Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (3)

Labos 4u.gif
O mano tėtis, kad ir menkai bepaeinantis, į lauką norėdavo. Aną vasarą sode snausdavo per dienas sudedamoj lovelėj po obelim smile.gif Sunkiausia būdavo išeit. Ne, sunkiau pareit - kad ir vos kelios pakopos. Bet ir miegodavo geriau, ir šiaip... Kai parsivežėm į butą, viskas suprastėjo.
O vežimėlį naudojom visai ne pagal paskirtį - jame nei sėdėt norėjo, nei ką. Ale pasilaikydavo už rankenų, sauskelnes keičiant. Tai va - pravertė vis tiek mirksiukas.gif Keista man truputį būtuoju jau laiku... ax.gif
rutulux , nenusimink 4u.gif
Atsakyti
Man kaip gražu kai senukai sode, kieme, ar bent prie lango sėdi, žiūri, nusišypso...

Nu šiandien po kambarį pavežiojau, kiek ten vietos, bet vis šis tas smile.gif Gal ateis bobų vasara ir į lauką išeisim g.gif Tik tie laiptai didžiausias galvosūkis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alan @ 2009 09 23, 21:23)
Keista man truputį būtuoju jau laiku...  ax.gif

Man šeštadienį jau mamos metinės...
QUOTE(Awita @ 2009 09 23, 21:27)
Nu šiandien po kambarį pavežiojau, kiek ten vietos, bet vis šis tas smile.gif  Gal ateis  bobų vasara ir į lauką išeisim g.gif Tik tie laiptai didžiausias galvosūkis cool.gif

Vis truputį kraujotaka pagyvėja, pailsi audiniai nuo gulėjimo. O laiptai tai jau ne galvosūkis, o katastrofa verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2009 09 23, 22:02)
O laiptai tai jau ne galvosūkis, o katastrofa verysad.gif .

tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaites ,nepykit,kad isiverziau i jusu tema,pamaniau,kad gal jus turetumete patirties:ryt poryt man reikia parvesti mamai kunigeli,kad suteiktu paskutini patepima.Zinau kad kazkaip reikia tam pasiruost,bet patirties neturiu.Ir dar nezinau kaip jai tai pasakyt,ji manau tikisi isikapstyt,o vilties nebera... Ta pasiulyma ji priims kaip mirties suvokima...bet yra tikinti ir jei nepadaryciau tos paslaugos,mane sazine uzgrauztu...padrikos mano mintys,atleiskite....nesu dar ruosusies atsisveikinimui su artimiausiu zmogumi.
Atsakyti
QUOTE(Dakora @ 2009 09 25, 22:24)
Mergaites ,nepykit,kad isiverziau i jusu tema,pamaniau,kad gal jus turetumete patirties:ryt poryt man reikia parvesti mamai kunigeli,kad suteiktu paskutini patepima.Zinau kad kazkaip reikia tam pasiruost,bet patirties neturiu.Ir dar nezinau kaip jai tai pasakyt,ji manau tikisi isikapstyt,o vilties nebera... Ta pasiulyma ji priims kaip mirties suvokima...bet yra tikinti ir jei nepadaryciau tos paslaugos,mane sazine uzgrauztu...padrikos mano mintys,atleiskite....nesu dar ruosusies  atsisveikinimui su artimiausiu  zmogumi.

Būtų gerai, kad būtų kryžius (tinka ir kabantis ant sienos), deganti žvakė, pora mažų lėkštelių (indelių) ir keli gabalėliai vatos (kai kunigas suteiks patepimą šventintais aliejais, jam reikės nusivalyt pirštus), ant balta staltiese užtiesto stalo (spintelės). Tinka, kad namiškiai neišsislapstytų, o pagarbiai, ramiai sudalyvautų (tik per išpažintį reikia išeiti). Kunigas, kol neatlieka apeigų, nepaduoda komunijos būna nešnekus (yra tokia tvarka, nešant Švenčiausiąjį nedera kalbėti), tai neišsigąskit ir nenustebkit, kalbės tik tai kas būtina, o vėliau galit laisvai bendraut, pakviest išgert arbatos.
Mamai ramiai pasakyk, kad yra galimybė pakviest kunigą ligonių patepimui, išpažinčiai ir komunijai, jei senokai serga, gal ir pati bus pasiilgus dvasios ramybės. Yra vietų, kur kunigas kartą per mėnesį aplanko visus ligonius (žinoma, patepimą duoda tik esant sunkiam ligoniui). Klaida vadintį tą patepimą paskutiniu, tai ligonių patepimas. Dažnai būna, kad po patepimo ligonis pradeda taisytis, o jei skirta jau mirti, tuomet tai tarsi "lauknešėlis" kelionei. Mano tėvelis per gyvenimą tą patepimą yra gavęs gal tris kartus, bet vis dar yra gyvas. Mamytei irgi du kartus suteiktas - po pirmojo greitai pradėjo taisytis, o po antrojo tuoj ir atsisveikinom, tarsi tik to ir bereikėjo šioj žemėj. Taigi nebijok pati ir ramiai pasiūlyk mamai, bent jau vidinę ramybę po to tikrai pajausit abi, tai didelė dovana. Stiprybės tau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Una Li: 25 rugsėjo 2009 - 22:19
Mano mama tai labai tikinti ir patepimo prašo kas pusmetį ar metai (nebežinau kas kuris laikas galima). Jau daugelį metų šitaip ax.gif O dabar jau nebebūtinai dėti lėkšteles su vata, kunigėlis atsineša tokį mobilų rinkinuką g.gif Tai juk išpažintis, sielos apsivalymas, visai neriškia mirties 4u.gif
Atsakyti
Esu labai Jums dekinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dakora: 25 rugsėjo 2009 - 23:01

Labas iš ryto,

mano ligonis taip atkuto, kad jau vaikus pradėjo auklėt doh.gif , gal priežiūra per gera g.gif.

Kaži kur sužinot ar priklauso mums ta slauga ar ne. Šeimos gyd. sako ne, kiti taip nebežinau pati ir kur kreiptis. Globos reikalai irgi pastrigo, nes aš dar nedarbinga, o mamai bus dar komisija ir tik po spalio 15 gaus invalidumo pažymėjimą.

Briedas kažkoks. Nu jau popierių turėsiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2009 09 28, 05:31)
Kaži kur sužinot ar priklauso mums ta slauga ar ne. Šeimos gyd. sako ne, kiti taip nebežinau pati ir kur kreiptis.

Ar tik nereiks pas kitą šeimos gydytoją unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2009 09 28, 11:10)
Ar tik nereiks pas kitą šeimos gydytoją unsure.gif ...

ko gero tavo tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2009 09 28, 04:31)
mano ligonis taip atkuto, kad jau vaikus pradėjo auklėt  doh.gif , gal priežiūra per gera  g.gif.

Pakeitus aplinką, tokie ligoniai suaktyvėja. Paskui prisitaiko, aprimsta. 4u.gif
Atsakyti