QUOTE(Špokė @ 2009 02 13, 21:44)
Sveikos
Pas A nebuvau, ejau pas kita (
truputi per draugo gimine). Nieko gero nepasake, pagal echo sake 4-5 sav. nestumas, pagal mmm lygiai 6 sav. turejo buti. embriono nemato, sirdeles aisku irgi ne. nors sako, kad turiu daug lasiniu, gal echo nepramusa (cia man dabar paguoda). bet pagal foto tai nepaauges per savaite... nusiunte iskarto extra pas hematologus, papuoliau pas Levickiene, tai ji ta pati paminejo ir apie sita sindroma, ir apie vilklige, ir apie mieline leukemija............ paeme krauja, tai kita antrad bus aisku kaip reikalai. dar sake turesiu daryti kaulu ciulpu tyrima (nescia

), sako tik palauksim kol isitvirtins... bet mano tyrimu is privaciu niekas neziurejo, daro savo ir viskas.
esu pasimetus, labai nera nuotaikos. dabar jau ir tie ryskesni pozymiai isnyko, tik krutine didesne, kvapai erzina. bet puikiai zinau, kad taip buna ir su nesivystanciu. vasario 27 vel darys echo, ziures ar vystosi. taip tai nei pilvo skauda, gal ciut ciut patempia koki sona kartais, bet gal jau as ir pati isivaizduoju, nebezinau...
Na, kad nematė dar širdutės, tai dar gali pamatyt. man irgi nematė tada, kai jau tikėjos pamatyt, o vėliau pamatė

O ką sako dėl AFS. Tai turi tu jį ar ne

O vasario 27 dar negreit. Mano nuomone reiktų padaryt echo kur kas greičiau ir jei yra tau AFS tai nuo pat širdutės veiklos leistis vaistukus. Vis tik manau, tau reikėjo eiti pas A. tada viskas būtų aišku
mergaitės, o kada reikia tiksliai nutraukt aspiriną. Lygiai 36 sav. O pagal ąk skaičiuojat? pagal mm ar echo. Man jau artėja ta diena, kai nebegersiu. manu gal nieko tokio jei keliom dienom anksčiau ar vėliau nutrauksiu