n kartu kepiau biskvita pagal viena recepta - visada iseidavo. paskutinius 2 kartus pgl ta pati recepta, is tokiu paciu produktu, tom paciom rankom ir aparatura gavosi pravalas... ne tai kad nelabai gavosi, bet visiskai netinkamas naudojimui... tai vat ir galvoju kame cia saknys?
Taip pat pvz. jei jaučiasi kiaušinis ( man nė karto nesijautė) gal imate perdidelį kiaušinį (L) ? arba permažai išplakate pačią masę ( čia dėl galimo subliūškimo) ?
Ir aš nenorėčiau sutikti su lotute .....pas kiekvieną kitokia buitinė tehnika , kiaušų dydžiai L M A ....o dar geriau XL .....bet aišku ir skonis dauk ką lemia .
merginos jau minėjo ne vieną priežastį, pritariu joms, taip pat juk ir šaukšto dydis gali skirtis ir tai gali turėt įtakos, gal net pieno riebumas gali įtakoti ir t.t.
Dėkui už receptuką Šiandien pasigaminau ir visai patiko,labai gražiai iškilo,augo kaip ant mielių ir vos nenusviro nors vietoj pieno pyliau ištirpintus pieno miltelius buvo niam niam
Kaip smagu, kad daugeliui pavyko šis paprastas pyragaitis per tokį trumpą laiką
Merginos, jei nesudėtinga nufotografuokite (pavyko ar nepavyko) ir pasirodykite su savo 3 minučių (25 minučių ) pyragiukų foto būtų labai smagu po to iš jų foto kokią mozaiką padaryti
Štai koks pyragėlis iškepė pas mane , lygiai per 3 minutes
Viskas daryta pagal nurodymus , tik kiaušų dėjau 1,5 vidutinio dydžio , 0,5 šaukštelio kepimo miltelų ir paprastą kakavą , neturėjau ledų , tai apipyliau paprastu sirupu .
Labai skaniai suvalgiau priešpiečiams Ačiū tau irmulia