Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga vežimai

sveikuciai,

pries keleta dienu ir as istojau i emmaljungu turetoju bureli, cia neperseniausiai svaigau svaigau ir su vyru nusipirkome Smart Duo Combi wub.gif juoda ir vietomis tokie burberry languciai mmmmm kaip stilyyynga xixixi thumbup.gif zhodziu tanku tankas, savais kemsynais eisiu kaip bite lotuliukas.gif pirkome naudota ir mokejom 1200 Lt visi pribumbasai buvo tik be kedutes automobilines, manau kad islosem ger vezima uz gera kaina wub.gif bet as daba realiai mastau ar man reikia tos kedutes emmos, nes as pvz po AKROPOLIUS nesiduodu o i masina galima ir kazkokia pigesne nusipirkti arne? ka manot patarkit cia tiems kurie jau naudojasi doh.gif
Atsakyti
Nenoriu nuliudinti,bet galiu pasakyti,kad labai daug sumokejote doh.gif ,Lenkijoje su visom garantijom naujas kaip jusu 1450lt.Tai kaip uz sena tai labai daug.
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2009 04 18, 02:01)
Nenoriu nuliudinti,bet galiu pasakyti,kad labai daug sumokejote doh.gif ,Lenkijoje su visom garantijom naujas kaip jusu 1450lt.Tai kaip uz sena tai labai daug.

Ot nebutu lietuvis, jeigu nenoretu kitam ikast ar pasiept.... nu ir kam reikejo rasyt, kad nenoriu liudint.... jeigu jiems gerai, nusipirko, patenkinti, tai kam cia "nenoriu liudint" ne visiems ta Lenkija idomi doh.gif
Reikia tik pasidziaugti, kad zmogus nusipirko gera ir reikalinga daikta tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(meduolia @ 2009 04 17, 20:57)
sveikuciai,

pries keleta dienu ir as istojau i emmaljungu turetoju bureli, cia neperseniausiai svaigau svaigau ir su vyru nusipirkome Smart Duo Combi  wub.gif juoda ir vietomis tokie burberry languciai mmmmm kaip stilyyynga xixixi  thumbup.gif zhodziu tanku tankas, savais kemsynais eisiu kaip bite  lotuliukas.gif  pirkome naudota ir mokejom 1200 Lt visi pribumbasai buvo tik be kedutes automobilines, manau kad islosem ger vezima uz gera kaina  wub.gif bet as daba realiai mastau ar man reikia tos kedutes emmos, nes as pvz po AKROPOLIUS nesiduodu o i masina galima ir kazkokia pigesne nusipirkti arne? ka manot patarkit cia tiems kurie jau naudojasi  doh.gif

Sveikinu smile.gif 4u.gif Mes irgi turime Smart Duo Combi biggrin.gif tik musu juoda su oranzinem juostom... (abu su vyru svaigstam del oranzines spalvos lotuliukas.gif ) Kas del kedutes, tai mes pirkom visa komplekta - Emmos Smart Duo Combi ir lopsi, ir sportinuka ir autokedute, ir as norejau pigesnes kedutes, bet vyras uzgincijo - sako, tokio mazo keleivio saugumas pirmiausia (zinoma, nesakau, kad kitos kedutes nesaugios) nu bet as biski paciuozus esu del tu dalyku biggrin.gif Mes irgi po akropolius nevazinejam, na labai retai, bet daznai vazinedavom pas vyra i kaima, tiek i mano kaima, aplamai nesam labai namisedos, tai kedute super praverte. Mano maziukas joje labai sekmingai miegodavo visos keliones metu, kedute patogi, patogus montavimas. Tik zinoma, kaina jos mazumele kandziojasi... Bet kai pagalvoji, kiek per gyvenima pravalgai, prageri ir prarukai (kas nera visiski abstinentai lotuliukas.gif ) tai kazkaip ir kedutei pinigo mums nebuvo gaila bigsmile.gif na bet cia yra mano subjektyvi nuomone, kurios gink dieve as niekam nepersu biggrin.gif
Gero ryto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2009 04 18, 02:01)

O man idomu kur tokie pigus net Lenkijoj vezimai. Iejau i internetinius lenkiskus puslapius ir ten kainos tikrai ne tokios kaip paraset. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2009 04 18, 01:01)

Paskaiciuokit kiek kuras kainuotu, o taip pat laiko atzvilgiu, kadangi mes dabar visi busy busy tai kazin kaip cia apsimoka, o beja pries savaitele buvau ir as i lenkishkus saitus ilindus tai emmos labai panasios kainos kaip Lietuvoje parduodamu gal kokius 400 Lt ir sutaupai, bet nepaskaiciuoji keliones islaidu ir visa kita doh.gif

Ir jei jau radote kazkoki lenkishka saita su tokiom kainom tai papeistinkit cionais idomu butu pasiziuret ax.gif tik nepagalvokit kad cia as piktai istikruju tai azartas dabar man vezimeliai ir visa kita technika 4u.gif
Atsakyti
Marjacka,tikrai as nenorejau nieko izeisti,tu kaip visada supratai,kaip tau patogiau.Man tik pikta ant tu kurie taip brangiai naudotus pardavineja,nes zmonem aiskina,ir meluoja,kad jie visur dvigubai kainuoja.Stai vienam pardavejui,is skelbiu lt kuris pardavineja,ta melsva vezimuka skelbime,ir uz naudota nori 1550,as net nuorodele nusiunciau,kur Lenkijoje toks naujas kainuoja pigiau,nes jis mane visaip iskvailino,ir sake,kad as nusisneku,kad tokiu kainu isvis nera,kad as nezinau isvis tokios firmos,ir man reikia tik tobulintis.Man tiesiog pikta,kaip taip yra apgaudinejami zmones.Pati norejau,pirkti padeveta,bet kaip pamaciau,kad Lenkijoje naujas tiek kainuoja,dziaugiuosi,kad laiku pastebejau,ieskau keliu kaip ji atsivest,i kazkuriam cia pas mus skelbimukyje skaiciau,kad kazkas is tos prduotuves veza,idomu kiek atvezimas kainuotu,ir galvoju,gal ir daugiau mergyciu atsirastu,tai bendrai uzsisakyt galetume thumbup.gif .
Meduole isivesk Lenkijoje bobo woski parduotuve,ten tikrai Smart duo kombi yra,uz 1800zlotu,tai pagal kursa verciau gaunasi 1450lt.Taip pat ir Varsavoje yra.Tik dar karta sakau neisizesisk,tikrai ne is blogos valios parasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2009 04 18, 14:17)
Marjacka,tikrai as nenorejau nieko izeisti,tu kaip visada supratai,kaip tau patogiau. - taip rasai, tarsi mane pazinotum tongue.gif
Meduole isivesk Lenkijoje bobo woski parduotuve,ten tikrai Smart duo kombi yra,uz 1800zlotu,tai pagal kursa verciau gaunasi 1450lt.Taip pat ir Varsavoje yra.Tik dar karta sakau neisizesisk,tikrai ne is blogos valios parasiau mirksiukas.gif

Jovita taigi as nieko bloga ir nesakiau smile.gif Mane tiesiog kartais nervas ima, kai pasidziaugi, kad nusipirkai daikta, parasai kaina, o kitas bac, maciau ten ir ten pigiau doh.gif as jei nusiperku, nesvarbu kiek buciau bemokejus, niekada nenoriu zinot, kad dar yra toks daiktas pigiau biggrin.gif pvz kaip su batais buna, nusiperki, uzeini po menesio ir ziu, tie patys ant puses pigiau kainuoja blink.gif susibiesini tik, nervu lasteles zuva, o kam nuo to blogiau - zinoma man paciai biggrin.gif
Juk visos mamos esam, tai jeigu zinom kokia info kur ka pigiau gaut - kodel nepasidalinam is anksto smile.gif? Juk visos cia SM bendraujam biggrin.gif As pvz galiu pasakyt, kad Norvegijoj pigiau pirkt, mes viska is ten parsivezem, papuolem parduotuvej ant akcijos, ir plius kadangi Norvegija ne ES salis - susigrazinom PVM... kaina gavosi pigiau negu dabar babycentery su 15% nuolaida smile.gif
Mamos gyvenkime draugiskai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariacka: 18 balandžio 2009 - 17:06
nu va kaip pavyzdi radau lenkishka saita ir kaina parasyta

http://www.wozkidzie...=...p;dd=2&pp=1

na cia dar kaina su auto kedute bet tai pavertus apytiksliai gaunasi 2100 Lt + bendzinas (iki Varsuvos) + keliones islaidos + laikas doh.gif

vistiek as nesuprantu kame cia apsimoka doh.gif
Atsakyti
Tai as nelabai supratau,tu ka su auto kedute 1200 mokejai? g.gif Jai be auto kedutes tai ten aiskiai yra parodyta,kad Smart duo kombi kainuoja 1799zl,isvertus i litus 1450lt.O keliones as neskaiciuoju,juk del vieno vezimo nevaziuosiu.I Lenkija vaziuoti visko apsimoka,ir kelione tikrai atsiperka,manau apie tai diskutuoti neverta.O jai nenori vaziuoti galima susirasti,kas parveza,nesenai skaiciau keliata puslapiu atgal kur zmogus is tos vietos veza.Tai manau tikrai daugiau 1600nesigaus.Mano nuomone tokia,kad senas daiktas niekada neturi buti brangesni,negu 50/ naujo vertes schmoll.gif .Tai galime palyginti,blogiausiu atveju,kad ir su kainomis Lietuvoje juk pas mus jis 1900 kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2009 04 18, 15:17)
Marjacka,tikrai as nenorejau nieko izeisti,tu kaip visada supratai,kaip tau patogiau.Man tik pikta ant tu kurie taip brangiai naudotus pardavineja,nes zmonem aiskina,ir meluoja,kad jie visur dvigubai kainuoja.Stai vienam pardavejui,is skelbiu lt kuris pardavineja,ta melsva vezimuka skelbime,ir uz naudota nori 1550,as net nuorodele nusiunciau,kur Lenkijoje toks naujas kainuoja pigiau,nes jis mane visaip iskvailino,ir sake,kad as nusisneku,kad tokiu kainu isvis nera,kad as nezinau isvis tokios firmos,ir man reikia tik tobulintis.Man tiesiog pikta,kaip taip yra apgaudinejami zmones.Pati norejau,pirkti padeveta,bet kaip pamaciau,kad Lenkijoje naujas tiek kainuoja,dziaugiuosi,kad laiku  pastebejau,ieskau keliu kaip ji atsivest,i kazkuriam cia pas mus skelbimukyje skaiciau,kad kazkas is tos prduotuves veza,idomu kiek atvezimas kainuotu,ir galvoju,gal ir daugiau mergyciu atsirastu,tai bendrai uzsisakyt galetume thumbup.gif .

o kokiam mieste ta bobo woski parduotuvė lenkijoje? be varšuvos ax.gif jei turi gal gali įmesti kokią nuorodėlę su gatve 4u.gif
Atsakyti
Netycia radau idomu skelbimeli, gal mamos kurios iesko pirkt Emmaljunga susidomes smile.gif
Emmaljunga Smart Duo Combi
tikiuosi, kad dar neparduotas wink.gif
Atsakyti
Mariacka,bet juk kaina cia uz panaudota tokia kaip naujo g.gif 1500.Tu man pasakyk,nejaugi zmones mano,kad visi aplinkui toki kvaili ir nesidomi,kiek naujas kainuoja.Kaip galima metus panaudojus,prasyti,tiek kiek naujas kainuoja.Kaip man pikta tai negaliu gun_bandana.gif bash.gif
Sirsiuke rytoj imesiu nuorodele.
Atsakyti