QUOTE(gabrizzze @ 2009 03 06, 12:34)
Klaipedoje Chnos ir Basmos galite rasti centre kazkur yra prie turgaus ir kazkur Vingio gatvej.
Ačiū

. Vat įdomu tik kur tas "kažkur" yra?
QUOTE(neaiski @ 2009 03 06, 13:28)
Buvau vakar tam Mendyje urme, bet chna ir basma tik raudonuose pakeliuose.
Ai, nusipirkau ir tokia, sueis
O kas čia su ja negerai, jei ji raudonuose pakeliuose-jug mes būtent tokios ir ieškome?

Norėjai rast jau naujausios, salotiniuose pakeliuose?
QUOTE(KarolinaViktorija @ 2009 03 06, 13:58)
Prisimenu kad greit tikra plauku kupeta ataugo, plauku padaugejo, ir apskritai labai grazus pasidare

Tik spalvos isgaut taip nei karto patinkancios kaip nebandziau bet neisejo.
Dėl cheminio pasakyti nieko negaliu, nes mano plaukai iš savęs lankstūs, man niekada jo nereikėjo. Kas dėl spalvos, tai chna ir basma jau yra tokios specifikos, kad jos duoda tą tokį ryžoką arba raudoną atspalvį. Man pačiai irgi labiausiai šokoladinės spalvos tinka ir patinka, bet dabar, po gimdymo, ėmė labai slinkti plaukai, tad pasakiau sau, kad bent jau kol su vaiku sėdėsiu namie, tol terliosiuosi su šiom žolėmis. Gal prie veidelio ta spalva man ir nėra pati pačiausia, bet norisi atgaivinti plaukus, pabūt be chemijos.
Šiaip, parduotuvėse yra Venita Color dažų, kur rašoma, kad jie daryti su chna ir basma pagalba. Ten yra ir šokoladinių ir visokių kokių tik norisi spalvyčių. Pardavėja juos man labai gyrė ir bandė įkalbėti jais dažytis, bet nepirkau, nes ta spalvų įvairovė, manau, kvepia chemija. Gal ne tiek kiek eiliniuose cheminiuose dažuose, bet visvien.
QUOTE(KarolinaViktorija @ 2009 03 06, 17:30)
Turejau galvoj kad ne tai kad grynai ryza, bet sviesoj ryskioj matosi ryzumas ir ypac smilkiniuose "atsiduoda ryzumu"
Taip, saulės šviesoje ryžas atspalvis yra matomas, o smilkiniai, jei ypač yra šviesesni, bus tikrai intensyvesnės tos pačios spalvos