Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga vežimai

Jau turiu Emmaljunga kainas iš Babycenter smile.gif Taigi kas nori masiškai apsipirkti - siųskit man užsakymus mirksiukas.gif Nuolaida apie 19 proc bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2009 01 31, 13:32)
Jau turiu Emmaljunga kainas iš Babycenter smile.gif Taigi kas nori masiškai apsipirkti - siųskit man užsakymus  mirksiukas.gif  Nuolaida apie 19 proc  bigsmile.gif

thumbup.gif manau geriau but negali ax.gif
nereisk sukti nei galvos kaip juos parsigabenti, nei kaip remontuoti tfu tfu tfu biggrin.gif
Atsakyti
Jau turiu Emmaljunga kainas iš Babycenter smile.gif Taigi kas nori masiškai apsipirkti - siųskit man užsakymus  mirksiukas.gif  Nuolaida apie 19 proc  bigsmile.gif

Reikia pirkti visas 3 dalis? T.y. su autokėdute? Kokį modeliuką išsirinkai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Breta* @ 2009 01 31, 21:18)
Reikia pirkti visas 3 dalis? T.y. su autokėdute? Kokį modeliuką išsirinkai?  4u.gif

Ne, galima pirkti tą, ką reikia smile.gif
Aš imsiu Edge duo Combi su sportiniu rėmu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2009 01 31, 22:33)
Aš imsiu Edge duo Combi su sportiniu rėmu  ax.gif

ir kiek toks variantas kainuos? g.gif
Atsakyti

Gal galite smulkiau paaiskinti, kaip cia butu galima pasinaudoti ta nuolaida? Iki kada cia reikia issirinkti modeliuka? Is kur reiktu pirkti ar jokio skirtumo? man butu patogiau is Klp... ir kaip cia ta uzsakyma atlikti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 01 31, 23:44)
ir kiek toks variantas kainuos? g.gif

Su nuolaida 2292 Lt

QUOTE(Ellwita @ 2009 02 01, 00:44)
Gal galite smulkiau paaiskinti, kaip cia butu galima pasinaudoti ta nuolaida? Iki kada cia reikia issirinkti modeliuka? Is kur reiktu pirkti ar jokio skirtumo? man butu patogiau is Klp... ir kaip cia ta uzsakyma atlikti?  g.gif

Noriu pateikti galutinį užsakymą kitos savaitės pradžioj, tai norint prisijungti reiktų apsispręsti artimiausiom dienom ir parašyti man 4u.gif
Dėl Klaipėdos nežinau, užklausiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2009 01 31, 23:33)
Aš imsiu Edge duo Combi su sportiniu rėmu  ax.gif

Bet jis labai sunkus g.gif Kad nėra manevringų ratų, ir jie nepripučiami - neatrodo problema? Man taip noris, kad minkštai važiuotų. Aš anksčiau City Cross žiūrėjau, aišku ratai ten tokie pat.
Atsakyti
QUOTE(Breta* @ 2009 02 01, 17:56)
Bet jis labai sunkus g.gif Kad nėra manevringų ratų, ir jie nepripučiami - neatrodo problema? Man taip noris, kad minkštai važiuotų. Aš anksčiau City Cross žiūrėjau, aišku ratai ten tokie pat.

Sunkus, tikrai taip... Bet aš stipri biggrin.gif
Manevringų ratų man nereikia - man reikia tanko per kemsynus varyt, ne parduotuvėse manevruotis bigsmile.gif
O ratai tai pripučiami, labai minkštučiai, kaip tik žiūrėjau kad minkštai važiuotų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Breta* @ 2009 02 01, 18:56)

pripuciami ratai tikrai tik paminkstina vaziavima mirksiukas.gif
o svoris nera visiems aktualu, pvz mes gyvename antram aukste,tai renkantis vezima i svori visiskai neziurejau ax.gif su pirmuoju turejau irgi sunku vezima ppg, bedos nemaciau...
o vat kas gyvena pvz 5aukste arba turi labai maza bagazine, tada jau reikia ziureti...

mes city corssa imam, ju ratai nera pripuciami biggrin.gif optine apgaule ten
bet jie visi minsti, iskyrus ta su mazais ratukais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 01 vasario 2009 - 20:23
QUOTE(manjana @ 2009 02 01, 20:57)
Sunkus, tikrai taip... Bet aš stipri biggrin.gif
Manevringų ratų man nereikia - man reikia tanko per kemsynus varyt, ne parduotuvėse manevruotis  bigsmile.gif
O ratai tai pripučiami, labai minkštučiai, kaip tik žiūrėjau kad minkštai važiuotų  blink.gif

Gerai, kad tu stipri biggrin.gif Ar tikrai pripučiami ratai? Galvojau, kad nėra Emmų su pripučiamais g.gif Mane nuo šių vežimų ir atbaido tai, kad nepripučiami cross ratai, todėl neaišku ar minkštai važiuos, o kaina labai didelė.
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 02 01, 21:21)
pripuciami ratai tikrai tik paminkstina vaziavima mirksiukas.gif
o svoris nera visiems aktualu, pvz mes gyvename antram aukste,tai renkantis vezima i svori visiskai neziurejau ax.gif su pirmuoju turejau irgi sunku vezima ppg, bedos nemaciau...
o vat kas gyvena pvz 5aukste arba turi labai maza bagazine, tada jau reikia ziureti...
mes city corssa imam, ju ratai nera pripuciami biggrin.gif optine apgaule ten
bet jie visi minsti, iskyrus ta su mazais ratukais mirksiukas.gif
n

Kodėl manai, kad cross minkštas? SM skaičiau - viena mama rašė, kad jis visai per sniegą nevažiuoja, tai tempė iš paskos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Breta* @ 2009 02 01, 23:11)
Gerai, kad tu stipri  biggrin.gif Ar tikrai pripučiami ratai? Galvojau, kad nėra Emmų su pripučiamais  g.gif Mane nuo šių vežimų ir atbaido tai, kad nepripučiami cross ratai, todėl neaišku ar minkštai važiuos, o kaina labai didelė.

Kodėl manai, kad cross minkštas? SM skaičiau - viena mama rašė, kad jis visai per sniegą nevažiuoja, tai tempė iš paskos  g.gif

nes remo konstrukcija kitokia,nei tu kur ratukai sukiojantis mirksiukas.gif
mano drauge turejo, ziema visad su ja vazinejome,tikrai jokiu bedu nebuvo,ratai gi dydeli,gal bande dydeles pusnis iveikti,jai taip tai jai cross nepravaziavo,tai ka jau kalbeti apie manevringus ratus ,reiktu ant ranku nesti 4u.gif
Atsakyti