Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų draugai jūsų namuose

Aš leidžiu parsivesti tik į kiemą, nors kai kurių vaikų draugų visai nemėgstu.
Atsakyti
Visada leidziu atsivesti drugus. Idomu ir man su jais susipazinti. Mazoji dar tik pirmoke tai idomu su jos draugais susipazint smile.gif
Atsakyti
Namuose lankosi tik vienas sūnaus draugas, kurio tėvus pažįstu, o šiltu metų laiku, į kiemą, krepšin io aikštelėje prieina daug draugų.
Atsakyti
QUOTE(Gurda* @ 2010 05 22, 21:52)
Aš leidžiu parsivesti tik į kiemą, nors kai kurių vaikų draugų visai nemėgstu.

Tai vaikui malone darai? Net i kiema vaiko drauga isileidi... Grausi nagus kada nors...
Atsakyti
Mano tevu namai buvo atviri mano draugams, lygiai taip pat ir musu namai. Nes namai ne vien mano ir vyro, bet ir musu sunaus, tiesa, jis jau didelis ir turi savo namus. Sunaus draugai buvo ir yra visada laukiami, bet musu namuose yra kelios taisykles.

1. Kad ateje vaikai butinai pranestu tevams kur randasi. Neretai tevus kviesdavom i svecius, kad jie zinotu kur vaikai renkasi.

2. Namuose nevartojami jokie svaigalai, tabakas, narkotikai ir t.t. Tabu.

3. Jokio smurto.

Jiems sakydavau: "galite daryti viska, ka as daryciau mirksiukas.gif "
Atsakyti
Leidžiam atsivest draugų tik prieš tai suderinus su mumis ir kai esame patys namuose. Anksčiau leisdavom ir kai mūsų nebuvo namuose tai kelis kartus supratau, kad buvo prasieita per mūsų spintas doh.gif
Atsakyti
Draugams lankytis leidžiu tik kaip patys namie ir jokių kaip vienas namuose griežtai.
Atsakyti
Visada leisdavau , bet... atsirado vienas draugas, kuris per ilgai užsibuna, vasara galėjo buti nuo ryto iki velyvo vakaro, man tai keista, kad tevai neribuoja savo vaiko buvima svečiose, bet kažkaip man nepatogu sakyt, kad laikas namo, o kartais pasakau taip taktiškai, tai atsako "dar ne, mano mama dar nepaskambino" lotuliukas.gif ,dažnai nepatinka jo elgesys ,bet irgi nežinau, ar turiu teisę auklėti mandagumo svetimą vaiką unsure.gif ,na bandau paaiškinti viską sūnui, bei jis labai prisiryšo prie to draugo. o tevų ir nepažistu, negi eisi į svečius susipažint unsure.gif ,gal turit kokiu patarimų 4u.gif
Atsakyti
man mama leidžia atsivesti į namus draugę tik tada kai mamos nebūna namuose. aš nesuprantu tų ir niekada nesuprasiu kurie amžinai ir vasarą ir žiemą tūno lauke. ką ten veikti? g.gif aš retai einu į kiemą, nebent vasarą su drauge kur nors išeinam, o žiemą išvis kiemas nereikalingas. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nicoleee89: 26 vasario 2011 - 14:25
Nors as nelabai megstu tu draugu namie, bet leidziu, nes tada pamatau su kuo draugaija vaikas, ar mandagus, kaip su manim bendrauja.... mano sunus irgi nueina pas savo draugus, tokiu ju turi gal 2-3, kiti ne tokie geri draugai smile.gif taip sake smile.gif
Pirmiausia, jei oras geras, liepiu visiems lauke zaist, jei lyja, leidziu pas koki drauga savo sunu ar pa smus ateina, na bet 1-2 k i savaite.
Savaitgaliais - ne.
Atsakyti
Leidziu pasikviesti draugus,nes tai visu musu namai.Jei sveciu ateina pas mane,kodle ju neturetu ateit pas sunu. Jei buna poreikis vaikams pasiulau uzkandziu -blynu,sumustiniu ar pan. Man patinka ir tai,kad as mantau su kuo mano vaikas bendrauja daugiausia,kokie tai zmones,koks ju poziuris.Aisku,jam dar tik 10m. ,bet mes gerbiame vieni kitu nuomone ir poreiki bendrauti.
Kai augau pati,tevai leisdavo pasikviesti draugu,nors mama buvo buvo labai griezta ir pedantiska,todel iki dabar stebiuosi,kaip galima vaikui nelesti pasikviesti i svecius drauga.Na ne gauja,ne parai laiko,bet pasisveciuoti,pasidziaugt zaidimais ir pan.
Atsakyti
Leidžiu pasikviesti draugų tada, kai būnu pati ir kai nemiega mažius. Kaip ir buvo anksčiau rašyta - noriu žinoti, su kuo ir kaip bendrauja mano dukra, kad laiku galėčiau pastebėti kažką, kas kelia nerimą. Porą kartų leidau pasikviesti vieną draugę ir tada, kai nebuvo suaugusiųjų - nieko blogo nenutiko, bet vis dėlto nusprendžiau dar palaukti, nes savo dukra pasitikiu, o už kitą vaiką garantuoti negaliu...
Kadangi namuose dar yra mažius, tai apsilankymo laiką riboju - 1-2 val., priklausomai nuo aplinkybių. Ir dukra apsilankymo pabaigą praneša pati savo draugams - tai galėtų būti patarimas mamytei, kuri negali atsikratyti įkyruolio: kai vaikas paklausia, ar gali draugas ateiti pas jį į svečius - nustatyti laiką, kada draugas turės išeiti, neatsižvelgiant į tai, ar jo mama paskambino, ar ne wink.gif
Atsakyti