Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (3)

QUOTE(rutulux @ 2009 09 11, 06:01)
Mamai vakar paskambino sesuo ir taip sunervino, kad galvojau koks paūmėjimas bus. Pradėjo klausinėt ar nepasiilgsta namų, kodėl balsas kitoks nei ligoninėje, kad buvo. Nu ką teko skambint ciocei ir prašyt, kad galvotų ką šneka.

O dar mislijau iš kur kantrybės reiks paraut. Viskas matyt ateina savaime.

Tos gerosios ciocelės... Ar bent suprato ko tu iš jos nori?

Tikra tiesa, kol tik mąstai apie galimybę - atrodo neįmanoma, o kai prireikia - viskam atsiranda jėgų 4u.gif .
Atsakyti

Suprato, suprato, skambins man dabar smile.gif
Atsakyti

Gerai, kad kažkuri mamytė buvo parašiusi apie haloperidolį. Mamai jo reikdavo duot dvi tabletes per dieną-ryte ir per pietus po pusę ir vakare visą. Pastebėjau, kad kažkas ne taip-vangi, nori tik gulėti, protezų neįsideda. Nušiaušiau pas gydytojus, jie stebisi, kad išvis jai toks prirašytas ir dar arklinėm dozėm. Prirašė lašiukų ir tik vakare. Dabar žiūrėsiu gal geriau bus. Taip išeina kiek gydytojų, tiek nuomonių. Nueičiau pas kitą dar kitaip vaistus pasiūlytų duot. doh.gif
Atsakyti
Taip ir būtų smile.gif
Pirmąsyk po pusės haloperidolio tabletės mano tėtis išmiegojo parą. Šito vaisto griebdavausi tik tada, kai paaštrėdavo haliucinacijos. Pasak mūsų psichiatrės, jei tų blogų vaizdinių nėra, tai ir halo nereikia. Kurį laiką vartojom truputį stabiliau, paskiau nutraukėm. Bet visada turėjau.
Jei tik yra galimybė, visuomet reikia tartis su keliais gydytojais 4u.gif
Atsakyti

Kaip diena, taip naujiena. Vakar grįžus iš darbo randu mamą vos neverkiančią-atėmė kairę ranką. Tuoj pas šeimos gydytoją-ačiū dievui, tik sąnarys peties. Ir gerai, kad nuvažiavom. Gydytoja turbūt nepatikėjo, kad mama taip silpnai jaučias kai sakiau. Šiandien varau į komisiją-visdėlto priklauso slauga. Nors pamperiai nebekanuos.
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2009 09 17, 04:31)

QUOTE(rutulux @ 2009 09 18, 03:39)

Tu nemiegi tokiu metu unsure.gif nepailsi juk unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2009 09 18, 03:39)
Nors pamperiai nebekanuos.

30 vnt. per mėnesį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 09 18, 15:31)
Tu nemiegi tokiu metu  unsure.gif nepailsi juk  unsure.gif

Keliuosi apie pusę penkių, penktą, o SM laikrodis rodo vieną valandą anksčiau, reiktų nustatymus pasikeist ax.gif. Šiaip esu vyturys ir ryte galiu kalnus verst, o vakare tik bevaikštau išsižiojus ir tik žiūriu kaip į lovą nusiplaut. Kartais dar puslapį nusnaudžiu dieną grįžus iš darbo.

QUOTE(Simense @ 2009 09 18, 23:11)
30 vnt. per mėnesį.  4u.gif

Pamperių nebus. Gausim 189 lt. Ir tas gerai. Čia ta vadinama priežiūra, kuri prilyginama invalidumui pensijinio amžiaus žmogui.
Atsakyti

Jaučiu, kad viena turėsiu pabaigt šitą temą verysad.gif. Esu po operacijos, tai 2 sav. minimum, o gal ir ilgiau sėdėsiu namie.

Kaip jum sekasi?
Atsakyti
Labas 4u.gif Vargšiuke, pati sergi, o dar ligonis unsure.gif Sveikatytės 4u.gif

Mes tai panašiai, nieko naujo, tai ir nerašau. Tiesa, vakar gavom inv.vėžimėlį, visiškai naują, supokuotą. Tik mamai jis džiaugsmo nesukėlė, visiškai nenori nei į lauką, nei pro langą žiūrėt, sako neįdomu, va lovoj visai kitas dalykas g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2009 09 23, 08:42)
Jaučiu, kad viena turėsiu pabaigt šitą temą  verysad.gif. Esu po operacijos, tai 2 sav. minimum, o gal ir ilgiau sėdėsiu namie.

Kaip jum sekasi?

Sveikatos tau 4u.gif . Prajuokinai, bet gal ir gerai būtų, jei tema būtų reikalinga tik vienam žmogui laugh.gif , galėtume tikėtis, kad kiti problemų neturi.
Pas mus situacija stabili, šeštadienį mamos metinės, tai senukas truputį jautresnis, o aš pati apsisnargliavau, nenoriu perdaug su juo bendraut, kad neužkrėsčiau, negražiai išeina unsure.gif . Nors tas bendravimas dažnai būna "vienas apie ratus, kitas apie batus", bet jam labai to reikia.
QUOTE(Awita @ 2009 09 23, 08:48)
Tiesa, vakar gavom inv.vėžimėlį, visiškai naują, supokuotą. Tik mamai jis džiaugsmo nesukėlė, visiškai nenori nei į lauką, nei pro langą žiūrėt, sako neįdomu, va lovoj visai kitas dalykas g.gif

Ateina toks metas... Mano mama visą gyvenimą buvo lauko "maniakė", jei galima taip išsireikšt, o kai įsisirgo, rodos jėgų dar būtų buvę sode pasėdėt, bet jokio noro nebeliko verysad.gif , net keista būdavo matyt ją gulinčią per dienas kambary (kol dar galėjo pavaikščiot truputį. Sakydavo, pavargstu, kol apsirengiu, tiek to ir džiaugsmo, kad nespėjus išeit, jau atgal į lovą noriu.
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2009 09 23, 09:04)
Sakydavo, pavargstu, kol apsirengiu, tiek to ir džiaugsmo, kad nespėjus išeit, jau atgal į lovą noriu.

drinks_cheers.gif mes pervedam per pusė kambario ir pavargsta, į lovą prašosi. Nu kai pažiūri į žmogų atrodo kodėl gyvenimo džiaugsmas prarastas, rodos nors kuo pasidomėtų g.gif
Atsakyti