Įkraunama...
Įkraunama...

Nemiga

nu va, nuo penkiu jau nemiegu.... schmoll.gif ir taip jau kelios naktys- vakare apie 12 -11 krentu kaip negyva ir keliuosi apie 5 i wc ir viskas mano miegui schmoll.gif , labiausiai del to, kad skaudena visus sonus ir sanarius, atrodo kad ant grindu miegu o ne lovoj (lova musu tikrai labai gera). prisikisu spec pagalviu, slystanciu paklodziu ir t.t. vistiek tas pats s...maudzia visus sonus g.gif
Atsakyti
as irgi jau kelinta naktis labai blogai miegu arba labai ilgai vartausi kol uzmiegu verysad.gif gal kokia arbata pries miega padetu rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, ziuriu paskutine zinute apie nemiga senokai parasyta. smagu, kad nera besiskundzianciu smile.gif Bet mane dabar uzpuole baisi nemiga, diena vaikstau kaip trenkta, uzmigti negaliu, vakare kai migdau vyresnele, uzsnustu valandelei, o po to, kai jau seimyna smagiai parpia-nors isprotek.svarbiausia, kad negaliu ko paskaityti ar dar ka nuveikti, nes jauciuos labai pavargus ir noriu miego, o uzmigti neiseina.gal kas turit koki patarima?
Atsakyti
Diena ir as vaikstau kaip maisu musta, bet miegoti negaliu, nes reikia dirbti, o nakti pradedu sapnuoti kosmarus, kad man kazkas kanda, nepaleidzia ir pabudusi nebegaliu uzmigti doh.gif
Atsakyti
Spėju, turėtų būt kokia penkta savaitė. Pykinimas ištisą parą, bent ne toks stiprus kaip per pirmą nėštumą. Visą dieną prisvaigus vaikštau. Per pietus buvau kirpykloj, nu košmaras, net gėda, vos neužmigau, akys limpa nors tu ką daryk! Sakau, būkit žmogai, atneškit vandens, nebegaliu, lūžtu.. Vos ištempiau, kol apkirpo doh.gif Namo ir tiesiai į lovą.. atsigavau. Ir va 23 val. šeimyna parpia, o aš čia, prie PC geriu šiltą pieną su medumi ir kakavos sviestu, gal pamačys. Ir vėl ryte pasikelt negalėsiu... sad.gif
Atsakyti
Sakyciau labai viskas normalu biggrin.gif as jau nepergyvenu,kad pabundu 1 val.o uzmiegu 5 val. mirksiukas.gif ir taip jau antras menuo, i savaite 2-3 naktys stabiliai.o jei dar pilnatis, tai doh.gif
Atsakyti

jungiuos ir as i nemiegaliu buri doh.gif ir taip jau koks menesiukas ar kiei daugiau - buna pavargstu per diena, nuluztu apie 23 val, jei ne, na tada iki 3-5 val prie kompo, paskui iki 10 val numiegu, bet ir tai tas miegas nekokybiskas - kas valanda i wc doh.gif matyt po truputeli ruosiuos nemigos naktelems biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Viskas buvo siuo klausimu puiku iki 9men pradzios, nu dabar doh.gif visiska lunatike, ir verkt noris ir juoktis..gerai, kad nebedaug liko blush2.gif
Atsakyti
As tai irgi visa devinta menesi nemiegu ax.gif Vakare uzmiegu ~22h, pabundu 2h ir nebenoriu miegoti blink.gif Bet labai nesiparinu skaitau knyga, kol uzsimanau miegoti tongue.gif
Atsakyti
Na man ir siuo metu nesimiega,jei anksciau uzmigdavau iki 24 :00 tai dabar uzmiegu apie 3:00 . Labai vargina tai, nes diena bunu pavargus arba negaliu atsikelti be 13:00 valandos.... Siandien atsikeliau 10:00 nors vakar uzmigau apie 04:00 ,siaubingai pavargus jauciuos.....na gal siandien pacios anksciau uzmigti....
Atsakyti
Aš per parą viso pamiegu 4-5h ir žinau, kad tai tikrai praeis, kai pagimdysiu 4u.gif . Nemiga labai "draugauja" su manimi 8 ir 9 nestuke.gif mėnesiukais. Naktimis skaitau knygas, žiūriu teliką, geriu arbatą, svajoju apie leliuką.
Atsakyti
Pazistamas jausmas doh.gif nemiga kankina nuo pat turejusiu atsirasti mmm.. irgi nakti prabundu ir akys stulpu stojas, daryk ka nori ax.gif sianankt 5 prabuvau, paskui vartaliojaus iki 9, miegas pertraukiamas unsure.gif pasiruosimas, ne kitaip rolleyes.gif
Atsakyti