Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga vežimai

Kas norėsit užsisakyti - parašykit man per rytojų, nes trečiadienį jau norėsiu išsiųsti užsakymą 4u.gif

Kam dar neatsakiau į klausimus - ryt ryte susižinosiu viską ir atsakysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2009 01 31, 13:32)
Jau turiu Emmaljunga kainas iš Babycenter smile.gif Taigi kas nori masiškai apsipirkti - siųskit man užsakymus  mirksiukas.gif  Nuolaida apie 19 proc  bigsmile.gif

laba, mes issirinkom Edge Duo Combi visa koplekta su adapteriais ir automobiline kedute. kiek kainuotu? ir kaip vyksta visas uzsakymas? [COLOR=darkviolet]
Atsakyti
Jei ką nors pamiršau ir neatsakiau į kokį klausimą - parašykit man a.ž. smile.gif
Atsakyti
mergaites,pasiskaiciau ir susidomejau,o kur modeliuku foto galima rasti?gal nuoroda idetumet?aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2009 02 04, 20:11)
mergaites,pasiskaiciau ir susidomejau,o kur modeliuku foto galima rasti?gal nuoroda idetumet?aciu 4u.gif

www.babycenter.lt
Atsakyti
QUOTE(Ellwita @ 2009 02 04, 19:46)
www.babycenter.lt

aciukas.lyginant su bebycar kokie kazin skirtumai?
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2009 02 04, 19:11)

Aš tai tiesiai Emmaljungos puslapyje žiūriu - http://www.emmaljunga.se/ (yra gera modelių palyginimo lentelė thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2009 02 03, 20:20)
Jei ką nors pamiršau ir neatsakiau į kokį klausimą - parašykit man a.ž. smile.gif

labutis manjana. saunuole -organizatore! thumbup.gif tikiuosi, kad nepavelavau sitam amziaus dydzio pirkiniui??? gar galeciau prisijungti, jei nevelu...
Atsakyti
QUOTE(dzukaitelinksma @ 2009 02 04, 20:34)
labutis manjana. saunuole -organizatore! thumbup.gif  tikiuosi, kad nepavelavau sitam amziaus dydzio pirkiniui??? gar galeciau prisijungti, jei nevelu...

Nu tada greitai greitai rašyk man tikslų užsakymą wink.gif
Atsakyti
laba dar karteli, na ar sandoris ivyko siandiena?
Papildyta:
tad kokia nuolaida issikovojote? nuo to priklausytu kiek daliu rinktumes. o spalvos variantas tau reikalingas? aciu
Papildyta:
QUOTE(manjana @ 2009 02 04, 21:41)

gal gali pasakyti kokia konkreciai nuolaida issikovojote; nes nuo to labai priklausytu kiek daliu pirktume; o ar spalvos varianta reikia dabar apsispresti? aciu
Papildyta:

gal gali pasakyti kokia konkreciai nuolaida issikovojote; nes nuo to labai priklausytu kiek daliu pirktume; o ar spalvos varianta reikia dabar apsispresti? aciu esu naujai iskepta supermamos naudotoja-tik mokausi
Papildyta:
blush2.gif

??? kur rasyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzukaitelinksma @ 2009 02 04, 21:09)
blush2.gif
??? kur rasyti blush2.gif

Asmeninę žinutę smile.gif Aš jau parašiau, turėtum rasti ax.gif
Atsakyti
renkuosi sportinuka
parekomenduokit, kas geriau city cerox ar cross?
kas geriau: permetama rankena (cerox) ar visi 4did ratai (cross)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvakse: 05 vasario 2009 - 23:55