QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 07, 13:42)
ogo..prasau papasakok trumpai..koks tas cukrus turi buti..Idomu ,jei vietoj cukraus pudra pabandyt? ar geriau nebandyt?
Bandyk daryti kaip ji patare anoj temoj berods. Jei bus mazi kiausai, tai dek 3 baltymus, 200 g cukraus, 5-6 sausktai vandens. I svaru puodeli supilk cukru, uzpilk tuo vandeniu, ir as pvz., kai pas mane virykle su 9 padalom, tai ijungiu ant 5, ir tegu sau kaitinasi. Tada speja ir cukrus istirpt, ir gerai isverda sirupas. Na as dar toki ciuda darau, ko negalima daryt, bet kad nezinau kaip zinot kada jis isvires.. tai as kai matau, kad cukraus jau nebelike, tada nu tik biskiuka kisteliu saukstuko galiuka, bet koki milimetra tik kisteliu ir iskart istraukiu, palieciu pirtsu, jei mase tysta su siuleliu, reiksia isvire (
Cipciukas uztai duos velniu, bet kad man kitaip neaisku kada jis isverda). Tada iskart pilu i super gerai isplaktus baltymus maza srovele, tarp mikserio sluoteliu. Ir plaku plaku.. kai matau kad kremas jau stovi, ir nepraranda formos, tada baigiu plakt. Beje, reikia ziuret, kad neliktu cukraus granuliu ant puodo sieneliu, nes kitaip irgi susicukruoja. As is tokio susicukravusio, isviriau karamele, ir pasidariau diiideli saldaini
CIA AS TAIP DARAU ASMENISKAI, KITOS GAL KAZKA KITAIP DARO, TAD NEPEIKIT MANES TIK ,UZ TOKI PAMOKYMA