QUOTE(Vaiiva @ 2009 02 06, 14:42)
Cipciuk, ateinu su krūva kvailų klausimų
Kaip jau sakiau, mane labai gasdina tas morenginis sluoksnis, bet šis tortukas toks TOKS, kad neturiu žodžių ir siaubingai noriu jį padaryti, kad teks kovoti su savo baimėm, taigi pradėsiu nuo to:
1. Kiek laiko ji reikia džiovinti?
2. Džiovinti uždarius orkaitės dureles ar pravėrus?
3. Jis džiūdamas nesitraukia, nesiplečia, kokio dydžio įdėsi tokį ir štrauksi?
4. riešutus dėti su žievelėmis ar be jų?
Va kol kas tokius klausimus išmasčiau
MAN aktualu irgi.
vakar pabandžiau tą morengą, kepiau pyragą atsipyliau viena baltyma, plakiau kol puta stovejo. Įdėjau cukraus pudros iš akies kol taip patirštėjo, tomet į popierinę kekso formelę įpyliau po 2 a.š. sukišau į orkaitę, pravėriau dureles.
Laikiau 30 min, jie lyg pakilo man , kai išėmiau visršus suaižėjo o visuje nebuvo labai tvirtas, apačioje radau karamelės sluoksniuką mažiuką.
TOKS MANO VAKAR ekspermentas.
Labai to torto ir aš noriu.