Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

http://iecavnieks.lv...&...9&lang=1138
Miaska, aliejus sito gamintojo.
Mazas buteliukas, lietuviska etikete-
Linu seklu aliejus. Kaina -apie 5 lt.
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2009 03 05, 08:08)
http://iecavnieks.lv...&...9&lang=1138
Miaska, aliejus sito gamintojo.
Mazas buteliukas, lietuviska etikete-
Linu seklu aliejus. Kaina -apie 5 lt.

Dėkui 4u.gif
Vienas dalykas neramina: aprašyme parašyta - nešildyti! O kaip tada jį sudėt į šiltą chna košę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 05, 10:27)
Dėkui 4u.gif
Vienas dalykas neramina: aprašyme parašyta - nešildyti! O kaip tada jį sudėt į šiltą chna košę? g.gif

Tai gal turima mintyje nekaitinti? T.y. nevirinti, nekepti ant jo ir pan. O į košę... kaip kiaušinį įmuši taip ir aliejų supilt manau gerai būtų į pravėsusią.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 05, 10:33)
Tai gal turima mintyje nekaitinti? T.y. nevirinti, nekepti ant jo ir pan. O į košę... kaip kiaušinį įmuši taip ir aliejų supilt manau gerai būtų į pravėsusią.

Ko gero -taip. Alieju dedu pacioj pabaigoj, kartu su kiausiniu.
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2009 03 05, 10:34)
Ko gero -taip. Alieju dedu pacioj pabaigoj, kartu su kiausiniu.

Na, žiūrėkit man. Išpliksiu nuo šilto aliejaus - ateisiu naktimis vaidentis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 05, 12:00)
Na, žiūrėkit man. Išpliksiu nuo šilto aliejaus - ateisiu naktimis vaidentis cool.gif

lotuliukas.gif nu gal ne biggrin.gif
Gausi ir Amlos aliejaus kai su manim susitiksi lotuliukas.gif Nuo to tai tikrai išpliksi lotuliukas.gif biggrin.gif
Dabar galvoju ar reikia man čia kokio serumo galams ar ne g.gif:
Atsakyti
Na visus kioskelius su rusiška kosmetika Kaune patikrinau biggrin.gif Liko "Urmo" bazės. Jei ten nieko nerasiu, skirsiu Miaškai pasimatymą kačių parodoj lotuliukas.gif
Dėl sėmenų aliejaus kaitinimo, tai nemanau, kad įpylus jį į šiltą chna marmalą atsitiktų kažkas blogo, tiesiog kaitinant žūsta dalis vertingų medžiagų, aliejus netenka vertingų savybių.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 04, 23:59)
biggrin.gif Aš tai sakyčiau neskubėk su Amla. Turiu aš dar jos, jei tu Vilniuj, tai pusę pokučio galėčiau perleisti  (užtektų kokiems 5 dažymams tai tikrai) jei jau taip norisi pabandyt  4u.gif

Ačiū Jadzka 4u.gif , bet aš-kitame Lietuvos pakraštyje verysad.gif . Turbūt nusipirksiu internetu šiek tiek, o tada matysiu ar ji man prigys-nepabandęs nesužinosi mirksiukas.gif
QUOTE(jadzka @ 2009 03 05, 12:10)
Gausi ir Amlos aliejaus kai su manim susitiksi  lotuliukas.gif Nuo to tai tikrai išpliksi  lotuliukas.gif  biggrin.gif

Nugi be juoko: man tas amlos aliejukas tikrai netiko schmoll.gif Nusidažiau aš su chna pirmąsyk ir taip kaifavau thumbup.gif, kol to, atsiprašau, marmalo, nepabandžiau-pašiuro mano gaureliai nuo jo labai doh.gif. Aš kažkaip įsivaizdavau, kad aliejukas turi būti tirštas, o maniškis nė kiek nėra tirštas ir dar trenkia kažkokiu senu odekolonu blink.gif...
QUOTE(ragana @ 2009 03 05, 16:40)
Na visus kioskelius su rusiška kosmetika Kaune patikrinau  biggrin.gif  Liko "Urmo" bazės. Jei ten nieko nerasiu, skirsiu Miaškai pasimatymą kačių parodoj  lotuliukas.gif

Aš ir ne dėl chna į tokią parodą labai norėčiau wub.gif , o dar ir Miaška ten su savo augintine pamatyti būtų thumbup.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 05 kovo 2009 - 16:53
QUOTE(jadzka @ 2009 03 05, 11:10)
Gausi ir Amlos aliejaus kai su manim susitiksi  lotuliukas.gif Nuo to tai tikrai išpliksi  lotuliukas.gif  biggrin.gif
Dabar galvoju ar reikia man čia kokio serumo galams ar ne g.gif:

O tai ačiū, tikra draugė! doh.gif
Serumo jokio nenaudoji? Aš jau n metų naudoju paprasčiausią Avon aliejuką galams, kai pradėjau naudot, pamiršau, kas yra suskilinėję galiukai, o ir pigiena toks... Perku gal 5, gal 7 metus, nei nežinau.

QUOTE(ragana @ 2009 03 05, 15:40)
Na visus kioskelius su rusiška kosmetika Kaune patikrinau  biggrin.gif  Liko "Urmo" bazės. Jei ten nieko nerasiu, skirsiu Miaškai pasimatymą kačių parodoj  lotuliukas.gif
Dėl sėmenų aliejaus kaitinimo, tai nemanau, kad įpylus jį į šiltą chna marmalą atsitiktų kažkas blogo, tiesiog kaitinant žūsta dalis vertingų medžiagų, aliejus netenka vertingų savybių.

Jokių problemų, dar ir turgaus pardės pardavėją pradžiuginčiau urminiu pirkimu! lotuliukas.gif
Vartaliojau šiandien Ikiuose tą aliejuką, mažas butelaitis, 5,49 Lt, tai ne griekas ir pamėgint. Ale dabar truputį ant ledo iki algos, tai nepirkau. Ten parašyta "nerekomenduojama apdoroti termiškai", na tai sumakalavimas su chna nėra terminis apdorojimas, sakyčiau smile.gif

QUOTE(Selga @ 2009 03 05, 16:50)
Aš ir ne dėl chna į tokią parodą labai norėčiau  wub.gif , o dar ir Miaška ten su savo augintine pamatyti būtų thumbup.gif.

Jei ką - ir tau užpirksiu mirksiukas.gif
Tik į parodą važiuosiu be kačių, mano kilmingoji - jau senutė, o jaunuolis - iš prieglaudos, neparodinis. Važiuosiu pasirgt už vieną komandą, o ir su katininkėmis susitikti.

Va, mano augintiniai: biggrin.gif
user posted image

Sorry už OT blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 01, 23:11)
Vakar vėl užsipirkau chna raudonuose pakeliuose, tai pardavėja parodė naują pakuotę - tokią ryškiai salotinę, perspėjo, kad vėliau bus tik tokia, kad neišsigąsčiau... biggrin.gif

vakar irgi šitos salotinės nusipirkau. galvojau, kad čia dar viena rūšis, kurios nesu bandžiusi biggrin.gif

QUOTE(Selga @ 2009 03 04, 18:08)
Irėja nurodė, kur jos Vln.ieškot, tai vakar kalbinau savo studentę ar žino tą parduotuvę, bet ta nežinojo,

tai, kad nereikia nieko žinoti čia smile.gif nueini/nuvažiuoji iki prekybos centro "Europa", įlendi į požeminę perėją. o ten tik viena kosmetikos parduotuvė, prekiauja rusiška kosmetika ir kitais "popigiajskais" dalykais. ir viskas smile.gif

Miaška, augintiniai - nuostabūs thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif Vilniuje yra baze, Fabijoniskese, ten kaina chnos ir basmos 0.70ct smile.gif nezinau kiek "Europos" perejoj, bet esu tikra kad brangiau g.gif
Jei kam reikia, galesiu pasidomet kur chnos galima rast kituose miestuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Radau kazkur kad yra bespalves chna bigsmile.gif ka ji duoda? ar tinka naturaliems plaukams? ar nenudazys kokia spalva? noriu tik del blizgesio,nes naturalus taip neblizga kaip dazyti g.gif jei nusisnekejau,labai nesijuokit blush2.gif
Atsakyti