Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės Antifosfolipidinukės

QUOTE(Joliuke @ 2009 02 16, 20:08)
Na, kad nematė dar širdutės, tai dar gali pamatyt. man irgi nematė tada, kai jau tikėjos pamatyt, o vėliau pamatė g.gif  O ką sako dėl AFS. Tai turi tu jį ar ne g.gif O vasario 27 dar negreit. Mano nuomone reiktų padaryt echo kur kas greičiau ir jei yra tau AFS tai nuo pat širdutės veiklos leistis vaistukus. Vis tik manau, tau reikėjo eiti pas A. tada viskas būtų aišku g.gif

mergaitės, o kada reikia tiksliai nutraukt aspiriną. Lygiai 36 sav. O pagal ąk skaičiuojat? pagal mm ar echo. Man jau artėja ta diena, kai nebegersiu. manu gal nieko tokio jei keliom dienom anksčiau ar vėliau nutrauksiu g.gif

na man skaiciavo pagal echo, kadangi maziukas atsilikinejo p1 sav. todel liepe gerti iki kazkokio sekmadienio mirksiukas.gif archiau reikalo pasitikslink. bet kaip as suprantu, gyd perdaug nereiksmina aspirino tuo metu, ypac jeigu leidziami kiti vaistai.
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2009 02 16, 21:26)
na man skaiciavo pagal echo, kadangi maziukas atsilikinejo p1 sav. todel liepe gerti iki kazkokio sekmadienio mirksiukas.gif archiau reikalo pasitikslink. bet kaip as suprantu, gyd perdaug nereiksmina aspirino tuo metu, ypac jeigu leidziami kiti vaistai.

Mano pagal dabartinę echo visa savaite didesnis g.gif bet šiaip A man liepė skaičiuot pagal 12 sav echo, kuris atitiko mėnesinių laiką. tai dabar nežinau. pagal mano gyd nutraukti reikia nuo rytojaus, pagal mane nuo penktadienio. tai jaučiu paiimsiu viduriuką ir nutrauksiu nuo ketvirtasdienio g.gif
Atsakyti
o kodel tu SPOKE nepasidarai kraujo tyrimus HCG, TADA BUTU VISKAS AIKU IR NEREIKTU TAIP ILGAI LAUKTI ECHO
Atsakyti
Merginos sakykit, ar AFS turincios ir planuojancios plepa kazkur atskirai?neradau tokio skyrelio tarp planuojanciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotta* @ 2009 02 18, 20:31)
Merginos sakykit, ar AFS turincios ir planuojancios plepa kazkur atskirai?neradau tokio skyrelio tarp planuojanciu blush2.gif

Man atrodo yra skyrelis prei nesulaukiančios gandro ir jau prie nėštukių plepesiai. Ateik pas nėštukes, nes mūsų tiek nedaug, kad galim ir planuojančios ir jau nėštukės plepėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotta* @ 2009 02 18, 21:31)

šio skyrelio pradžioj visos nuorodos yra, kiek AFS temelių.
jei pasiplepėt, tai į nėštukių plepesius užsuk, ten ir planuojančių laukiame, mielai mielai prašom, atskiros temelės tikrai neišeina kurti, nes visai išsiskaidytume po viena po dvi, nedaug tėra mūsų 4u.gif

gal jau tave į mūsų planiukų sąrašiuką traukti? mirksiukas.gif
Atsakyti

Aciu mergaites uz info:) galite itraukti i planuojancias. Bandysim pagauti gandrus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotta* @ 2009 02 19, 09:15)
Aciu mergaites uz info:) galite itraukti i planuojancias. Bandysim pagauti gandrus ax.gif

thumbup.gif
ir tave suskaičiavom.... AFS plepsiukės
Atsakyti
Mergaites, radau internete toki straipsniuka, kuriame rasoma apie visokius priesuzdegiminius vaistus. Ten yra toks sakinukas "Paracetamolis, aspirinas ir kiti priesuzdegiminiai vaistai, tokie kaip ibuprofenas, slopina riebiasias rugstis, kurios butinos sekmingam embriono isitvirtinimui gimdoje". Tai man kilo toks klausimukas, ar gali tada aspirinas kai kuriais atvejais trukdyti pastojimui. Kaip jus manot? Bet jus juk geret aspirina ir jis netrukde...
As ji irgi geriu (pas mane buvo tik anti beta teigiami ir AFS 100 proc. nenustatytas) ir jau 2 men nepavyksta pastoti. Gal man jis trukdo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 02 21, 11:26)
Mergaites, radau internete toki straipsniuka, kuriame rasoma apie visokius priesuzdegiminius vaistus. Ten yra toks sakinukas "Paracetamolis, aspirinas ir kiti priesuzdegiminiai vaistai, tokie kaip ibuprofenas, slopina riebiasias rugstis, kurios butinos sekmingam embriono isitvirtinimui gimdoje". Tai man kilo toks klausimukas, ar gali tada aspirinas kai kuriais atvejais trukdyti pastojimui. Kaip jus manot? Bet jus juk geret aspirina ir jis netrukde...
As ji irgi geriu (pas mane buvo tik anti beta teigiami ir AFS 100 proc. nenustatytas) ir jau 2 men nepavyksta pastoti. Gal man jis trukdo g.gif

Labutis,
Manau, kad čia kalbama apie aspiriną, kuris veikia priešuždegimiškai, t.y. ir jo dozė yra kitokia 500 mg man atrodo. Mažom dozėm, kaip 100-200 mg. aspirinas veikia kaip skystinantis, o didelėm dozėm saugo nuo uždegimo, kažkur apie tai skaičiau.Manau, kad aspirinas neturėtų trukdyti tikrai pastoti, nes juk daugelis gėrusių aspiriną jau turi leliukus, o kitos laukiasi.Kažkur skaičiau ar buvo įdėtas straipsnis, kad su AFS yra sunkiau pastoti.Reiks pabandyti paieškot internete. ax.gif
Mažute nenusimink, pamatysi, greit ir tu būsi nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuke29 @ 2009 02 21, 12:39)
Labutis,
Manau, kad čia kalbama apie aspiriną, kuris veikia priešuždegimiškai, t.y. ir jo dozė yra kitokia 500 mg man atrodo. Mažom dozėm, kaip 100-200 mg. aspirinas veikia kaip skystinantis, o didelėm dozėm saugo nuo uždegimo, kažkur apie tai skaičiau.Manau, kad aspirinas neturėtų trukdyti tikrai pastoti, nes juk daugelis gėrusių aspiriną jau turi leliukus, o kitos laukiasi.Kažkur skaičiau ar buvo įdėtas straipsnis, kad su AFS yra sunkiau pastoti.Reiks pabandyti paieškot internete. ax.gif
Mažute nenusimink, pamatysi, greit ir tu būsi  nestuke.gif

Na, as irgi taip manau, kad neturetu trukdyti. Tik, kad neaisku ar yra pas mane AFS (mano nestandartinis variantas) ir anksciau su pastojimu problemu nebuvo. Tai va ir iskilo man toks klausimas.
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 02 21, 11:44)
Na, as irgi taip manau, kad neturetu trukdyti. Tik, kad neaisku ar yra pas mane AFS (mano nestandartinis variantas) ir anksciau su pastojimu problemu nebuvo. Tai va ir iskilo man toks klausimas.

O kiek tau laiko po A jau praėjo.Gal dar organizmas neatsistatė? g.gif
Atsakyti