Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga vežimai

AS PIRKCIAU VILNIUJ EMMALJUNGA MONDIAL DUO COMBI smile.gif TA ODINI... TIK NEAPSISPRENDZIU, RA VISA KOMPLEKTA, AR TIK LOPSI SU AUTOMOBILIO KEDUTE... BET MANE GAN STIPRIAI SPAUDZIA LAIKAS, NUSIPIRKTI NORECIAU DAR BALANDZIO MEN, BEJE KAIP TIK SI MENESI EMMALJUNGOMS TEN TAIKOMA 15 PROC. NUOLAIDA
Atsakyti
sveikuciai 4u.gif
na mes su vyru tai irgi apsisprendem kad reiks pirkti emma tik dabar sukam galva ar netaupyt pinigu ant ratu ir pirkt naujus is pardes ar pasizvalgyt padeveta g.gif as tai kai nesusireiksminusi, man svarbiausia kad butu dideliais ratais nes mes kaip ir uzmiesti gyvenam ir su tais sketukais abejuju ar neiklimptumem doh.gif

bet kad visai neparduoda niek devetu, tai ponios kurioms jau ju nebereiks pvz kur jus juos desit????
Atsakyti
QUOTE(juusticijaa @ 2009 04 10, 21:58)
Sveiki,

mane tikrai sudomintu sio vezimelio pirkimas pigiau galeciau ir dar viena drauge priklabinti  biggrin.gif bet mes butume is Klp  smile.gif

ir mane domina emmaljunga vezimeliai. prisijungciau prie nuolaidos didinimo akcijos 4u.gif
dar domiuosi ar nebutu lenkijoj pigiau emma pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2009 04 13, 22:30)
sveikuciai  4u.gif
na mes su vyru tai irgi apsisprendem kad reiks pirkti emma tik dabar sukam galva ar netaupyt pinigu ant ratu ir pirkt naujus is pardes ar pasizvalgyt padeveta  g.gif  as tai kai nesusireiksminusi, man svarbiausia kad butu dideliais ratais nes mes kaip ir uzmiesti gyvenam ir su tais sketukais abejuju ar neiklimptumem  doh.gif

bet kad visai neparduoda niek devetu, tai ponios kurioms jau ju nebereiks pvz kur jus juos desit????

Mes pakolkas naudojam ax.gif ir dar ilgai naudosim thumbup.gif O veliau bandysiu parduoti. Beje, kai as ieskaujau vezimelio, pastebejau, kad devetu tikrai mazai kas pardavineja g.gif Gal mamytes ne viena vaikuti augina rolleyes.gif
Atsakyti
sveikuciai  4u.gif
na mes su vyru tai irgi apsisprendem kad reiks pirkti emma tik dabar sukam galva ar netaupyt pinigu ant ratu ir pirkt naujus is pardes ar pasizvalgyt padeveta  g.gif  as tai kai nesusireiksminusi, man svarbiausia kad butu dideliais ratais nes mes kaip ir uzmiesti gyvenam ir su tais sketukais abejuju ar neiklimptumem  doh.gif

sveikos 4u.gif as ir zadu rudeni savo emmaljunga city cerox parduoti ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Siandien domejausi Klp parduotuveje del siu vezimeliu ir didesniu nuolaidu, tai nepavyko nk ispest. Pardaveja teige, kad nesvarbu koki kieki pirktume nuolaidos didesnes nedarys negu siai dienai yra verysad.gif vadinasi galime gauti tik 15 procentu iki balandzio 30 dienos. Nebent iseitu Vilniuje ka paderinti smile.gif deje deje ... g.gif
Atsakyti

kaip kur juos det - manau parduot gi tikrai galima ax.gif o kad nerandam kas parduotu tai manau del to kad nespeja pasirodyt skelbimas ir iskart nuperka smile.gif as taip manyciau ax.gif
QUOTE(j.lo @ 2009 04 14, 15:06)
ir mane domina emmaljunga vezimeliai. prisijungciau prie nuolaidos didinimo akcijos   4u.gif
dar domiuosi ar nebutu lenkijoj pigiau emma pirkti  g.gif

na as is pajurio, jei prisijungtu dar siek tiek tai butu thumbup.gif

QUOTE(juusticijaa @ 2009 04 14, 19:23)
Sveikutes,

Siandien domejausi Klp parduotuveje del siu vezimeliu ir didesniu nuolaidu, tai nepavyko nk ispest. Pardaveja teige, kad nesvarbu koki kieki pirktume nuolaidos didesnes nedarys negu siai dienai yra  verysad.gif  vadinasi galime gauti tik 15 procentu  iki balandzio 30 dienos. Nebent iseitu Vilniuje ka paderinti  smile.gif  deje deje ...  g.gif

na ka pardaveja sako tai gal dar ne viskas, kazi ar ji klause ko nors is auksciau del didesnio kiekio ir nuolaidu - jei vilniuj daro tai manau klp ne isimtis juk g.gif be to nemanau kad klp juos labai jau baisiai ir pirktu, pati neseniai buvau apziurinejau tai inirtingai siuos vezimus siule man juoduke pardaveja rolleyes.gif bet ir be siulymo man jie wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonatute: 14 balandžio 2009 - 18:50
QUOTE(Rudze @ 2009 01 30, 21:21)
Gal kas zino, ar ant Emmaljungos vaziuokles galima tvirtinti su adapteriu Maxi Cosi autokedute? Man Babecentre pardavejas vaikinas sake, kad galima, o siandien pardaveja mergina tai paneige. tai nzn g.gif

tikrai negalima. mes turejom maxi cosy kedute, tai atskirai pirkau quinny, del remo... o siaip vezimuku buvom laabai patenkinti thumbup.gif
Papildyta:
paskaitinejau... ziuriu nelabai kas parduoda naudotus. o va as kaip ir mastau. siaip planavau antram pasilikti, nes bukle musiskio ideali(turim kremini, ale odini), bet nelabai turim kur sandeliuoti. pamastysiu ir su vyru persnekesim, jei ka, kelsim i skelbimu lenta 4u.gif
sekmes visoms mamytems!!!
Atsakyti
QUOTE(eglute11 @ 2009 04 12, 14:45)
AS PIRKCIAU VILNIUJ EMMALJUNGA MONDIAL DUO COMBI smile.gif TA ODINI... TIK NEAPSISPRENDZIU, RA VISA KOMPLEKTA, AR TIK LOPSI SU AUTOMOBILIO KEDUTE... BET MANE GAN STIPRIAI SPAUDZIA LAIKAS, NUSIPIRKTI NORECIAU DAR BALANDZIO MEN, BEJE KAIP TIK SI MENESI EMMALJUNGOMS TEN TAIKOMA 15 PROC. NUOLAIDA

nes pirkom kova, tai buvo irgi 15, labai skubejom, kad spetume smile.gif

QUOTE(meduolia @ 2009 04 13, 21:30)
sveikuciai  4u.gif

pasiliksiu kitiems 3 vaikams savo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SAULYTE1 @ 2009 04 15, 15:27)
tikrai negalima. mes turejom maxi cosy kedute, tai atskirai pirkau quinny, del remo... o siaip vezimuku buvom laabai patenkinti  thumbup.gif
Papildyta:
paskaitinejau... ziuriu nelabai kas parduoda naudotus. o va as kaip ir mastau. siaip planavau antram pasilikti, nes bukle musiskio ideali(turim kremini, ale odini), bet nelabai turim kur sandeliuoti. pamastysiu ir su vyru persnekesim, jei ka, kelsim i skelbimu lenta  4u.gif
sekmes visoms mamytems!!!

Tai jei sumastysit parduoti, duokit zinia. Taciau mane spaudzia laikas, iki balandzio galo noriu jau tureti vezimeli, nes mazylis pilve bus tik iki geguzes vidurio nestuke.gif
Atsakyti
sveikuciai  4u.gif

Laba diena mamos smile.gif

Mes taip pat turim Emmaljunga ir jau sekmingai naudojam 6 menuo thumbup.gif Kol kas vezimo dar neparduodame, kadangi naudojame ir lopsi ir jau sportinuka pradesim (musu ratai yra Smart Duo Combi).
Bet va jau isaugome Emmaljungos autokedute smile.gif Ir parduodu kartu su adapteriu, kuris reikalingas jeigu norima kedute pritvirtint prie remo smile.gif
Babycentery domejausi kiek naujas kainuoja, kadangi si menesi ten akcija vyksta tai sake kedute kartu su adapteriu su nuolaida kainuotu 576 Lt.
Mes parduodam savo kedute su adapteriu uz 500 Lt. Labai tvarkingai naudojom, kedutes bukle labai gera thumbup.gif . Kedute randasi Vilniuje smile.gif
Jeigu kas susidometu, rasykit i az smile.gif Kaina dar butu galima mazumele paderinti smile.gif Tikrai labai gera kedute, musu vaikis gime ne is maziausiu tai netgi ir ziema su storu kombinezonu ten puikiai tilpome smile.gif Dabar tik kojos kyso jeigu batukais apautos biggrin.gif
Atsakyti
GAL KAS ZINO KOKIA YRA KAINA SPORTINIO VEZIMO? g.gif
Atsakyti