Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų draugai jūsų namuose

pas mane buvo tokie draugė kuri mėgdavo pavagiliaut rolleyes.gif . Tai tėvai buvo uždraudę su ja draugaut, ir klausiau jų, nes įvairių pasekmių prisiklausėm. Buvo kad ji iš kitos draugės mamos brangius kvepalus, sidabrinę žiedą pavogė, tai po to nuėjo jos mama, tai atidavė.. Ir klasei net parkerį nuo stalo paimdavo. Na čia daug priklausė ir nuo jos tėvų, todėl kad ir jų gyvenimas toks, na, nelabai koks būdavo.. Man tai kažkas žiauraus, kaip taip galima elgtis.. Tokių metų , tada ji gal ~ trečiokė , ~ ketvirtokė būdavo.. doh.gif tai jinai prašydavosi į namus ateit, bet visada sakydavau griežtai NE nes net nenorėjau bendraut su tokiais žmonėmis, kad pati šunkeliais nenueičiau , oj buvo panašiai tokioms klasiokėms, ir akivaizdžiai matosi įtaka tos mergaitės.. verysad.gif o draugės geriausios dar ir dabar ateina permiegot, ir aš pas jas miegu , tik visada paklausiu ar netrugdysiu jos tėvams, juk ir jiems po darbų paiilsėt reikia.. Pilnai juos suprantu rolleyes.gif ,nors aišku triukšmo męs nedarom,bet būna kad ateina į kambarį trečią nakties ir sako tyliau kaimynus prikelsit hihihi.gif
Atsakyti
Saviškei tai leidžiu ir išeit kur nors, ir ,kad pas mus ateitų. Nes nemanau, kad čia yra kažkas blogai, beto ir su dukrytės draugėm susipažįstu thumbup.gif žinoma, viskas turi būti proto ribose, visada kalu dukrai į galvą, jog leisiu jai leist laiką su draugėm iki tol kol nepradės nukentėt mokslai ax.gif tai veikia, abi laimingos esam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pabaigos.Pradzia: 22 gruodžio 2009 - 09:57
Sveikos, as tai manau, kad vaikams su draugais geriau praleisti laika kokiam nors laisvalaikio centriuke. Kaune atsidarė Stebuklu šalis, pradinukam dabar ypač kai atostogos, kad namų neapverstu aukštyn kojom tai geriausiai, kad ten tegul žaidžia ten yra auklė kuri juos prižiūri, o didesniem tai ten ir laipiojimo sienelė patinka ir kt. internetinis jų www.stebuklusalis.lt mes buvome jų atidaryme tai super smile.gif
Atsakyti
Pritariu mamytei, pasakiusiai, kad vaikų fantazijai ribų nėra. Dėl to kažkiek ir man neramu, kai dukrytė vedasi draugus namo. Uždrausti nenoriu. Bet jaučiu įtampą, jei ko nors iš suaugusių nėra namuose. Kas žino, ką gali "netyčia" sugalvoti g.gif
Atsakyti
Apkalbinėja, pavydi, išduoda,jei tėvų nėra namie--išgėrinėja.. Lankėsi "draugės" pradinukės.Dabar -jokių draugių ir draugų. Yra kur susitikti ir kultūringai laiką leisti ir vaikui saugiau, nes mažiau apkalbų ir tėvų kišimosi.

prašau prabalsuoti peticijoje už Prienų Revuonos mokyklos nusižudžiusį mokinį, kad mokyklose mokiniai būtų saugesni ir kad mokytojai mūsų vaikus bent jau matytų.

Kas liečia "kalbėjimąsi " su mokytojais ir smurtautojų tėvais, nieko nepasieksite, tik blogiau bus. Mūsų vaikai tai žino geriau už mus, todėl nesipasakoja dauguma. Mano dukra vyresnių kl. mokinė ir daug susirašinėja ir šiaip vaikai jai pasiskundžia, bet tėvams pasipasakoti VISI atsisako...
Atsakyti
Aš neprieštarauju, kad su draugais ateitų trumpam pasižaisti. Tiesa... dažnai pati būnu namuose tuo metu.
Atsakyti
Mano dukra dažnai pasikviesdavo keletą draugių pabūti pas mus, kol aš buvau darbe. Tai budavo nemažai netvarkos namuose. Paprašiau, kad to nebebūtų, leidau atsivesti tik vieną "geriausią" draugę. Leidžių ir pernakvot kartais, mergytėms tai labai patinka. Nematau čia nieko bloga.
Atsakyti
O man įdomu, kaip pasakote vaikų draugams, kad jau per ilgai užsibuvo, gal namo norėtų? biggrin.gif
Pas maniškę ateina viena draugė, kuri taip ir prabūna visą dieną - tėvai kažkaip leidžia, nesidomi, o man po kelių valandų kaip ir norėtųsi, kad jau tas vaikas namučių eitų biggrin.gif Bet pačiam vaikui nesinori sakyti tiesiai šviesiai, kad eitų namo, o per aplinkui, dar per maža, nesupranta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bishojo @ 2010 03 14, 15:44)
O man įdomu, kaip pasakote vaikų draugams, kad jau per ilgai užsibuvo, gal namo norėtų?  biggrin.gif
Pas maniškę ateina viena draugė, kuri taip ir prabūna visą dieną - tėvai kažkaip leidžia, nesidomi, o man po kelių valandų kaip ir norėtųsi, kad jau tas vaikas namučių eitų  biggrin.gif Bet pačiam vaikui nesinori sakyti tiesiai šviesiai, kad eitų namo, o per aplinkui, dar per maža, nesupranta  biggrin.gif

Va čia ir man sunku kitam vaikui pasakyti, kad laikas namo blink.gif Tada savajam prigalvoju kokio darbo, ar primenu, kad laikas pamokas ruošt. Kartais suveikia mirksiukas.gif

bet iš tikrųjų, tai nepatinka man kai svetimas vaikas pradeda vos ne pats pasiimti ką skanaus, ar niekaip namo neišeina. Čia anksčiau maniškė turėjo draugę, kuri „neperliejama„ buvo. Pasakiau saviškei, kad man nepatinka tokie dalykai, ta aišku pasakė draugei, draugė tėvams savo. Na ir po to jaučiau atšalimą iš tėvų pusės. o ką aš žinau, ką ten pasakė. O tėvai ne tokie artimi buvo, kad pakalbėt apie tokius dalykus galėjau. Vienu žodžiu situacija ne kokia blink.gif
Atsakyti
Laba diena, mielos mamytės. Esu mama- studentė smile.gif . Atlieku tyrimą tema "Žalingas kompiuterinių žaidimų poveikis 3- 4 kl. vaikams". Skubiai reikėtų Jūsų pagalbos atsakant į mano anketos klausimus, kuri anonimiška. Skubu, nes laikas spaudžia, turiu netrukus jau priduoti darbą dėstytojui blush2.gif Nuoširdžiai Jums dėkoju .

Nukopijuokite, prašau, šią nuorodą ir surasite mano anketą:

https://spreadsheets...3THd0X2ZYdVE6MA

Nuoširdžiai Jums dėkoju 4u.gif .
Atsakyti
Maniškis pirmokas kelis kartus per savaitę parisvesdavo draugą. Nu, bet kad ir kaip sutartum, kad po poros valandų anas eis namo - niekaip nepavyksta. Galiausiai grįžus tiesiai šviesiai pasakydavau, kad jau laikas namo, kad tuoj sutems ir pan. Bet užbaigėm kuriam laikui tuos pasisvečiavimus, po to, kai abu bedūkdami lempą sudaužė. O ir šiaip pritrupindavo pilnus namus, kokių popkornų išsikepę...
Atsakyti
Leidziu i namus draugus vestis. Gera proga susipazint tuo paciu ir man thumbup.gif na aisku su protu turi buti tu draugu,o ne puse klases,ar kiemo.
Atsakyti