Įkraunama...
Įkraunama...

Nemiga

Nugi geriausiai išsimaudyti kūno temperatūros vonioje prieš miegą(tik jokiu būdu ne karštoje vonioje),išgerti šiltos arbatėlės su trupučiu medaus ir miegas garantuotas.O jei dar lietus už lango.... Taip ir pusę dienos paskui pramiegot galima biggrin.gif
Atsakyti
as labai paprastai issprendziau nemigos problema biggrin.gif
kai nakti nesimiega nesuku sau galvos, diena uz tai pamiegu ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BooMe @ 2006 04 14, 18:46)
as labai paprastai issprendziau nemigos problema  biggrin.gif
kai nakti nesimiega nesuku sau galvos, diena uz tai pamiegu ir viskas  thumbup.gif

O ka tada nakti veiki, kai nemiegi?
Atsakyti
Pasiskundžiau aš gydytojai, kad nemiga kankina, tai ji man tokį žolelinį raminamąjį vaistą Dormiplant išrašė (sudėtis melisa ir valerijonas, "padeda užmigti" anotacijoj parašyta), niu galvojau daba miegosiu kaip meškutė bigsmile.gif
geriu jau ketvirtą vakarą prieš miegą - poveikio jokio doh.gif - miegu neramiai, sapnuoju visokius siaubiakus, niu vienžo, jokių pokyčių.....
Be reikalo 30 Lt išmečiau..... doh.gif
Atsakyti
miegu neblogai tik va truputi jau sunkiau kai nakti reik apsiversti doh.gif
Atsakyti
O aš šiandien kaip širšė pikta.Visą naktį miegot negalėjau.Mažiukas ištisą naktį mane tiek malė iš vidaus ir taip skausmingai... Siaubekas.Tikiuos šiąnakt man duos išmiegoti nors kiek.
O dėl apsivertimo tai jo.. Aš tai norėdama apsiverst ant kito šono,tai turiu pilvą būtinai laikyti,nes kitaip tempia baisiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Vainora @ 2006 04 17, 23:53)
Pasiskundžiau aš gydytojai, kad nemiga kankina, tai ji man tokį žolelinį raminamąjį vaistą Dormiplant išrašė (sudėtis melisa ir valerijonas, "padeda užmigti" anotacijoj parašyta), niu galvojau daba miegosiu kaip meškutė  bigsmile.gif
geriu jau ketvirtą vakarą prieš miegą - poveikio jokio  doh.gif  - miegu neramiai, sapnuoju visokius siaubiakus, niu vienžo, jokių pokyčių.....
Be reikalo 30 Lt išmečiau..... doh.gif

Nu geras... Tikrai gaila pinigeliu!
Atsakyti
sveikutes,

ir mane nemiga kankina. bet as dar tik 9sav nestuke, tai ka kalbet toliau... jau dabar nerandu vietos lovoj, sukuosi, maluosi ir atrodo ner kur ranku koju padet ir pan... ir atviru langu miegu, kad grynas oras eitu, ir kanors sukremtu kad remuo nekamuotu, bet nevisada pavyksta ir skaiciuoju ir fantazuoju ir nors tu ka... eisiu pas dktarele, gal ka rekomenduos g.gif
Atsakyti
as vel pradejau vakarais nebeuzmigt doh.gif iki 3-4val tai kad nesikankinciau ziuriu telika arba narsau imterneta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2006 04 14, 18:26)
O ka tada nakti veiki, kai nemiegi?

Aš tai skaitydavau, per nėštumą perskaičiau n knygų bigsmile.gif
Atsakyti
Baisi padėtis mad.gif Jau beveik visą savaitę negaliu išsimiegoti. Nueinu miegoti 12 val. vakare, tai vyras iš kart nusminga, o aš žiūriu į lubas ir negaliu užmigti. Tada 7 val. keliamės į darbą thumbup.gif Jausmas, kaip visa sulaužyta. Nuo miego trūkumo net pykina. Kompas sukasi ratu...
O vakar visą naktį mažiukas praspardė iš vidaus. Ir taip aktyviai ir skausmingai. tai net paskambinau į darbą, pasakiau, kad neateisiu, nes blogai jaučiuos. Numigau 2 val. Atėjau į darbą, ir dabar vėl mane spardo mažasis "spirdukas". Dėl nuovargio jau nuolat pikta esu. O dar tie karščiai wacko.gif
Pabandysiu šiąnakt arbatėlių pagerti. Gal padės...
Atsakyti
Man saltu metu lauku padeda pasildytas pienas su medum,pries einant miegot,rami muzika ir uzmiegu greit.turiu tokios muzikos su juros garsais,oi kaip mane nuramina thumbup.gif Iskart atsipalaiduoju ir nusmingu.O vat karstu laiku,isgeriu ka nors salto nervams nuramint ir nusidusinu vesiai,paparsau koju masazo vyrelio,nes taskai ten visokiausi,dar pasiglamoneji blush2.gif blush2.gif pervargsti ir uzsimiega.
Atsakyti