Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (3)

QUOTE(Awita @ 2009 01 30, 21:05)
Rytoj turėtų atvažiuoti seserys aplankyti tėvų, tai jos šokinės aplink juos, o aš aplink jas lotuliukas.gif

QUOTE(ajb @ 2009 01 30, 22:53)
Na sutarem su nauja slauge. Mamai sakom, kad cia daktare, tai geriau priima. Nu ziuresim ziuresim. Dienos kaip ant adatu  cool.gif

Smagu, kad geros naujienos 4u.gif . Pas mane - nekokios verysad.gif . Vakar vakare grįžus iš darbo radau senuką skausmuose, pradžioj dar bandėm vienokiais, kitokiais vaistais - niekas nepadėjo. 21val. išsikvietėm greitąją, padarė aibę tyrimų, pradžioj įtarė plaučių uždegimą, pabaigoj su spėjamu augliu kepenyse išsiuntė į Kauną. Kaunas tą diagnozę atmetė, bet savo nepasiūlė - paguldė į gastroenterologijos skyrių, pirmadienį tirs žarnyną. Gerai bent, kad dabar be skausmų, bet pageltęs, su temperatūra ir labai nusiminęs. Esu nemiegojusi, bet laiminga, kad pavyko gyvą nuvežt ir dar suteikė vilties, kad įmanoma pagelbėt.
Atsakyti

O viduriai tai kieteja ir nuo vaistu ir todel ,kad musu ligoniukai mazai juda .Daugiau kosiu dribsniniu virkit su pienu o ji skieskit vandenuku daugiau darzoviu sriubyciu ir labai svarbu sureguliuoti maitinima tiek valandas tiek dietas .Taip globeja gali tapti, jei ji turi visiska negalia
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2009 01 31, 20:19)
Pas mane - nekokios verysad.gif .

console.gif įsivaizduoju kaip jam dar tuos tyrimus atkentėt doh.gif

QUOTE(Kudle @ 2009 01 31, 22:37)
Taip globeja gali tapti, jei ji turi visiska negalia

Dėl negalios dar niekur nesikreipėm blush2.gif Globėja tai neduos būt, bet gal socialinę rūpybą ar kaip ten vadinasi pasiūlys man g.gif Sunku orientuotis tuose labirintuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2009 01 31, 19:19)
Esu nemiegojusi, bet laiminga, kad pavyko gyvą nuvežt ir dar suteikė vilties, kad įmanoma pagelbėt.

Kaip dabar laikotės? 4u.gif
Papildyta:
O pacios korteles neisduoda su jokiu igaliojimu, tik su globos dokumentu.

Kortelės išduodamos tik sąskaitų savininkui, bet ne globėjui (ar rūpintojui). Globėjas gali pasimti limituotą kiekį pinigų vienu kartu tiesiogiai banke.
Papildyta:
Na sutarem su nauja slauge. Mamai sakom, kad cia daktare, tai geriau priima. Nu ziuresim ziuresim. Dienos kaip ant adatu  cool.gif

Pradžia visą laiką būna kaip ant adatų. Nes reikia žmogų apmokyti. Neaišku, ir kaip sutars. g.gif Tikiuosi, jums pasiseks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2009 02 01, 20:30)

Kortelės išduodamos tik sąskaitų savininkui, bet ne globėjui (ar rūpintojui). Globėjas gali pasimti limituotą kiekį pinigų vienu kartu tiesiogiai banke.
Papildyta:

Pradžia visą laiką būna kaip ant adatų. Nes reikia žmogų apmokyti. Neaišku, ir kaip sutars.  g.gif Tikiuosi, jums pasiseks.  4u.gif

Aciu 4u.gif

O tai jei mes galvojame globa darytis vien del korteles, tai nieko nebus g.gif Siaip logiska. Neliks nieko kito kaip su saskaita tuomet tvarkytis...Nu gi kaip nepatogu schmoll.gif gerai, kad yra internetas...
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2009 02 01, 19:30)
Kaip dabar laikotės?  4u.gif

Šiandien nieko neskauda, gydytojai nuėmė visus vaistus (kraujio skystinimui, nuo širdies, nuo vėžio, smegenų kraujotakai ir antibiotikus), turbūt žino, ką daro unsure.gif . Rytoj tirs žarnyną, bus matyt. Šiandien turėjau juoko pro ašaras - lankė jį mano dukra ir sūnus (studentai kauniečiai), davė pakalbėt telefonu, tėvukas sako:
- Kelnes ištepiau.
Sakau:
- Juk pridėjau bent kelias.
- Tai išpakavau šiandien...
- Tai įduok nešvarias Juditai, kad išplautų.
- Kad dar nepasikeičiau...
- Tai pasikeisk!
- Tai kad nėr kur.
- Kaip tai nėr kur??? Palatoj pasikeisk.
- Negaliu, čia žmonių pilna...
- Nueik į tualetą ir ten persimauk.
- Ten irgi prieina žmonių...
- Tai ką, nėra kabinų?
- ...
Gerai, kad vaikai buvo, liepiau griežtai paimt ir permaut, o tai būtų ir vaikščiojęs nešvariom doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2009 02 01, 21:15)
- Ten irgi prieina žmonių...
- Tai ką, nėra kabinų?

Na jooo... Tikrai juokas pro ašaras... 4u.gif O gal ten nėra kabliukų, o drovumas tokių tai begalinis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2009 02 01, 22:15)
Šiandien nieko neskauda,

Na va, nors nebeskauda žmogui thumbup.gif Gal taip koks negerumas buvo įlindęs, maža ką, turėkim vilties, kad nebepasikartos 4u.gif

Man vėl labai puikiai praėjo savaitgalis. Mamą su seserim numaudėm, sutvarkėm nagus, plaukus, labai gerai dviese - žymai lengviau smile.gif Man lyg koks akmuo nusirito.
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2009 02 01, 23:12)
Na va, nors nebeskauda žmogui thumbup.gif Gal taip koks negerumas buvo įlindęs, maža ką, turėkim vilties, kad nebepasikartos 4u.gif

Man vėl labai puikiai praėjo savaitgalis. Mamą su seserim numaudėm, sutvarkėm nagus, plaukus, labai gerai dviese - žymai lengviau smile.gif Man lyg koks akmuo nusirito.

Būtų gerai.

Įsivaizduoju, kokia patenkinta jautiesi - dabar kuriam laikui ramu, o kai vėl prireiks... Aš kartais sesers prašydavau perkalbėt mamą tais klausimais, kuriais pati nepajėgdavau įtikinti - kažkodėl jie labiau pasitiki tais, kuriuos rečiau mato biggrin.gif , gal jai pavyktų įkalbėti mamą kraustytis į pirmą aukštą.
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2009 02 02, 00:20)
kažkodėl jie labiau pasitiki tais, kuriuos rečiau mato biggrin.gif

drinks_cheers.gif taip, tu šimtą kartų teisi smile.gif
Gal ir pavyktų, bet ne iš karto, nes jau visi bandė. Palauksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2009 02 01, 23:20)
kažkodėl jie labiau pasitiki tais, kuriuos rečiau mato biggrin.gif

Aš jau kurį laiką pastebėjau, kad mamai esu svarbesnė. g.gif Ir ligoninėje, kai man reikėdavo išeiti, akimis sekiodavo mane, net ne slaugę, su kuria daug laiko praleidžia. Kartais būdavo sunku mamą palikti kitam, kai ji šitaip žvilgsniu būdavo ,,prisisiurbusi'' prie manęs. sad.gif Lyg koks bejėgis vaikas. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Awita @ 2009 02 01, 23:28)
Gal ir pavyktų, bet ne iš karto, nes jau visi bandė. Palauksim  smile.gif

Kaip suprantu, tavo mama gyvena viršuje su tėveliu? Tai kažin ar pavyks ją iš ten ,,nuleist''. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2009 02 02, 19:22)
Aš jau kurį laiką pastebėjau, kad mamai esu svarbesnė.  g.gif Ir ligoninėje, kai man reikėdavo išeiti, akimis sekiodavo mane, net ne slaugę, su kuria daug laiko praleidžia. Kartais būdavo sunku mamą palikti kitam, kai ji šitaip žvilgsniu būdavo ,,prisisiurbusi'' prie manęs. sad.gif Lyg koks bejėgis vaikas.  verysad.gif
Papildyta:

Kaip suprantu, tavo mama gyvena viršuje su tėveliu?  Tai kažin ar pavyks ją iš ten ,,nuleist''. g.gif

Ji irgi būna į mane įsikibusi, bet kai reikia svaraus žodžio - rečiau matomos yra didesnis autoritetas. Jai atrodo, kad jos ir myli labiau smile.gif

Taip, gyvena su tėvuku viršuje, niekur nenori eiti, jai ir pro langus geriau matosi ir sako baisu pirmam aukšte bus ax.gif
Atsakyti