QUOTE(Jovita 35 @ 2009 04 18, 02:01)
Nenoriu nuliudinti,bet galiu pasakyti,kad labai daug sumokejote

,Lenkijoje su visom garantijom naujas kaip jusu 1450lt.Tai kaip uz sena tai labai daug.
Ot nebutu lietuvis, jeigu nenoretu kitam ikast ar pasiept.... nu ir kam reikejo rasyt, kad nenoriu liudint.... jeigu jiems gerai, nusipirko, patenkinti, tai kam cia "nenoriu liudint" ne visiems ta Lenkija idomi
Reikia tik pasidziaugti, kad zmogus nusipirko gera ir reikalinga daikta
Papildyta:
QUOTE(meduolia @ 2009 04 17, 20:57)
sveikuciai,
pries keleta dienu ir as istojau i emmaljungu turetoju bureli, cia neperseniausiai svaigau svaigau ir su vyru nusipirkome Smart Duo Combi

juoda ir vietomis tokie burberry languciai mmmmm kaip stilyyynga xixixi

zhodziu tanku tankas, savais kemsynais eisiu kaip bite

pirkome naudota ir mokejom 1200 Lt visi pribumbasai buvo tik be kedutes automobilines, manau kad islosem ger vezima uz gera kaina

bet as daba realiai mastau ar man reikia tos kedutes emmos, nes as pvz po AKROPOLIUS nesiduodu o i masina galima ir kazkokia pigesne nusipirkti arne? ka manot patarkit cia tiems kurie jau naudojasi
Sveikinu

Mes irgi turime Smart Duo Combi

tik musu juoda su oranzinem juostom... (abu su vyru svaigstam del oranzines spalvos

) Kas del kedutes, tai mes pirkom visa komplekta - Emmos Smart Duo Combi ir lopsi, ir sportinuka ir autokedute, ir as norejau pigesnes kedutes, bet vyras uzgincijo - sako, tokio mazo keleivio saugumas pirmiausia (zinoma, nesakau, kad kitos kedutes nesaugios) nu bet as biski paciuozus esu del tu dalyku

Mes irgi po akropolius nevazinejam, na labai retai, bet daznai vazinedavom pas vyra i kaima, tiek i mano kaima, aplamai nesam labai namisedos, tai kedute super praverte. Mano maziukas joje labai sekmingai miegodavo visos keliones metu, kedute patogi, patogus montavimas. Tik zinoma, kaina jos mazumele kandziojasi... Bet kai pagalvoji, kiek per gyvenima pravalgai, prageri ir prarukai (kas nera visiski abstinentai

) tai kazkaip ir kedutei pinigo mums nebuvo gaila

na bet cia yra mano subjektyvi nuomone, kurios gink dieve as niekam nepersu

Gero ryto