Įkraunama...
Įkraunama...

Nemiga

Ir man tragedija su miegu doh.gif Is vakaro dar uzmiegu, bet po kokiu poros valandu atsibundu, bandau vel migdytis, atrodo vel uzsnaudziu, atsibundu, paziuriu i laikrodi ogi kokiu 40 min nusnusta.... dabar jau atsibudusi nebeziuriu i laikrodi, lisni nervai schmoll.gif taip ir kapanojos. Beje, sita problema su miegu jau turiu keleta metu verysad.gif Yra teke ir vaistu pagert, kai jau visai blogai budavo.
Atsakyti
Aš paryčiais geriau miegu, bet bendrai siaubingai.
Kaip įveikiu nebigą? VALERADIX'o užsimetu nakčiai ir žinok padeda. Na, vis vien miegas ne toks kaip nebūnant nėščia smile.gif, bet geriau miegasi...
Atsakyti
Man tai gydytoja lašiukų kažkokių užrašė, prieš miegą pavartot...
Atsakyti
Nemigos atveju pasiimu pora kryziazodziu, koki rankdarbi ir sedziu lotuliukas.gif Iki kokiu 4-5 ryto doh.gif Paskui aisku miegu iki 12 val. Tai dabar diena stengiuos nemiegoti, nakti geriau miegasi, jei neissibudinu
Atsakyti
QUOTE(Nanuk @ 2006 11 27, 23:43)
Aš paryčiais geriau miegu, bet bendrai siaubingai.
Kaip įveikiu nebigą? VALERADIX'o užsimetu nakčiai ir žinok padeda. Na, vis vien miegas ne toks kaip nebūnant nėščia smile.gif, bet geriau miegasi...

O tas VALERADIX leidžiamas nestuke.gif vartoti? Man iki 30 savaites miegas buvo superinis - galėjau ir sedėdama užmigti. Grįždavau iš darbo, tik atsigulam su vyru - dar teliką įsijungiam, o aš jau miegu:)
O dabar vartausi porą valandų kol užmiegu, ryte atsikėlusi kokią 5 - 6 tą į tualetą nebeužmiegu iki 9 tos... Jau net nervai pašlijo blink.gif
Atsakyti
O as diena, nors ir sededama galiu uzmigt biggrin.gif Taciau nakti truputi problematiskiau. Paprastai pries miegant, iseinu i lauka pasivaiksciot su suniuku. Padeda wink.gif Tik, jei nakti issibudinu, tai jau viskas - galiu prasivartyt ir iki ryto neuzmigus rolleyes.gif
Manau, labai prisideda ir itampa, patiriama nestumo metu.
Atsakyti
o pa smane vat tokia beda, kad kai vyras anksti keliasi i darba as prabundu ir tada ilgai neuzmiegu, bet prasikankinus pora val vel uzknarkiu smile.gif ir tada jau iki pietu miegaujuosi sapnais, kolkas viskas gerai, nes atostogos man, bet va tuoj reikes i paskaitas eiti, tai tada nzn ka reikes daryti, tikriausiai per paskaitas snausti biggrin.gif
Atsakyti
naktim beveik nemiegu. tik atsigulu- lelius pradeda laipiot po pūslę, tai didžiąją nakties dalį leidžiu lakstydama į tuliką doh.gif . o dieną- užtenka padėt galvą ant pagalvės- ir parpiu blush2.gif bet labai pavargus būnu vakarais, tai vistiek guliu ir kankinuosi blink.gif
Atsakyti
dabar kiekviena ryta atsibundu 6 - 7 ir nors nusisauk neina uzmigti, tada jau keliuosi.... ir nesvarbu ar 10 ar 1 einu miegoti... tai dabar visuomet diena truputuka pamiegu tada geriau jauciuosi. ir pusvalandzio kartais pakanka..
Atsakyti
o as negaliu miegot naktim.Keliuosi kas pora valandu.O va diena atluztu.Numiegu valandziuke ir vel gyva.Po to vel uzmiegu.Ir taip visa diena alpineju.
Atsakyti
as tai mazdaug 3-4 prasibudinu ir neina uzmigt iki kokiu 6-7, o kai jau reikia keltis tai nei ka daryt... o dar jei mazius pasinardyt sugalvoja, tai isvis mirtis alyvose...
Atsakyti
mano miegas taip pat virto kazkokiu nesusipratimu...vartausi vartausi kol uzmiegu..atrodo miego noriu net alpstu o uzmigti neiseina tik kliedesiai kazkokie...kartias visa nakti bunu be miego... verysad.gif kazkada gyd. sake kad pries miega jei sunku uzmigti galiu ikalti valerijono tabletike, bet nuejau i vaistine o vaistinke pamaciusi mano pilva isporino kad nescioms valerijono negalima nes stabdo vaiko kalbos aparato vystymasi blink.gif taip ir likau nieko nesupratusi g.gif
Atsakyti