Įkraunama...
Įkraunama...

The body shop

gal kuri bandet "bronzing powder"? ta kur matine kompaktinej formoj. siandien parduotuvej ant rankos patepliojau, tai atrodo labai neblogai laikosi. idomu kaip ant veido butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniuks @ 2009 04 07, 17:14)
Nėra labai skystas, tačiau papurškus truputį nubėga jei neįtrinsi...šiaip patogus naudoti, nes sviestas tikrai kietokas g.gif

O koks tūris ir kokia kaina jo?
Atsakyti
Sveikutės, užmačiau tokį daikčiuką pudra Norėčiau neutralios spalvos, tik nelabai susigaudau kuris numeriukas ir bus neutrali. Gal kuri pagelbėsit man išsirinkti? Diiiidelis ačiū 4u.gif
Atsakyti
man pats geriausias yra greifruktuku kuno sviestas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita_mack @ 2009 04 08, 20:40)
man pats geriausias yra greifruktuku kuno sviestas  wub.gif

o man kakavos:)
Papildyta:
QUOTE(OksanaKi @ 2009 04 09, 13:36)

o beje maciau cia kazkas klause, bet neatsake mergaites. kaip jums teptukai TBS? seseliams, ruzui, ar gerai tepa, kabina? nes mastau gal isigyti
Atsakyti
Kiek su nuolaida dabar iseina akcijiniai lupu kremai?
Atsakyti
QUOTE(OksanaKi @ 2009 04 09, 12:38)
Papildyta:

o beje maciau cia kazkas klause, bet neatsake mergaites. kaip jums teptukai TBS? seseliams, ruzui, ar gerai tepa, kabina? nes mastau gal isigyti

Turiu mineralinei pudrai skirtą,tai laaabai gerulis,puikiai padengia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2009 04 09, 18:43)
Turiu mineralinei pudrai skirtą,tai laaabai gerulis,puikiai padengia smile.gif

Ir as turiu ta teptuka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(OksanaKi @ 2009 04 09, 13:38)
Papildyta:

Visi TBS sepeteliai superiniai drinks_cheers.gif
Atsakyti
sepeteliai man vieni geriausiu, kiek esu bandzius. O bandzius laaaabai daug jau smile.gif

Papildyta:
beje, nezinau kaip Lt, gal apsviesit ar cia visur taip, bet UK, kai gavau nuolaidu kortele ir visa jau ja ispildziau, berods 8nr ten yra... davar noriu ja atnaujinti tai paprase 4svaru. Kazkokia nesamone pagalvojau... ar cia visur taip??
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2009 04 09, 21:29)
sepeteliai man vieni geriausiu, kiek esu bandzius. O bandzius laaaabai daug jau  smile.gif
Papildyta:
beje, nezinau kaip Lt, gal apsviesit ar cia visur taip, bet UK, kai gavau nuolaidu kortele ir visa jau ja ispildziau, berods 8nr ten yra... davar noriu ja atnaujinti tai paprase 4svaru. Kazkokia nesamone pagalvojau... ar cia visur taip??

As dar kai gyvenau UK tai man visada taip buvo,kai pasibaigdavo viena kortele pirkdavau is karto kita ir mokedavau tiek pat kiek pirkdama pirma. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(eglute-2002 @ 2009 04 09, 21:20)
Visi TBS sepeteliai superiniai  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif pritariu ,patys geriausi sepeteliai,kaina ju nemaza,bet manau jie verti tos kainos ax.gif
Atsakyti
ane?nu bet kokia nesamone..as suprasciau pirma karta, o cia pastoviai...juk kaip tik, kai uzpildai, tai reiskia, kad daznai apsipirkineji... g.gif nu zodziu..dar savo gimtadienio dovanos is ju nepasiemiau.. biggrin.gif

Atsakyti