Įkraunama...
Įkraunama...

Nemiga

QUOTE(Garbanele @ 2006 07 09, 18:09)
Na, mergaites, kaip tie karsciai veikia Jusu miega?  g.gif
Kartais be galo sunku uzmigti, viska meti i sali, karsta dusna... net prie vyro negali prisiliesti, nes dar karsciau buna...nepadeda kartais nei visi langai atidaryti niekas! Ka tokiu atveju daryti?  doh.gif

Oi isvargus bunu ne tas zodis ir uzmigciau labai greit,bet per tuos karscius nesimiiega nors tu ka doh.gif As kas vakara po vesiu vandeniu nusidushinu ir tada gerai uzmiegu,atsibundu tik karta i nakti nes spaudzia pusle ir einu tualetan... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanitaa @ 2006 07 12, 20:47)
Mane nemiga kankino pirmą tremestrą, dabar ir vėl tas pats, arba vėlai miegot einu, arba anksti keliuosi, nes nesimiega, nors būnu visa išsekusi  g.gif Kas čia dabar darosi? Kiek girdėjau, dažniausiai nėščios tai labiausiai nori miego, o man nors tu ką  doh.gif
Tai gal pabandyk diena pamiegot,o vakare pasivaiksciok lauke, pries miega daug nevalgyk.As suvalgau 2 riekutes duonos ,su puodeliu pieno.
Atsakyti
Prasidejo ir man nemigos kankinimas verysad.gif ir ka su ja daryt net neisivaizduoju... stengiuosi diena pasnausti valandele, nes kitaip isvis be miego bunu verysad.gif
Atsakyti
dar tik septynios savaitės nėštumui, o aš jau nebežinau kas yra miegas.... Jei kokiai valandikei nusnustu, jau pasiekimas... O kai 6 ryto keliuos i darbą jaučiuos kaip į mirt eidama.... verysad.gif
Atsakyti
kankinuosi ir as . neprisimenu jau kada normaliai miegojau. nei diena, nei nakti neuzmiegu. paskaiciavau, kad per para vidutiniskai ismiegu apie tris valandas. del to esu suirzus ir pikta. kartais praverkiu per nakti is to bejegiskumo ir nuovargio. nebezinau ka daryti unsure.gif nepadeda man gydytojo patarimai - daugiau vaiksciot, maziau galvot apie ateity, isgert melisu arbatos ir pan.
Atsakyti
aš tai vakare 10-11 jau lūžinėju, amen būna kaip miego noriu. o kokią 4 ryto guliu akis išplėtus ir klausau vyro knarkimo....žiauru. ryte į darbą vos išsiritu iš lovos. blyn, gal čia trumpalaikis toks dalykas, gal vėliau susitvarkys? unsure.gif
Atsakyti
Mane ta pati beda kankina, uzmigti uzmiegu, o paskui 3-4 pabundu ir negaliu uzmigti. O kai reikia keltis i darba galiu numirti, neislipu is lovos ir viskas sad.gif cia gal praeis ?
Atsakyti
Gal padetu kokia idomi knyga uzmigti g.gif Gal reiktu veliau eit miegot g.gif
Atsakyti
Man tai miegas imta, o po kiek valandų atsikeliu ir nebemiegu tai kas kelias valandas,
Atsakyti
aš tai vakare niekaip dar vėliau negalėčiau nueit miegot, nes akys tiesiog limpa ir viskas. nepadeda nei namų tvarkymas, nei ruošimasis egzams, vakar pvz prie geriausių norų nebepamačiau filmo pabaigos. o nuo 4 akys stačios...bet gi neblūdisi atsikėlus, kai nuo 8 į darbą. verysad.gif
Atsakyti
as tai ir uzmigt negaliu ir keliuosi paryciais . knyga nepadeda, nes ja tiesiog perskaitau smile.gif
Atsakyti
joooo, žiūriu čia dažnai taip būna. Pradžioj kai pastojau miegojau ir miegojau . O dabar jau atranta savaitę kaip trenkta blūdiju naktim, tai karštam man, tai oro trūksta, tai šiaiip pasivaikčiot užsimanau blink.gif Nesąmonė, O ryte -mišios, neina atsikelt ir į darbą vis vėluoju.... doh.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti