Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga vežimai

na va imetu dviejumodeliu city cerox ir city cross, kartais ne ratuose minkstumas buna 4u.gif

city cerox (raudonai pabraukiau blush2.gif ), ziurkeit jokios amortizacijos mirksiukas.gif
normaliai ir minkstai vaziuos tik prekybos centruose ax.gif

user posted image

city cross, turi 4vietose detales,kurios supa mazyli thumbup.gif tikrai minkstai vaziuos jusu maziukas,o dar ir galima nustatyti minsktumo lygi thumbup.gif

user posted image

as pati labai norejau pradzioi edge duo combi, su sportiniu remu verysad.gif ,bet kadangi esu zemo ugio,labai jis man nepatogus cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 01 vasario 2009 - 23:48
QUOTE(Breta* @ 2009 02 02, 00:11)
Gerai, kad tu stipri  biggrin.gif Ar tikrai pripučiami ratai? Galvojau, kad nėra Emmų su pripučiamais  g.gif Mane nuo šių vežimų ir atbaido tai, kad nepripučiami cross ratai, todėl neaišku ar minkštai važiuos, o kaina labai didelė.

Nezinau kaip cross ratai, bet klasikine vaziuokle tikrai labai minksta. Siek tiek meginau vaziuoti su Maxi Cosi Mura vezimaiciu , o po to Emmaljunga Edge, tai Muros uz "aciu" nelabai imciau.
Atsakyti
QUOTE(Rudze @ 2009 02 02, 00:48)
Nezinau kaip cross ratai, bet klasikine vaziuokle tikrai labai minksta. Siek tiek meginau vaziuoti su Maxi Cosi Mura vezimaiciu , o po to Emmaljunga Edge, tai Muros uz "aciu" nelabai imciau.

drinks_cheers.gif pilnai sutinku, daug kas nuo vaziuokles priklauso drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2009 01 31, 14:32)
Jau turiu Emmaljunga kainas iš Babycenter smile.gif Taigi kas nori masiškai apsipirkti - siųskit man užsakymus  mirksiukas.gif  Nuolaida apie 19 proc  bigsmile.gif

Manjana,
o kaip vyks uzsakymas? Ar viskas daroma tik per tave: uzsakymas, sumokomas avansas ir pan.?
As dar iki galo neapsisprendziau ka uzsakyti, noriu dar kai ka pasitikslinti parduotuveje, tai, jei rektu kiekvienai atskirai susimoketi avansa ir pasirasyti tam tikrus uzsakymo dokus, tai prie to pacio ir viska galutinai issiaiskinciau. O jei ne, reikia siandien tada atskirai dar ten vaziuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 02 02, 00:49)
drinks_cheers.gif pilnai sutinku, daug kas nuo vaziuokles priklauso drinks_cheers.gif

Ačiū erikiuxxx už atsakymus ir nuotraukas 4u.gif Jau gundausi ir aš, tik kad reikia labai greitai apsispręsti. O aš irgi noriu dar į Babycenter nuvažiuoti. Cross pigesnis, bet edge aukštesnis, o aš ne žema. Todėl turėčiau dar pastumdyti.

Manjana, čia Babycenter sakė būtinai pateikt užsakyma savaitės pradžioj?
Ar imat su autokėdutėm?
Atsakyti
QUOTE(Breta* @ 2009 02 01, 22:11)
Gerai, kad tu stipri  biggrin.gif Ar tikrai pripučiami ratai? Galvojau, kad nėra Emmų su pripučiamais  g.gif Mane nuo šių vežimų ir atbaido tai, kad nepripučiami cross ratai, todėl neaišku ar minkštai važiuos, o kaina labai didelė.

Nu ką aš žinau g.gif Rašo: " Wheel: 4 pcs Air wheels (Fat Race Air)" - tai aš supratau kad pripučiami smile.gif Nu bet kokiu atveju, parduotuvėj čiupinėjau ir stumdžiau - minkštutėlis bigsmile.gif

QUOTE(Rudze @ 2009 02 02, 10:27)
Manjana,
o kaip vyks uzsakymas? Ar viskas daroma tik per tave: uzsakymas, sumokomas avansas ir pan.?

Manau kad per mane, kad būtų aišku, kad viena sužsakymas, o ne atskiri ax.gif

QUOTE(Breta* @ 2009 02 02, 14:02)
Ar imat su autokėdutėm?

Nesakė dar taip, bet nesinori ilgai tempti, paskui kol ateis užsakymas, tai dar ir pagimdysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2009 02 02, 14:18)
Nu ką aš žinau  g.gif  Rašo: " Wheel: 4 pcs Air wheels (Fat Race Air)" - tai aš supratau kad pripučiami smile.gif Nu bet kokiu atveju, parduotuvėj čiupinėjau ir stumdžiau - minkštutėlis  bigsmile.gif

Nusiraminkite tikrai tie ratai yra pripučiamu, draugams susprogo vienas, vežem keisti, taip kad nepergyvenkit, o pasikeitem tai dviračių pardėj.... smile.gif

Aš užsisakinėju su kėdute smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luju: 02 vasario 2009 - 14:24
Tai ar galima bus is klp vezimeli imti?
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2009 02 02, 15:18)
Nu ką aš žinau  g.gif  Rašo: " Wheel: 4 pcs Air wheels (Fat Race Air)" - tai aš supratau kad pripučiami smile.gif Nu bet kokiu atveju, parduotuvėj čiupinėjau ir stumdžiau - minkštutėlis  bigsmile.gif
Manau kad per mane, kad būtų aišku, kad viena sužsakymas, o ne atskiri  ax.gif
Nesakė dar taip, bet nesinori ilgai tempti, paskui kol ateis užsakymas, tai dar ir pagimdysim biggrin.gif

Tada Edge pripučiami. Ne, taip anksti negimdom mirksiukas.gif
QUOTE(luju @ 2009 02 02, 15:24)
Nusiraminkite tikrai tie ratai yra pripučiamu, draugams susprogo vienas, vežem keisti, taip kad nepergyvenkit, o pasikeitem tai dviračių pardėj.... smile.gif
Aš užsisakinėju su kėdute smile.gif

O koks modelis draugų? Ne visiems modeliams pripučiami.
Atsakyti
QUOTE(Breta* @ 2009 02 02, 14:59)

O koks modelis draugų? Ne visiems modeliams pripučiami.

Šitie modeliai tikrai su pripučiamais ratais:mondial,edge ,smart visi likę kaip jie rašo -atsparūs dūriams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2009 02 02, 16:18)
Manau kad per mane, kad būtų aišku, kad viena sužsakymas, o ne atskiri  ax.gif

Gal jau zinai kiek procentu nuo kainos avanso jie nores? ir kaip mes atskirai sumokesime jiems avansa, gal tiesiai jiems i saskaita?
Atsakyti
QUOTE(Breta* @ 2009 02 02, 15:02)
Ačiū erikiuxxx už atsakymus ir nuotraukas  4u.gif Jau gundausi ir aš, tik kad reikia labai greitai apsispręsti. O aš irgi noriu dar į Babycenter nuvažiuoti. Cross pigesnis, bet edge aukštesnis, o aš ne žema. Todėl turėčiau dar pastumdyti.

Ar imat su autokėdutėm?

ner uz ka mirksiukas.gif
o kaina skiasi labai nezenkliai mirksiukas.gif

mes savaji crosiuka jau atsivezem yahoo.gif
Atsakyti