Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės Antifosfolipidinukės

damos su naujaisiais smile.gif 4u.gif
Atsakyti
su Naujais, merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

visoms linkiu susilaukti sėkmingai išsvajotų mažylių wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

na va, o mums dėl vaistukų, tai kaip ir visur - laukti bele kiek.... pas tiekėjus yra tik 0,4 ml Clexane, tai ko gero todėl ir negauna į klinikas. jau ir vėl patys dasipirkom, tuoj ir nestuke.gif persiris į antrą pusę.... jau mums taip visuomet.... visur laukti su trugdžiais....
Atsakyti
Su naujaisiai mergaites 4u.gif linkiu sulaukti sveiku stipriu zuikuciu wub.gif
Mat u kad su clexano kompensavimu reiklaai uzstrigo g.gif man kai VLK pasake kad jau issiustas patvirtinimas i kmuk, po poros savaiciu paskambinau vyresnejai ar jau turi dokumentus, tai ji nieko nezinojo. po mano skambucio po 3dienu jau buvo vaistai ir man paskambino kad galiu atsiimti. tad gal ir jus pabandykit jai pasiskambint, gal iki jos dokumentai nenuejo g.gif
Atsakyti
tai kai aš šnd paskamibinau daktr. Abraičiui, jis griebėsi kito tel ir pats paskambino administratorei, tai ši jam pasakė, kad patvirtinimas gautas.... dar čia viskas man atrodo stringa ir dėl švenčių....
Atsakyti
Sveikutes,
siek tiek atradau laiko parasyti... Aciu Lauriuciuk22 uz informavima 4u.gif . Aciu Visoms uz sveikinimus smile.gif . Nors ir paveluotai, bet Sveikiname su praejusiomis Sventemis smile.gif Mes augame gerai, jau jau baigiame isivaziuoti. Siandien jau 3 sav., laikas tikrai greitai bega.
Visu pilvukai irgi labai paauge...

Sidrulka, matau siokia tokia pazanga del kompensavimo. Mano atveju pati turejau skambintis ir dometis ar jau yra gauti vaistai, A. nesiteike to padaryti. Duok Dieve, kad tai butu ne momentinis zmogaus pasikeitimas i geraja puse... Tie trukdziai, irgi manau, dar susije su sventemis.

Tiesa, kol gulejau skyriuje, priziurejo labai faina gydytoja, tai ji patare po gimdymo vaistus leistis ~1 men. Paaiskino taip, tromboembolijos rizikingi laikai yra pirmas 3d., paskui po 1 sav. ir po 1 men.,kadangi vaistu buvo like, tai ir leidziuosi dar. O skyrimas 5d. po gimdymo sake, yra daugiau taupymo sumetimais. Tad manau vaistuku dar bus like (kas gavo kompensuojamus) ir galesite panaudoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KIKE: 07 sausio 2011 - 13:30
sveikos mergytes, va as su geromis ziniomis, mano mazylio sirdele plaka, maciau kaip vartosi pilvuke, kojites ir rankytes kilnoja, esu tokia laiminga....vaistuku 2 menesiams i prieki turiu tai ramu, tikuosi viskas ir toliau klostysis gerai, linkiu ir visoms kitoms mergytems sekmes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidute-mazute @ 2011 01 08, 00:33)
sveikos mergytes, va as su geromis ziniomis, mano mazylio sirdele plaka, maciau kaip vartosi pilvuke, kojites ir rankytes kilnoja, esu tokia laiminga....vaistuku 2 menesiams i prieki turiu tai ramu, tikuosi viskas ir toliau klostysis gerai, linkiu ir visoms kitoms mergytems sekmes bigsmile.gif

geros naujienos taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
norejau paklausti jusu merginos, ar pilvukai nuo vaistuku nemelyni? nes maniskis tai atrodo tragiskai, viena melyne net gero kuscio dydzio....gal as juos kaip nors netinkamai leidziuosi? beje ar kuri susiduret su plauku slinkimu, jie taip nutriuso per si menesi, ir veliasi be proto, nesuprantu kas galetu padeti, priemoniu tikrai negailiu:)
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

gal kam atliko ir turi parduoti clexano po 0,2? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidute-mazute @ 2011 01 11, 23:13)
norejau paklausti jusu merginos, ar pilvukai nuo vaistuku nemelyni? nes maniskis tai atrodo tragiskai, viena melyne net gero kuscio dydzio....gal as juos kaip nors netinkamai leidziuosi? beje ar kuri susiduret su plauku slinkimu, jie taip nutriuso per si menesi, ir veliasi be proto, nesuprantu kas galetu padeti, priemoniu tikrai negailiu:)

pas mane zinok melynas.bet nekreipiu demesio.o plaukai tai nuo hormonu.nepergyvenk atsistatys. smile.gif
Atsakyti
sveikutės,

na, pagaliau mudvi su dukryte išsikapstėm po roto viruso doh.gif tik dbr man nerimas, ar nieko nepakenkė leliui doh.gif pati susiorganizavau lašelinių, nes niekas jų neskyrė (o priėmime aplamai apšaukė, ko čia atvažiavom), pati savo valia nuvežiau tyrimus pasidaryti, nes šeimos daktarė liepė gerti tik skysčius, kai tuo tarpu vienas gurkšnis į burną ir litras atgal doh.gif doh.gif
A. sako , kad neturėtų pakenkti šis virusas... ir judesiukus jaučiu dažniau nei įprastai, bet... lėksiu dar pas vieną mūsų privatų ginių dėl šventos ramybės...

na ir pagaliau pagaliau jau vakar gavau žinių iš KMUK, kad gauti mano kompensuojami vaistukai... taip kad beveik du mėn užtruko be savaitės... tik subiesino, kad turiu būtinai pasiimti pati ,,po savo parašu"... o dbr dar aš visa tokia virusinė... doh.gif bet MB dar šią sav turi pasiėmęs biuletenį mūsų su dukryte slaugymui, o kitą sav jau eis į darbą, tai reikės kažkaip rytoj jau išsiruošti Kaunan... ten manau greitai susisuksim ir atgal...

mėlynių, oi kiek turiu ir aš doh.gif ir visai jau nebeimu į galvą... na, ten skaitosi svarbu nepataikyti į karujagyslę, bet kai leidies beveik nematų- tik pažiūriu, kad šalia kt mėlynių būtų thumbup.gif

sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 13 sausio 2011 - 10:20
Sidrulka,roto virusas per placenta nepraeina!Bentjau man taip gydytojai sake!Ir knygose taip raso.Taip,kad nera pagrindo nerimaut!
Atsakyti