Įkraunama...
Įkraunama...

Pyragaitis per ... 3 minutes (Bolo de caneca)

Cipciuk thumbup.gif labai linksmas tavo pyragaitis thumbup.gif ir smagu, kad viskas gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif kaip tik visko turiu.einu bandyt-daryt lotuliukas.gif issiunciau MB ledu!!
Atsakyti
niu kaip susigundziau padaryti si pyragaoti. tok va beda nelabai megstu kakava, kazin kas gautusi jei jos nedeciau, na gal gautusi geltonas pyragaitis g.gif ?
nebandete nei viena?
Atsakyti
As be kakavos dariau 4u.gif gavosi taip pat skanu smile.gif

QUOTE(mamkaa @ 2009 02 01, 10:15)
niu kaip susigundziau padaryti si pyragaoti.  tok va beda nelabai megstu kakava, kazin kas gautusi jei jos nedeciau, na gal gautusi geltonas pyragaitis  g.gif ?
nebandete nei viena?

Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 02 01, 09:15)
niu kaip susigundziau padaryti si pyragaoti.  tok va beda nelabai megstu kakava, kazin kas gautusi jei jos nedeciau, na gal gautusi geltonas pyragaitis  g.gif ?
nebandete nei viena?

Ir be kakavos gautųsi mirksiukas.gif ji dedama dėl spalvos ir aromato (plius dėl to ir vadinasi šokoladinis pyragaitis) ( pvz. dėl kvapo galima įberti vanilės ) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 01 vasario 2009 - 10:16
QUOTE(irmulia @ 2009 02 01, 11:15)
Ir be kakavos gautųsi  mirksiukas.gif  ji dedama dėl spalvos ir aromato (plius dėl to ir vadinasi šokoladinis pyragaitis)  ( pvz. dėl kvapo galima įberti vanilės )  mirksiukas.gif

as vaniles ir dedu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu pabandysiu ir as sita pyrageli issikept smile.gif
Atsakyti
Ačiū už receptą blush2.gif . Atrodo skanu. Eisiu pamėginti pačiai pasigamint-nustebinsiu mamą wub.gif .
Ačiū,irmulia. wub.gif
Atsakyti
Kepiau tik ka smile.gif Norint super greit ir saldaus - thumbup.gif tik biski guminis gavos, bet skonis man patiko mirksiukas.gif
dejau maziau cukraus ir tai per saldu ir kakavos tik sauksta beturejau, ir ta pati ne saldi ant dvieju normu. Norint ir tingint kazka rimtesnio kept - tikrai dar bandysiu
Atsakyti
Dariau ir aš tą pyragaitį, bet man tai kaškoks nelabai gavosi g.gif Kaip koks guminukas g.gif
Atsakyti
Man irgi gavosi gumine kempine, su kiausinio kvapu blush2.gif Nekpsiu daugiau, nes jis man issipute grazus buvo, kaip ir pas cypciuka, bet skonis tai neee.... unsure.gif
Atsakyti
Matyt kaip ir kalbėjom kiaušiniai per dideli dedami, ir reikia ilgėliau pakepti, bei galite įdėti kepimo miltelių mirksiukas.gif

Dėl kiaušinio skonio, kiek kartų kepiau, nei vieno karto nesijautė jokio kiaušinio skonio ir pyragaitis nebuvo guminis mirksiukas.gif

Na vistiek kažkokia mistika g.gif vienoms (-iems) gaunasi, kitoms(- iems) nesigauna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 04 vasario 2009 - 00:04