Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

QUOTE(Miaška @ 2009 03 05, 22:14)
Va, mano augintiniai: biggrin.gif
Sorry už OT blush2.gif

Nu jau gražumas to OT! thumbup.gif wub.gif
QUOTE(gabrizzze @ 2009 03 05, 23:10)
Jei kam reikia, galesiu pasidomet kur chnos galima rast kituose miestuose  mirksiukas.gif

Aha, reikia reikia bigsmile.gif- labai Klaipėdoj domintų notworthy.gif
QUOTE(wenita @ 2009 03 06, 00:03)
Radau kazkur kad yra bespalves chna bigsmile.gif  ka ji duoda? ar tinka naturaliems plaukams? ar nenudazys kokia spalva? noriu tik del blizgesio,nes naturalus taip neblizga kaip dazyti g.gif jei nusisnekejau,labai nesijuokit blush2.gif

Pati niekad nedažiau, bet manau, kad tikrai turėtų tikti ir blizgesio turėtų suteikt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 05, 22:14)
O tai ačiū, tikra draugė! doh.gif
Serumo jokio nenaudoji? Aš jau n metų naudoju paprasčiausią Avon aliejuką galams, kai pradėjau naudot, pamiršau, kas yra suskilinėję galiukai, o ir pigiena toks... Perku gal 5, gal 7 metus, nei nežinau.

Va, mano augintiniai: biggrin.gif

lotuliukas.gif Nu džiaukis, pabandysi gal noro nebus pirkti lotuliukas.gif O jei rimtai, tai turi kažkokį adekolono kvapą ir jis toks žalios spalvos tas aliejus, bet plaukai man po jo švelnūs....
Aliejuką naudoju dažnai. Dabar Paul Mitchel baiginėju (turėjau 250 mll. butelką). Dar ir Kerastase ir Goldwell ir t.t. esu turėjus. Šiaip vis rečiau tepu kai su Risingu plaunu galvą ir kaukes dedu.

Miaška, nu katinai tokie meškinai wub.gif Nu kaip gražu wub.gif Pas mane kūdena Ruskij goluboj vaikšto lotuliukas.gif

QUOTE(gabrizzze @ 2009 03 05, 23:10)
Sveikos wink.gif Vilniuje yra baze, Fabijoniskese, ten kaina chnos ir basmos 0.70ct   smile.gif  nezinau kiek "Europos" perejoj, bet esu tikra kad brangiau  g.gif
Jei kam reikia, galesiu pasidomet kur chnos galima rast kituose miestuose  mirksiukas.gif

O kurioj vietoj ta bazė? Vis girdžiu ale nežinau (nors pati Fabuose gyvenu...) Ir ko ten dar yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 06 kovo 2009 - 08:08
Baze yra Ateities 25B, ten link Slezeviciaus gatves, kur yra Respublikos spaustuve, dar kavine Oranzine Oaze... Liudo Giros stotelej islipt reikia, is desines puses stovi dar tokios oranzines masinos dideles. Tai tiesiai reik paeit kur geltonas daugiaukstis namas ir pasukt i desine ir paeit, randasi priesais kavine. Daug ko ten yra biggrin.gif
Klaipedoje Chnos ir Basmos galite rasti centre kazkur yra prie turgaus ir kazkur Vingio gatvej. smile.gif
O Kaune urmo bazese ir "mendis" parduotuveje (neries krantines gatvej ir chemijos gatvej) smile.gif
Atsakyti
Buvau vakar tam Mendyje urme, bet chna ir basma tik raudonuose pakeliuose.
Ai, nusipirkau ir tokia, sueis smile.gif
Atsakyti
Pries keleta metu naudojau chna dazymui pora metu reguliariai, vos ne kas savaite. Prisimenu kad greit tikra plauku kupeta ataugo, plauku padaugejo, ir apskritai labai grazus pasidare smile.gif Tik spalvos isgaut taip nei karto patinkancios kaip nebandziau bet neisejo. Ar iseina apskritai be ryskaus ryzumo isgaut kokia grazia ruda spalva ax.gif ? Ir ar tiesa kad po chna beprasmiska naudoti kitus dazus ar priemones ilgalaikems garbanoms (cheminiam) nes nekibs?
Atsakyti
man paprastai gaunasi vysniavai ruda spalva. tik po to kai jau gerokai apsiplauna lieka ryzavota, bet tada jau kaip tik buna laikas vel naujam dazymui. tai tokia ryskiai ryza nei karto ir nebuvau schmoll.gif
Atsakyti
Turejau galvoj kad ne tai kad grynai ryza, bet sviesoj ryskioj matosi ryzumas ir ypac smilkiniuose "atsiduoda ryzumu" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2009 03 06, 12:34)
Klaipedoje Chnos ir Basmos galite rasti centre kazkur yra prie turgaus ir kazkur Vingio gatvej.  smile.gif

Ačiū 4u.gif . Vat įdomu tik kur tas "kažkur" yra? g.gif
QUOTE(neaiski @ 2009 03 06, 13:28)
Buvau vakar tam Mendyje urme, bet chna ir basma tik raudonuose pakeliuose.
Ai, nusipirkau ir tokia, sueis  smile.gif

O kas čia su ja negerai, jei ji raudonuose pakeliuose-jug mes būtent tokios ir ieškome? g.gif Norėjai rast jau naujausios, salotiniuose pakeliuose? mirksiukas.gif
QUOTE(KarolinaViktorija @ 2009 03 06, 13:58)
Prisimenu kad greit tikra plauku kupeta ataugo, plauku padaugejo, ir apskritai labai grazus pasidare smile.gif  Tik spalvos isgaut taip nei karto patinkancios kaip nebandziau bet neisejo.

Dėl cheminio pasakyti nieko negaliu, nes mano plaukai iš savęs lankstūs, man niekada jo nereikėjo. Kas dėl spalvos, tai chna ir basma jau yra tokios specifikos, kad jos duoda tą tokį ryžoką arba raudoną atspalvį. Man pačiai irgi labiausiai šokoladinės spalvos tinka ir patinka, bet dabar, po gimdymo, ėmė labai slinkti plaukai, tad pasakiau sau, kad bent jau kol su vaiku sėdėsiu namie, tol terliosiuosi su šiom žolėmis. Gal prie veidelio ta spalva man ir nėra pati pačiausia, bet norisi atgaivinti plaukus, pabūt be chemijos.
Šiaip, parduotuvėse yra Venita Color dažų, kur rašoma, kad jie daryti su chna ir basma pagalba. Ten yra ir šokoladinių ir visokių kokių tik norisi spalvyčių. Pardavėja juos man labai gyrė ir bandė įkalbėti jais dažytis, bet nepirkau, nes ta spalvų įvairovė, manau, kvepia chemija. Gal ne tiek kiek eiliniuose cheminiuose dažuose, bet visvien.
QUOTE(KarolinaViktorija @ 2009 03 06, 17:30)
Turejau galvoj kad ne tai kad grynai ryza, bet sviesoj ryskioj matosi ryzumas ir ypac smilkiniuose "atsiduoda ryzumu" smile.gif

Taip, saulės šviesoje ryžas atspalvis yra matomas, o smilkiniai, jei ypač yra šviesesni, bus tikrai intensyvesnės tos pačios spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi nedarau cheminiu, cia seip paklausiau biggrin.gif O del Venita bandziau, tai aisku ne tas pats kaip su chna, bet ir ne ityn ten kokia spalva grazia duoda g.gif
Atsakyti
Na nezinau kaip jus, bet as pries pora metu buvau blondine, tada kai plaukai nusialino pasitamsinau, tuo metu mama isiule pabandyti situ zoleliu- ir dazo ir maitina plaukus ( senai senai pati bande ir patiko )- zodziu isgyre baisiausiai. Tai ir daziau kas manesi kokius 1.5 metus, sededavau puse dienos su tom zolytem... ir mam galva tepe ir vaikinas tepe... ir vienaip maisiau ir kitaip...
Ir vaiskciodavau tai juoda kaip varna, tai pazaliavusiais plaukais, tai ryza... niekaip spalvos neatitaikydavau. doh.gif
Pasidare baisu jau paciai i save ziureti, plaukai kiek atsigavo, pablizgejo bet jau spalva... dieve padek.... doh.gif
veliau pradejau dazyti normaliais sokolado spalvos dazais. Ir taip pora metu. Tada sugalvojau paivairinti keliomis vel sviesiomis sruogelemis. Nuejau i kirpykla, o ten.. kai pamate mano plaukus iskarto pasake- dazei chan ir basma? kai dejo kritikos- sedejau ir raudonavau, taigi sako ar tu nezinai kad ten brudu brudas, ten yra kakzokiu medziagu kur ne tik plauka gyvina, bet tos medziagos ta plauko spalva isgrauzia, ir pigmentas isigeria i plauka visam laikui... unsure.gif Atsisake dazyti stuogelemis- nes pagal ja gausis plaukai zalsvai melyni butent tuo tu medziagu esanciu chna ir basmoje.
Nuo tokiu komenteru issigandusi pradejau prasyti kad vistiek padazytu pora sruogeliu... juk blondine buvau pries kokius 3 metus, po to 1.5 chna/basma ir geri dazai, kad jau gal nuauge tie plaukai...
na galu gale sutiko nudazyti pora sruogeliu - bet pasake kad uz pasekmes tada neatsako.
Galu gale, kur plaukai buvo nuauge- ties saknim kokie 10 cm buvo geltonos sruogeles, o toliau- ir zialiavo ir melynavo.... nes dazai su peroksidu suregavo su senai buvusia chna ir basma ( kuria daziau galva pries 1.5 metu ).

DABAR KAIP VELNIA SKRYZIAUS I TAS ZOLELES NEZIURIU unsure.gif

Bet kaip matau jums labai gerai su jom. Kokios spalvos gaunasi jums?
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 03 06, 18:18)
Šiaip, parduotuvėse yra Venita Color dažų, kur rašoma, kad jie daryti su chna ir basma pagalba. Ten yra ir šokoladinių ir visokių kokių tik norisi spalvyčių. Pardavėja juos man labai gyrė ir bandė įkalbėti jais dažytis, bet nepirkau, nes ta spalvų įvairovė, manau, kvepia chemija. Gal ne tiek kiek eiliniuose cheminiuose dažuose, bet visvien.

Venita color nieko gero schmoll.gif: tikrai gražios šokolado spalvos neišgausi... IR siaubingai sausina jie plaukus ir raudonumo nemažai turi.

QUOTE(Gorgute @ 2009 03 06, 23:41)
DABAR KAIP VELNIA SKRYZIAUS I TAS ZOLELES NEZIURIU  unsure.gif

Bet kaip matau jums labai gerai su jom. Kokios spalvos gaunasi jums?

Oi su tom kirpėjom doh.gif: Jos nepatenkintos, kad ir namie dažaisi (nesvarbu, kad su prof. dažais ar kokiais labai kokybiškais, arba su chna ar dar kuom nors, joms svarbiausia jų klientai.... ir kuo daugiau dažysis tuo geriau). Kokybiški dažai chna ir basma spalvą išima gražiai: šviesinus tiesa po jų nesu, bet va šokoladine spalva uždažius ne kartą buvau: viskas puikiai gaunas.
Pvz. mano kirpėja dabar kaip tik giria mane už gražius ir prižiūrėtus plaukus ir kai pirmą kartą pas ją kirpausi net klausė kuo dažau plaukus, ne gera labai spalva ir nesimato, akd pažeisti... Kai pasakiau, kad Chna, tai ir atšovė ji, kad norint gražiai nusidažyti tai visas mokslas ten yra, o ne šiaip užlokai vandeniu ir tepi.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 07, 10:27)
Venita color nieko gero schmoll.gif: tikrai gražios šokolado spalvos neišgausi... IR siaubingai sausina jie plaukus ir raudonumo nemažai turi.

Ką tik grįžau iš kirpyklos blush2.gif Galus pakirpo, tai dabar bus lengviau dažyti. Žiūrint į Mėnulio kalendorių būtų įdealus laikas kirpimui, nes šiomis dienomis Mėnulis Liūto ženkle. Matysim, ar bus koks rezultatas, nors antra vertus, teko girdėt, kad esant jaunačiai kirpti nėra gerai. Kažkada lyg ir Miaška minėjo, kad kirpdama atsižvelgia į Mėnulio fazes. Įdomu būtų sužinoti, kuo ji vadovaujasi. Tai čia tarp kitko blush2.gif .
Po kirpyklos užlėkiau dar į vieną rusiškos kosmetikos parduotuvę, klausiau Chna raudonuose pakeliuose, nes mačiau, kad lentynoj tik tos, kuriomis prekiauja prekybcentriai. Sakė, kad yra turėję, bet šiuo metu neturi verysad.gif Vėl pasiūlė Venitos Color, bet nepirkau. Jadzka, o kokia spalva Tu su ta Venita dažei? Aš pasižiūrėjau, kad man turbūt "Bronza" būtų geriausia, jei kada pavargsiu nuo natūralios chna dažymo, bet žiūriu, kad nekaip tuos dažus įvertinai g.gif Išties, už tokią kainą ne kažin ką gero ir nupirksi, o be to man kažkaip nepatinka, kad jie pagaminti Lenkijoj (pati nežinau, kodėl blush2.gif )
Atsakyti