Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga vežimai

O tai kur buvot visą kovo mėn., kai taikė -15% nuolaidą? blink.gif Ar čia dar per mažai skairtosi? doh.gif
[/quote]

Kovo men buvau uzsiemus kitais reikalais ir uzsivertus darbais ax.gif tai taip ir gavosi. o be to, kiek supratau, galima susiorganizuoti (ar bent jau pabandyti tai padaryti) ir didesne nuolaida bigsmile.gif tai kodel nepabandzius? 4u.gif
Atsakyti
Mes turbūt buvome prie tų pirmųjų užsakymų, todėl gavome 19 proc. tai manau,jeigu būtų apie 10 vežimukų tai irgi turėtu ne mažą nuolaidą duoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2009 04 02, 11:55)
Mes turbūt buvome prie tų pirmųjų užsakymų, todėl gavome 19 proc. tai manau,jeigu būtų apie 10 vežimukų tai irgi turėtu ne mažą nuolaidą duoti g.gif

o man atrodo viena diena pasibaigs sitas nuolaidu dalinimas doh.gif
kiek gi galima,tada niekas normaliom kainom ir nepirktu,jai kiekviena menesi rinktusi grupes g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 02 balandžio 2009 - 11:08
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 04 02, 12:07)
kiek gi galima,tada niekas normaliom kainom ir nepirktu,jai kiekviena menesi rinktusi grupes g.gif  ax.gif

Oi, erikiuk, matyt, visai jau liūdna situacija BBC su pardavimais, nes ir balandį padarė -15% Emmai. Kai prisimenu, kaip jie pernai branginosi (NET -5% suteikdavo perkantiems PILNĄ komplektą su lopšiu ir mašinine kėdute ir neduokdie, kurio vieno nepirksi), tai dabar tik juoką kelia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2009 03 31, 11:12)
Sveiki,
gal kas galite pasakyti,kiek city cross modelis šiuo metu babycentre kainuoja ax.gif

sportine dalis 1800 lt, odinis- 1900 lt, city korg lopsys- 729 lt, odinis- 800 lt.
Jei balandi duoda kazkokia nuolaidai, tai nuo sitos sumos reik isminusuot kazkiek wink.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2009 03 31, 15:35)
kaina tikrai nesiskiria,kokia medizga imsi schmoll.gif
kaina skiriasi, koki lopsiuka imsi, ar korg ar ta nesiojama, medziagini ax.gif

oi, dar ir kaip skiriasi...
schmoll.gif

mes siandien parsigabenom kremini odinuka sportinuka, lopsio tikimes iki balandzio galo sulaukti tongue.gif blush2.gif 4u.gif labai lengvas remas mums patiko, laiptais nesiojom, i lauka net isnese buvom, atrodo rieda labai lengvai, siu metu modelyje gi padare guolius- skirtumas akivaizdus bigsmile.gif
iklojom dekuti, ir net suni ikelem, jis sveria 9 kg, tai norejom paziuret, koks vezimo svoris su vaiku. Ir ant bortelio bandant uzkelti, ir stumdand didelio skirtumop nepastebejau visai thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 04 02, 12:07)
kiek gi galima,tada niekas normaliom kainom ir nepirktu,jai kiekviena menesi rinktusi grupes g.gif  ax.gif

Na, siuo klausimu tikrai nesutinku - o ka daryt jeigu apyvarta kritus? tai jau geriau su nuolaida parduot, nei, kad stovetu úzsaldyta'prekyba..tokia jau situacija ir manau drasiai galima deretis wink.gif

Beje, kainos skiriasi priklausomai nuo to ar medziaga, ar odos pakaitalas wink.gif
Atsakyti
Parduodam Emmaljunga City korg lopsi. Spalva Copper http://www.babycente...a2008/24820.jpg Jeigu ka domina, prasom i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majela @ 2009 04 06, 20:45)
Na, siuo klausimu tikrai nesutinku - o ka daryt jeigu apyvarta kritus? tai jau geriau su nuolaida parduot, nei, kad stovetu úzsaldyta'prekyba..tokia jau situacija ir manau drasiai galima deretis wink.gif

Beje, kainos skiriasi priklausomai nuo to ar medziaga, ar odos pakaitalas wink.gif

manau emmaljungai uzsaldyti niekad nestoves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute11 @ 2009 04 01, 15:32)
Ar atsirastu norinciu pirkti emma vezimeli, organizuotis i grupe ir bandyti ispesti nuolaida is Baby Center balandzio menesi????  mirksiukas.gif Planuoju pirkti vezimeli, bet norisi sutaupyti, kaip kad kai kurios forumo dalyves padare anksciau  4u.gif

Sveiki,

mane tikrai sudomintu sio vezimelio pirkimas pigiau galeciau ir dar viena drauge priklabinti biggrin.gif bet mes butume is Klp smile.gif
Atsakyti
na as ne is klp, bet visai salia ax.gif apziurejau siuos vezimelius ir kitokie nebepatinka blink.gif taip kad ir as galeciau prisijungt, tik veliau gal - truputi per anksti dar rolleyes.gif manau tiktu man kokiam birzeli, pacioj pradzioj - gal iki to laiko susirinktu nemazas norinsiu burelis ir is klp thumbup.gif
Atsakyti
Na mes irgi emmaljunga planuojam įsigyt. Litexpo parodoj apžiūrėjom, tik dabar nenusprendžiam kokį reiktų pirkti... g.gif Vis man nei vienas neįtinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sausainiukė @ 2009 04 11, 17:31)
Na mes irgi emmaljunga planuojam įsigyt. Litexpo parodoj apžiūrėjom, tik dabar nenusprendžiam kokį reiktų pirkti...  g.gif  Vis man nei vienas neįtinka  schmoll.gif

o kokio ieskot? kuo lengvesnio- kuo didesnio lopsio-kuo pigesnio?
Atsakyti