Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų draugai jūsų namuose

Leidziu pasikviesti drauges, nes ir paciai idomu susipazinti 4u.gif Bet dabar atsirado ganetinai nervinga mergaite, kuri sunkiai valdosi, saukia, jeigu kazkas daroma ne taip, kaip ji nori, verkia is pykcio nepaaiskinamo... Todel tenka kalbetis apie bendravima su tokiomis mergaitemis, kurios tikrai nerodo gero pavyzdzio sad.gif
Todel ir vedimasi i namus riboju sad.gif taip noretusi, kad kokia svelnesne, mielesne drauge susirastu...
Atsakyti
Leidžiu, kai žinau, ką atsives į namus.
Atsakyti
Labai idomiu nuomoniu randu - neleidziu, leidziu tik viena, anksciau leisdavau, bet prisiukslindavo, todel nebeleidziu... Nuo pa t darzelio skatinau ir skatinu savo mergina parsivestio draugus namo. Tam yra kelios priezastys:
1. Susipazistu su draugais, kurie mano dukrai idomus..Beje, tai daug ka pasako ir apie jos pacios interesus.
2. Dukra manim labiau pasitiki, nes nejaucia draudimu kviestis draugus, ji turi savo kambari, yra uz ji atsakinga ir privalo susitvarkyti - cia man nekyla problemu.
3. Nenoriu, kad pradejus draust bendrauti ar kviesti draugus i namus, manoji eitu su jais susitikti i gatve, patvorius ir pan. ir kas blogiausia slepti savo draugystes nuo manes.

Visuomet buvau ir busiu tos nuomones, kad mano namai yra ir mano vaiko namai, taip kad tiek as, tiek dukra kvieciames savo svecius. Aisku, buna ir bardaku, buna ir piktumu del trupiniu, bet pas ka to nebuna? Nors maniskei dar tik 10, manau kad svarbu neprarasti rysio su ja, todel ir priimu visus jos draugus. Deja, turiu pastebeti, kad dauguma tevu laikosi kitos nuomones - greiciausiai nemegsta rupesciu, nenori triuksmo ir panasiai. O paskui skundziasi, kai paauglys pries nosi uztrenkia kambario duris arba kad nezino, kas yra geriausi jo vaikai draugai...

Mano pacios namai vaikysteje buvo atviri visiems musu su seserim draugams.
Atsakyti
Leidžiu. Man patinka, kai vaikų draugai lankosi pas mus.
Atsakyti
man nepatinka kada draugai lankosi namuose
Atsakyti
Aš už draugus namuose (tik žinoma proto ribose). Mano vyresnėlis kviesdavosi draugus nuo pirmos klasės, su jais ir dabar po daugelio metų draugauja.
Atsakyti
Manau nereikia drausti... Nes juk namie geriau: žinai kur, kada, su kuo yra. Geriau, nei vaikai patvariuose lakstytų, o paauglystei prasidėjus dar labiau nusiristų, o taip, vaikas žino, kad gali būti su draugais namie ir bent kažkiek bus doros kelyje. ax.gif
Atsakyti
Aš leidžiu atsivesti draugų, prieš tai su manim suderinus smile.gif
Atsakyti
Leidžiu. Man pačiai labai malonu, kai ateina dukros draugės. Arbatėlės joms padarau, kuo nors pavaišinu. Manoji labai naminukė, pas drauges nemėgsta lakstyti, vis nori, kad pas ją... Ir miegot retkarčiais pasilieka viena draugė. Malonu žiūrėt, kaip dvi aštuonmetės džiaugiasi viena kita, šurum šurum savo kambary vakare abi... Žodžiu, džiaugiasi jos, džiaugiuosi ir aš.
Atsakyti
as leidziu, nes taip susipazisti su vaiku draugais ir zinai ka veikia, nes mano paauglys, kartais prisibijai kur yra isejes ir kad kas nenutiktu.... Geriau jau namie
Atsakyti
As kai yra grazus oras noriu, kad jis su draugais butu kieme, o jau kai blogas tegul ateina, kompu pazaidzia ar siaip ka susigalvoja, bet kai nori namie buti per grazu ora tai jau schmoll.gif Cia pas mus gal del kompo daugiau.
Atsakyti
Leidžiu, bet kaip kažkas sakė, kai gražiu oru kompą apgula- tai pasiūlau geriau eiti į kiemą, tuo labiau kad pas mus namas, kieme smagesnės veiklos yra.
Atsakyti