Įkraunama...
Įkraunama...

Pyragaitis per ... 3 minutes (Bolo de caneca)

Antrą kartą kepant pavyko , kepiau minute ilgiau, dėjau kepimo miltelių ir dedu vieną nediduką kiaušinį ax.gif Dėjau taip pat paprastą kakavą nes kitokios neturiu.
MB ir mano mamai patiko ax.gif
Irmulia 4u.gif

Dar smagu būtų išbandyt ir kitus pyragėlių receptus rolleyes.gif
Atsakyti
Kepiau ir as sita pyragaiti smile.gif Skanu, bet visgi ir man gavosi kazkiek guminis... g.gif Siaip smagu buvo pabandyti toki greita pyragelio receptuka, bet orkaiteje kepti pyrageliai kazkokie kitokie ir viskas... blush2.gif Bet ekstra atveju stai sitokie receptukai - labai gera iseitis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lili78 @ 2009 02 04, 08:55)
Dar smagu būtų išbandyt ir kitus pyragėlių receptus rolleyes.gif

Bus ir kitų mirksiukas.gif , tik truputį vėliau mirksiukas.gif , nes šiuo metu taip užsisukusi su darbais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2009 02 05, 23:00)
Bus ir kitų  mirksiukas.gif , tik truputį vėliau  mirksiukas.gif , nes šiuo metu taip užsisukusi su darbais  doh.gif

tai jau laukiam kada atlaisvėsi ir įmesi dar skanių ir gardžių receptukų thumbup.gif
tokie receptukai tikras išsigelbėjimas extra atveju smile.gif
Atsakyti
susiruosiau ir as naktipieciams pabandyt, o namuose miltu ne gramo neber doh.gif doh.gif tai teks rytojui atidet
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 31, 13:38)
Štai koks pyragėlis iškepė pas mane , lygiai per 3 minutes biggrin.gif

oho, koks pas Jus tamsiai rudas biggrin.gif
man tai gavosi gražios nesquik kakavos spalvos thumbup.gif
man tai labai labai patiko šitas pyragėlis thumbup.gif o dariau į dubenėlį mirksiukas.gif ir gavosi toks truputuką guminis, bet tas man laaaabai patiko thumbup.gif smagiai valgosi biggrin.gif ir labai skaniai wub.gif jau 3 kartus kepiau thumbup.gif
tik išvaizda gal ir neviliojančiai atrodo blush2.gif lotuliukas.gif nes viena pusė daugiau iškyla, kita pusė-mažiau, tai jis toks banguojantis lotuliukas.gif įdomu, kodėl mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 06 vasario 2009 - 23:05
Cipciukas dėjo gryną kakavą, tad ir gavosi tamsesnis nei dedant nesquik mirksiukas.gif

Kepant mikrobangėje kažkiek tąsumo pyragaitis turi mirksiukas.gif ( orkaitėje jis gaunasi truputį kitoks)

Dėl nevienodo iškilimo, gali priklausyti nuo to kaip gerai išmaišomi visi produktai mirksiukas.gif Jei maišei su šakute, kitą kartą pabandyk viską sumašyti mikseriu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2009 01 30, 23:46)
Kaip smagu, kad daugeliui pavyko šis paprastas pyragaitis per tokį trumpą laiką  thumbup.gif  thumbup.gif 
Merginos, jei nesudėtinga nufotografuokite (pavyko ar nepavyko)  ir pasirodykite su  savo 3 minučių (25 minučių  biggrin.gif ) pyragiukų foto  mirksiukas.gif  būtų  labai smagu po to iš jų foto kokią mozaiką padaryti smile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

dedu savo "fotoreportažą" biggrin.gif aišku, nelabai vykusį biggrin.gif

prieš dedant miltus
user posted image

jau jų įdėjus..
user posted image

..ir išmaišius
user posted image

visas kitas procesas biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

gavosi toks šviesus, ir kaip jau rašiau, valgiau su vaniliniais ledais ir uogiene thumbup.gif

Atsakyti
laba, netyčia užklydau į šią temą ir pamačius tokį greitą pyragaičio paruošimo būdą susigundžiau rolleyes.gif ir štai jis jau ant mano stalo garuoja thumbup.gif viską dariau iš akies nematavau ir kakavos dėjau ne saldintos paprastos o ant pyragaičio viršaus kai iškepė užpyliau šiokolado thumbup.gif

ačiū už receptėlį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rituxx: 07 vasario 2009 - 14:25
drinks_cheers.gif Super thumbup.gif
Tik tik nusilaižiau paskutinį trupinį essen.gif ir nooooriu dar biggrin.gif

Iškilo, tačiau tik tik atidarius dureles iškart susmego per kokį gerą centimetrą biggrin.gif bet nesureikšminu, nes iškepė puikiai. Neguminis.
Kadangi mikrobangų krosnelė neapskaičiuota gaminimui (tik šildymui. 800max), tai kepiau 4 min. Vietoj kakavos įbėriau Jacobs 3/1 lotuliukas.gif puikiai tiko. Pyragėlį apibarsčiau tarkuotu karčiuoju šokoladu ir essen.gif su pienu super. Foto nėr, nes fotikas nugaišęs
Atsakyti
super gavosi smile.gif pas mane kakava granulytem, tai as ja piene istirpinau blush2.gif kuo puikiausiai iskilo ir nesusmego visai, bet dejau trecdali saukstelio kepimo milteliu, ryt reiks pabandyt be ju
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2009 01 29, 13:53)
...as labai noreciau ta apelsinini varianta isgirsti...

O štai ir apelsininis pyragaitis - Bolo de laranja na caneca per tas pačias 3 minutes biggrin.gif
user posted image
Atsakyti