Įkraunama...
Įkraunama...

Nemiga

QUOTE(ibiza27 @ 2008 11 03, 22:17)
dabar jau 21 sav mums ir ka gi - nemiga praejo  bigsmile.gif
matyt nestuke.gif  pradzioj buvo kazkas su hormonais, o gal dabar jau ismokau i WC nueiti ir grizti beveik neatsibudus ax.gif
Nebent kartais issibudinu dar paryciais, bet dabar jau del negalejimo rasti patogios pozos..

Man lygiai tas pats drinks_cheers.gif

QUOTE(sun_shine @ 2010 09 11, 14:31)
kreipiuosi i jus, nes mane kankina nemiga - nakti miegu, bet su ijungtu budinciu rezimu, t.y. miegas labai pavirsutiniskas, negilus ir daznai vartausi doh.gif
gal turite kokiu patarimu? g.gif Nes po tiek nemiegojimo naktu jau be veido atrodau sad.gif
kiek skaiciau, nemiga kankina daugiau nestumo pabaigoje, o man dar tik pati pradzia doh.gif

Man tai padeda grynas oras ir tik jis .. Su sunum iseinam vakare nesvarbu koks oras, prasukam kelis ratukus po rajona ar siaip kur parke, tai griunu kaip lapas nakti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2010 09 11, 19:02)
Man lygiai tas pats  drinks_cheers.gif
Man tai padeda grynas oras ir tik jis .. Su sunum iseinam vakare nesvarbu koks oras, prasukam kelis ratukus po rajona ar siaip kur parke, tai griunu kaip lapas nakti  smile.gif

kol kas man nelabai gausis su pasivaiksciojimais, nes man gulimas rezimas paskirtas, galiu pasivaikscioti tik letai kaip senute aplink nama ir viskas smile.gif teks pakenteti siek tiek smile.gif
Atsakyti
O man vis stipreja...jau bendrai sudejus tik kokias3val.per visa nakti pamiegu, tai po pusvalandi, kartais valanda iseina nuluzti...zodziu, po nakties jauciuos pavargus... doh.gif
Atsakyti
Kalbejau su gydytoja, tai sake, geriau negerti jokiu arbatu raminanciu, sake geriau pasiimti knyga ar mezgini ir laukti kada miegas prades imt smile.gif
Atsakyti
Man tai daktarė išrašiusi ELEVIT vitaminų ir tik neseniai perskaičiau,kad jei kankina nemiga,tai išgerti vakare, ir jau buvau pamiršusi kada taip skaniai miegojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2010 08 11, 21:38)
o siaip tai jau pagimdzius visai UZ tokia nemiga buciau...butu lengva nakti maitinti, nereiktu uztinusiai keltis  blush2.gif Niu, bus kaip bus...

biggrin.gif va va..aš ir norėčiau pagimdžius gebėt maitint naktį vaiką neužmiegant.. bet žinau, kad vso tik vaikas pradeda valgyt, mam - miegoti biggrin.gif doh.gif

Aš įsijugiu tv kai nemiga ima.. daugiau nieko nesumąstau..
Atsakyti
Labai gerai nuo nemigos padeda nuolatinis neissimiegojimas. Isbandyta mirksiukas.gif Kartais atrodo, kad eidama uzmigsiu doh.gif
Atsakyti
Nors ir daug gerų patarimų čia perskaičiau, bet niekas manęs negelbėja nuo nemigos doh.gif Na nebent darbe labai pavargstu, tai tada jau kaip lapas griūnu doh.gif Belieka tik tikėtis, kad kaikada dar galėsiu iki leliuko gimimo skaniai pamiegoti smile.gif
Atsakyti
Mane irgi kankina nemiga,kai nestuke.gif neštumo metu lakstau karta -du per naktį į WCtai tikrai išblaško ir negaliu užmigti,tikra kankynė ir taip jau tęsiasi puse metų ,o paryčiais nuo nuovargio nulūžtu.. mamų ,draugių receptai kaip užmigti antrą kartą per naktį kažkodėl silpnai padeda ax.gif
Atsakyti
Na as kol kas naktimis nesikeliu i tualeta, bet ir tai prisikankinu naktimis... doh.gif Bandziau ir knyga skaityti, ir megzti, ir filma ziureti - be sansu... Ir taip jau geros 3 savaites... Jau nezinau, kokiu dar priemoniu imtis unsure.gif
Atsakyti
sveikos busimos mamytes smile.gif as irgi susiduriau su sia baisokle. Man tik pati nestumo pradzia, bet nemiegu nuo pat pradziu, kai tik suzinojau, kad laukiuos. Pradziai nervinausi, kad nestumas butu gimdoje, maniau apsilankysiu pas gine ir apsiraminsiu, kur tau doh.gif buvau, pamate, kad gimdoje, bet dar per mazas laikas, dabar pergyvenu, kad tik viskas gerai butu ir kad zirniukas augtu ir vystytusi. Suprantu, kad dalinai mano ta nemiga nuo tokio vadinamo streso. Tad labai dirbu su savimi, stengiuosi pozytiviai mastyti. Diena bunu labai rami, bet kai ateina vakaras ir pagalvoju, kad vel laukia bemiege naktis, susinervinu. Nakti suciulpiu sedatiff tabletes arba valerjonu (jas galima nestumo metu), pradejau gerti zoleles nuo nemigos. Net nezinau kada ta nemiga baigsis. Taip noreciau bent viena nakti pamiegoti. Linkiu stiprybes visoms 4u.gif
Atsakyti
Niekada negalvojau, kad toks baisuoklis ir mane užpuls. schmoll.gif Nu bet va. Te, kad nori. Turėk bėdą. Nemiga nesveika kažkokia. Nu aišku miegu naktį, bet pribundu dvidešimt kartų pernakt. Keliskart į WC, o visi kiti kartai tepsau. O poto užmik, kad gudras. fool.gif Ir vietos lovoj nerandu, ir atrodo visas sprandžynas subiniuke jaučiu ir MB ima nervuot su knarkimu, ir vietos išvis lovoj maža man. doh.gif Košmaras.Tai aš rytais neiškentus į kitą lovą pereinu ir tada nors kiek užmiegu. Matyt pakeist vietą gal reik. unsure.gif
Atsakyti