QUOTE(irculia10 @ 2009 02 03, 09:06)
sveikutes
na ir naujienu pas jus cia prisikaupe
ir paverkiau ir pasijuokiau beskaitidama.saunuoles kad tvirtai laikotes ir nepasiduodate.
del viduriu uzkietejimo tai yra sirupas dufalak (ar panasei) labai gerai veikia zarnina.viduriu nepaleidzia,bet minkstina.
smagu jus aplankiti ir nerasti prastesniu naujienu
kazkuri raset kad laime slaugiti savo mama pritariu visiskai ir tos akis pilnos liudesio ir bejiegiskumo...gaila tik kita karta tai supranti jau po laiko.
laikikites
jau greit pavasaris atsils orai , atgims gamta
o su ja atgims ir jegos

del viduriu uzkietejimo tai yra sirupas dufalak (ar panasei) labai gerai veikia zarnina.viduriu nepaleidzia,bet minkstina.
smagu jus aplankiti ir nerasti prastesniu naujienu

laikikites

Jo, kovosim su viduriukais. Butinai sita nusipirksiu sirupeli

O del slaugymo...Mane kartais zudo tos akys, kai negali joms nieko padeti. Ir kazkaip dabar as negalvoju, kad tai man laime ja slaugyti ar ne, bet, kokia jai nelaime buti tokioje padetyje, mane tiesiog varo is proto. Sios dienos kosmariskos. mama nuolat iskrenta is lovos. tada nesugeba atsikelti. jei priseda, po minutes jau stojasi ir kazkur eina. Jei atsigula, tuoj keliasi ir vel eina.
O siandien visa diena miega, nepaisant tu iskritimu ir kaip ir pagaliau visisko viduriu paleidimo.
Vakar lyg geriau buvo, apsirengem eiti i lauka, o ji stop prie duru, ir ne is vietos. Bijo

Na bet tikekimes laikinai. Prisidejavau

QUOTE(Awita @ 2009 02 06, 20:18)
Tai sakė gerai būtų pasidaryti sąnarių rentgeną, pasirodyti neuropatologui, gal parkinsoną nustatys
, bet kokios išvados būtų svarbios. Bet ji nieko nenori, tik nelieskit jos, ir jokių ligoninių bei tyrimų. Nutariau laukti, jei kada bus koks priepuolis, kviesim greitają ir vešim, o dabar eiti prieš jos valią negaliu.
Tavo reikalai, Una Li, irgi nekokie
Gal gi padės tie antibiotikai
Vargšas tėvukas, kaip sunku gyvenimo saulėlydy 

Tavo reikalai, Una Li, irgi nekokie

Juk kazkaip galima veztis gydytojus i namus, ir atsiranda tie irasai

Mes irgi uzdelsem su mama. Niekas nesitikejo tokios diagnozes. Mama per didelius sunkumus guldem i ligonine tyrimams. Kaip dabar atsimenu, kai ji grasindavo, kad per langa ligoninej issoks. Deja, be tu tyrimu niekas nebutu pajudeje...Oi kaip sazine grauze, kad mama kankinam. Deja, kazkaip reikia

Sekmes jums ir kantrybes