Įkraunama...
Įkraunama...

Nemiga

Per visa nestuma geru miegu negalejau pasidziaugti, bedu daugiausia pridare jog fizinis darbas naktimis, gryzes namo sunkiai sekasi uzmigti, poto dazni tuoleto reikalai dar pablogina situacija. Buvo pagerejimu gal koki 1 men, taciau viskas vel tas pats, ziurejimas i lubas, o nuejus i darba sveikatos nera, miego norisi, tiesiog luzti, vis su didesniu nestumu daresi blogiau, tai vos galejau atidirbti 30 savaiciu ir 2 savaites likusias iki dekreto teko pasiimti neapmokamu, nes nuo pervargusio organizmo prasidejo vos ne gimdymas, kraujavimas, gimdos susitraukimai(UK). Nustojus dirbti viskas atsistate, net miego kokybe pagerejo. Dekreto metu ivairiai su tuo miegu, buna per para vos 3 val galiu numigti, kartais per 2 paras vos 5val, kartais iseina issimiegoti net 12val su 5-6 atsikelimais i tuoleta. blush2.gif Dabar mums 37 savaites, tai dazai nemiegu del nerangiu koju, klubo skausmu kuriuos sugebu nuguleti per 5val siaip pacios nemigos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editukas23: 10 sausio 2012 - 16:16
Sveikos 4u.gif

Man dar tik I trimestras, o su miegu labai sunkiai doh.gif Jei pavyksta gan greitai užmigti, tai tada kas 3-4 val prabudinėju ir vėl vartausi kol suima miegas. Geriausiai užmiegu ir neprabudinėju nuo 6-7 val ryte. O tada jau kai duodu, tai be 12 val iš lovos neišlipu.
Atsakyti
Sveikutes.
Na, nesimiega kelinta naktis ir viskas doh.gif Atejau i SM ir supratau, kad ne man taip vienai mirksiukas.gif
Matyt, kazkada praeis (nors man dabar dar tik 25 savaite)...
QUOTE(imdigo @ 2011 12 27, 20:36)
Na man ir siuo metu nesimiega,jei anksciau uzmigdavau iki 24 :00 tai dabar uzmiegu apie 3:00 . Labai vargina tai, nes diena bunu pavargus arba negaliu atsikelti be 13:00 valandos.... Siandien atsikeliau 10:00 nors vakar uzmigau apie 04:00 ,siaubingai pavargus jauciuos.....na gal siandien pacios anksciau uzmigti....

Atsakyti
Sveikos smile.gif Rasau diplomini apie nemiga, gal kas noretu uzpildyti anketa? reikia 100zmoniu apklausti, siaubinga sad.gif Reiketu tu zmoniu kuriu amzius prasideda nuo 40m. Bei vartoja gydytojo israsytus vaistus nemigai gydyti. jeigu vartojate gydytojo israsytus vaistus, o amzius neatitinka, vistiek parasykite man i az, ar cionai kas galetu uzpildyti smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Rasau diplomini apie nemiga, gal kas noretu uzpildyti anketa? reikia 100zmoniu apklausti, siaubinga sad.gif Reiketu tu zmoniu kuriu amzius prasideda nuo 40m. Bei vartoja gydytojo israsytus vaistus nemigai gydyti. jeigu vartojate gydytojo israsytus vaistus, o amzius neatitinka, vistiek parasykite man i az, ar cionai kas galetu uzpildyti smile.gif blush2.gif
Atsakyti
buna kartais pakankina nemiga..bet tada ziuriu telika iki nukritimo ir pasidarau siltos,silpnos metu arbateles su citrina ax.gif
man padeda smile.gif o siaip su pirmu nestumu turejau daugiau bedu del nemiegojimo ir kelimusi anksti, bet db kazkaip nepastebejau tokiu problemu.
Atsakyti
Miego stoka nesiskundziau, bet dabar jau kaip ir daugeliui, is vakaro uzmiego vaiko miegu, tik akis uzmerkiu, ir jau parpiu, o kokia 5-6 ryto prabundu, ir nors tu ka... rolleyes.gif ir taip kokias pora valandu vartausi, o kai jau laikas keltis, tada jau akys merkiasi miegeliui.... doh.gif visa diena sugadinta nes vaikstau, nepailsejus smile.gif
Atsakyti
Aha, as taip pat visa nestuma dziaugiausi, kad super gerai miegu. I trimestra galedavau kiaura para miegoti (savaitgaliais), darbe tik atejus is ryto ir vel miego noredavau.
8ta menesi dziaugiausi taip pat, kadangi esu gana auksta (174cm), tai mazulis pilvuke matyt pusles smarkiai neuzpaude, net i tualeta nebegiodavau smile.gif
bet dabar... doh.gif 37 savaite, liko dar visas menuo iki termino... akys raudonos nuo neismiegojimo, pati visa apsnudus, pavargus vaikstau, galva skauda...
Atrodo stengiuosi nevalgyti po 18 val, arbatu ir daug skysciu nebegeriu jau nuo mazdaug 16 val., bet nakti kaip tik ant kito sono verstis reikia, vis prabundu, ir, nors tu ka, uzmigti nebeiseina. Paskutiniu metu kaip lunatike nuo 2-4 ryto per mobilu SM skaitineju (cia kad is lovos lipti nereiketu smile.gif viltis uzmigti vis dar gyvuoja:) ).
Jokiu vaistuku, netgi homeopatiniu tikrai nenoriu.
Is anksciau budavau tokios nuomones, kad nemiga kankina tik tuos, kas nepavargsta, bet dabar matau, kad ir hormonai gali trukdyti.
Laukiu jau TOS dienos...
Gero miegelio busimos mamytes...
Atsakyti
Nestumo pradzioje negalejau atplest akiu kaip miego norejosi, galedavau stovedama miegot, na o izengus i trecia trimestra, kadangi turejau nemaza pilvuka doh.gif tai prasidejo kancios su miegeliu, miegodavau po 4 valandas, visa kita laika prasededavau SM lotuliukas.gif vaiksciojau kaip zombis, norejau greiciau pagimdyt ir issimiegot, bet tada prasidejo kiti dziaugsmai smile.gif tai vis dar laukiu kada galesiu ramiai nakti ismiegoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maukis2 @ 2012 03 28, 09:15)
buna kartais pakankina nemiga..bet tada ziuriu telika iki nukritimo ir pasidarau siltos,silpnos metu arbateles su citrina ax.gif
man padeda smile.gif  o siaip su pirmu nestumu turejau daugiau bedu del nemiegojimo ir kelimusi anksti, bet db kazkaip nepastebejau tokiu problemu.
o metu arbata galima lig kazkur skaiciau,kad negalima,be to kai nebenorejau maitinti pirmosios jos litrais geriau biggrin.gif
Atsakyti
jeigu anksti einu miegoti tai kai i wc einu o paskui lunatikuoju,o jei velai atsigulu tai viskas normaliai smile.gif
Atsakyti
Nemiga pradejo kankinti 8 men. anksti uzmigti niekaip neiseina, uzmiegu tik apie 1-2 val., o keliuosi anksti- 8-9val., ir jauciuosi issimiegojus. Na bet laikina manau, pagimdzius miego sutrikimai isnyks smile.gif
Atsakyti