QUOTE(wild @ 2009 02 05, 19:38)
Cipciuk, reikia patarimo techniniu klausimu...jei plakama grietinėlė stabilizuojama žele ir ją dar noriu parūgštint natūraliom citrinų sultim, kokiam etape, kokiu greičiu supilt tas sultis? pastebėjau, kad po citrinos sulčių grietinėlė standžiai nebeišsiplaka. 

Na nenorėčiau sutikti







Papildyta:
QUOTE(neramuole @ 2009 02 05, 22:26)
cypciuk, kaip padaryti tokia zolyte kaip jusu tortuke su futbolo kamuoliu? koki antgali naudojat? 

Nava , kaip gerai , kad yra pagalbininkių , taip toks antgaliukas
Papildyta:
QUOTE(wild @ 2009 02 05, 23:01)
Įdomu, o medučiui tinka šokoladinė glazūra ant viršaus - nesipjauna skoniai?




Papildyta:
Aistužėlia ....super tortas



