Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės Antifosfolipidinukės

QUOTE(vaidute-mazute @ 2011 03 02, 17:24)
aciu uz patarimus, sveikinu visas merginas kurios turi geru ziniu:) norejau paklausti kadangi nusprendziau vaistukus pirktis clexane 0.2 norma, tai dabar tuos kur turiu 0.4 normos leidziuosi po puse ampules, bet ar man nepakenks kad as ampole dalinu dviem dienoms, nes pati labai tiksliai tai nezn kiek susileidziu...juk is akies tik... clexane 0.4 turiu dar 27 ampoles, tai jei dalinsiu dviem dienoms gausis net 2 menesiams, bet gal tada geriau taip ilgai nerizikuoti, ir pradeti leistis nusipirktas 0.2 normos ampoles? kaip cia dabar geriau....?

Oi nežinau ką patarti. Kiek žinau ten sakoma, kad atidarius tą adatėlę - suvartoti iškart, o tu dar po paros vėl naudoji, ar tas nėra blogai? g.gif Gal yra čia naudojančių 0.4 ir perpirktų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2011 03 01, 21:32)
Ką tik po gyd., užmatėm šiokį tokį širdelės pulsavimą, vis dar mažesnis vaisiukas nei priklauso, bet auga vistik... Na tikėkimės ir toliau augs. Išrašė fraksiparino ir aspiriną kartu gerti. Va... Na dar po savaitės gal aiškiau viskas bus, kol kas viltis toliau rusena  4u.gif

labai smagu girdeti kad tavo maziuliukas auga, juk svarbiausia ir yra sulaukti sirdeles veiklos, nepergyvenk manau dabar kai vaistukus leisiesi viskas bus gerai....laukau uz tave spygas thumbup.gif sekmes....
Atsakyti
QUOTE(vaidute-mazute @ 2011 03 02, 17:28)
labai smagu girdeti kad tavo maziuliukas auga, juk svarbiausia ir yra sulaukti sirdeles veiklos, nepergyvenk manau dabar kai vaistukus leisiesi viskas bus gerai....laukau uz tave spygas thumbup.gif sekmes....

Ačiū labai 4u.gif Ta širdelė toookia jau vos vos pulsuojanti buvo, kad man dar labai netikra atrodo, bet bandau tikėti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2011 03 02, 18:30)
Ačiū labai  4u.gif  Ta širdelė toookia jau vos vos pulsuojanti buvo, kad man dar labai netikra atrodo, bet bandau tikėti...  blush2.gif

Neprarask vilties 4u.gif 4u.gif 4u.gif ...
O koks gyd. Jums skyre Zibora?
Clexanas ir Fraksiparinas irgi yra mazos molekulines mases vaistai. Iki siol daugelis musu puikiai su jais isnesiojome vaikelius. As pati pries 5m. ir su Heparinu isnesiojau dukryte.
Atsakyti
QUOTE(KIKE @ 2011 03 04, 10:59)
Neprarask vilties 4u.gif  4u.gif  4u.gif ...
O koks gyd. Jums skyre Zibora?
Clexanas ir Fraksiparinas irgi yra mazos molekulines mases vaistai. Iki siol daugelis musu puikiai su jais isnesiojome vaikelius. As pati pries 5m. ir su Heparinu isnesiojau dukryte.

Bandau bandau dar tikėti blush2.gif 4u.gif Man gyd Rimantas Gricius skyrė Ziborą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2011 03 04, 15:05)
Bandau bandau dar tikėti  blush2.gif  4u.gif  Man gyd Rimantas Gricius skyrė Ziborą  4u.gif

As leidausi Zibora. Man labai tiko. Nuo jo visai nebere, nenieztejo ir aplamai niekas nesidare smile.gif Zodziu, thumbup.gif ir pigiau buvo.. Fraksiparinas visai netiko. Linkiu sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Skubu pranesti dziugia naujiena... Vakar Lauruciukas22 susilauke sunelio Matuko 53 cm 4390g. Dar karta sveikiname su Pavasariniu Stebuklu 4u.gif 4u.gif 4u.gif !
Atsakyti
Kur visos dinge??????

Vaidute_mazute,
as Jusu vietoje labai pagalvociau apie galimybe gimdyti LT.

Ambercrombie,
man teko isbandyti ir Fraksiparina, ir Clexana, tai nuo Clex. beveik nebuvo sukietejimu. Sie vaistai turint AFS+nestumas yra kompensuojami 100%. Kodel skiria Zibora man nelabai suprantama, galima itarti negeru dalyku... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KIKE: 24 kovo 2011 - 10:15
QUOTE(KIKE @ 2011 03 21, 13:41)
Skubu pranesti dziugia naujiena... Vakar Lauruciukas22 susilauke sunelio Matuko 53 cm 4390g. Dar karta sveikiname su Pavasariniu Stebuklu  4u.gif  4u.gif  4u.gif !

SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif TIKRAI DIDELIS DŽIAUGSMAS 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
DIDELI SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu mergaites smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciukas22 @ 2011 03 26, 09:21)
aciu mergaites smile.gif  4u.gif

sveikinu, tikriausiai ilgai teko vargti kol toki diziuli leliuka pagimdei:) labai smagu girdeti kad vis daugiau musu afs mergyciu susilaukia mazyciu stebukleliu smile.gif
Atsakyti