turejau as irgi ji,nesiojau visus 10 metu,bet dabar,manau,tai tinka jaunoms,grazioms,sportiskoms panelems,nemanau,kad iseina is mados
Man tai labai liuks ,patinka bamboje..
. Pati esu isiverus ,nesioju auksini ir problemu su puliavimais nera

as turiu auskariuka jau 6-7 m...esu tikrai patenkinta:)kazkaip be auskaro net bamba negraziai atrodo..gal todel, kad esu pripratus
o kai buvau
, tai issiemiau ir mazdaug karta per menesi prakisdavau auskariuka per skylute, kad neuzgytu ir tiek
dabar sekmingai nesioju ji toliau

kažkada ir aš norėjau auskaro i bambą,bet dabar džiaugiuosi,kad neįsivėriau kažkaip jau man pabodę tie ausarai bamboje ir pasidarė nebegražu, bet aš nieko nepeikiu, čia tik mano nuomonė

QUOTE(ciuju'ke @ 2009 07 10, 15:29)
kažkada ir aš norėjau auskaro i bambą,bet dabar džiaugiuosi,kad neįsivėriau kažkaip jau man pabodę tie ausarai bamboje ir pasidarė nebegražu, bet aš nieko nepeikiu, čia tik mano nuomonė 

na, as jau jo nebedemonstruju

Sveikos, na o aš aždu per savo gimtadienį vertis (rudenį)

as turiu jau 7 metai. tikrai netrukdo. nesu labai sportiska, todel ji rodau tik kai bunu su bikini
bet jei dabar kas nori vertis, tai siulau pagalvoti, nes tas bumas jau tikrai praejes, ir tas auskariukas pernelyg daug grozio neprides

Sveikutes,turiu isiverusi,labai patenkinta ir man grazu
jokiu problemu neturejau del uzgijimo ir t.t. nors mano sesei pats organizmas po keliu metu atmete...

QUOTE(syggguta @ 2009 07 12, 22:45)
jokiu problemu neturejau del uzgijimo ir t.t. nors mano sesei pats organizmas po keliu metu atmete... 

po keliu metu?

QUOTE(syggguta @ 2009 07 12, 22:45)

aha tikrai idomiai kad atmete tik po keliu metu..jei jau nepriimtina organizmui tai atmeta is karto o cia po keliu metu...idomiai...

Gražu, patogu, nėr problemų.