, o nevisada prabudus ir uzmigt paskui iseina-nu zodziu nesamone visiska doh.gif
Atsakyti
Pradzioj nestumo, kai tekdavo dirbti, o po darbo dar su dukra grizus uzsiimti, tai to miego taip trukdavo, kad galejau diena-nakti miegoti, taip kad nemiga tikrai nevargino schmoll.gif O va kai jau nestumas gerokai ipusejo, tai del fiziologiniu pakitimu-dazno lakstymo i wc, nugaros skausmu, didejanciu pilvo, remes tekdavo prabudineti gana daznai, o uzmigdi daresi vis sunkiau, atrodo jau lyg ir vel imingi, o ziuri jau ir i wc reikia begti doh.gif Dabar, kai liko pora savaiteliu iki pasimatymo su mazyliu, naturalu, kad nemigai itakos turi laukimo jaudulys, o ir sapnai visokie keisti ir labai ryskus, ne visada grazus, o dar kaulu skausmai ir gana aktyvus pilvelio gyventojo naktinis gyvenimelis :blink:Todel labai stengiuosi atsigriebti per dukrytes pietu miega, visada meginu bent jau pagulinet ir pasnausti kartu , jei jau imigti nepavyksta tongue.gif Po to teks gyventi mazylio ritmu-miegoti teks kada papuola, oi nelengvas laikas laukia... unsure.gif
Atsakyti
pries sventes buvo grizes vyras is uzsienio, tai stebuklas ivyko - per kelias dienas visas miegas susitvarke. dabar jis vel isvaziaves, bet miego ritma kol kas islaikau stabilu, nors labai jau jis trapus. jei tik kas sukrebzda, tai iskart prabundu blink.gif
Atsakyti
Atsimenu ta laika kai buvau nestuke.gif , tai kai isejai i dekreta is peledos virta i nezinau ka doh.gif Miegot kaip ir anksciau eidavau velai, o keldavausi kokia 4val ryto bigsmile.gif Ir taip tesesi iki gimdymo. Svarbiausia, kad paskui dienos metu, nejausdavau to miego trukumo, miegot nesinorejo (pati nesuprantu kas man buvo blink.gif lotuliukas.gif )
Nestumas buvo labai lengvas, tiesiog nesijausdavau nestuke.gif blush2.gif , i tulika ir tai nevarydavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2010 02 04, 09:44)
Na va, trecias nestumo trimestras prasidejo ir vel visos nemigos gryzo doh.gif  Uzmiegu tai iskart, bet nakti tris kartus tai maziausiai prabundu, o nevisada prabudus ir uzmigt paskui iseina-nu zodziu nesamone visiska doh.gif

drinks_cheers.gif Man lygiai tas pats verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lazdu_Dama @ 2010 02 06, 15:39)
drinks_cheers.gif  Man lygiai tas pats  verysad.gif

Na bet tau bent laiko nebedaug belike iki gimdymo, o man dar visi trys menesiai iskest sita nesamone liko doh.gif Valerijanke nepadeda, o nuo to neisismiegojimo jau ir pilvukas spazmuot pradejo, tai gine net rimtesnius jau vaistus nuo nemigos pasiule, bet nzn, kazkaip baisu nestumo metu su vaistais prasidet doh.gif
Atsakyti
Na iš tikrųjų, kai laukiausi pirmojo, nemiga pradėjo kankinti artėjant gimdymo terminui, gal dėl gimdymo baimės, o gal ir dėl to, kad toks ten ir miegas, kai per naktį 3 kartus tekdavo eiti į WC.
Atsakyti
Kankinuosi ir aš.Vieną naktį daugiau, kitą mažiau. Niekad nebūčiau pagalvojus, kad man tokiai miegalei kada nors šitaip bus. Prabudus naktį užmiegu po kokio pusvalandžio, o jei jau neišeina iš vis užmigt vakare tai lūžtu tik apie 4 ryto. Pasibėdavojau savo ginei, bet sakė niekuo padėt negali doh.gif Hormonai..teks dar lukterėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2010 02 07, 15:33)
Na bet tau bent laiko nebedaug belike iki gimdymo, o man dar visi trys menesiai iskest sita nesamone liko doh.gif  Valerijanke nepadeda, o nuo to neisismiegojimo jau ir pilvukas spazmuot pradejo, tai gine net rimtesnius jau vaistus nuo nemigos pasiule, bet nzn, kazkaip baisu nestumo metu su vaistais prasidet doh.gif

O man gydytoja pasake, kad valerijonas nelabai gerai veikia vaisiu (ypac jeigu laukiesi berniuko). Israse kitus lasiukus.
O del nemigos: pati iki nestumo buvau miegale, kokiam 3 men.pradejau daug maziau miegot, bet po to reguliariai pradejau lankytis sporto klube, baseine - ir tos problemos nebeliko.
Dabar 27 savaite, prizadina mane pilvukas apie 6 ryto aktyviai judedamas smile.gif
Atsakyti
man tai kazkokios nesamones daros. jau snaudziu... ir staiga kaip pasokstu! akys stacios pasidaro ir uzmigt po tokio pasokimo labai sunku buna verysad.gif
kazi, ar sitie sokinejimai nekenkia nestuke.gif ?? unsure.gif
Atsakyti
o man kaiptik pirmus menesiukus tik dabar apie pora sav. miegu ramei tikiuosui nesikartos pries gimdima nes isprotet galima
Atsakyti