http://iecavnieks.lv...&...9&lang=1138
Miaska, aliejus sito gamintojo.
Mazas buteliukas, lietuviska etikete-
Linu seklu aliejus. Kaina -apie 5 lt.
QUOTE(neaiski @ 2009 03 05, 08:08)
http://iecavnieks.lv...&...9&lang=1138
Dėkui

Vienas dalykas neramina: aprašyme parašyta - nešildyti! O kaip tada jį sudėt į šiltą chna košę?

QUOTE(Miaška @ 2009 03 05, 10:27)
Dėkui
Vienas dalykas neramina: aprašyme parašyta - nešildyti! O kaip tada jį sudėt į šiltą chna košę?

Tai gal turima mintyje nekaitinti? T.y. nevirinti, nekepti ant jo ir pan. O į košę... kaip kiaušinį įmuši taip ir aliejų supilt manau gerai būtų į pravėsusią.
QUOTE(jadzka @ 2009 03 05, 10:33)
Tai gal turima mintyje nekaitinti? T.y. nevirinti, nekepti ant jo ir pan. O į košę... kaip kiaušinį įmuši taip ir aliejų supilt manau gerai būtų į pravėsusią.
Ko gero -taip. Alieju dedu pacioj pabaigoj, kartu su kiausiniu.
QUOTE(neaiski @ 2009 03 05, 10:34)
Ko gero -taip. Alieju dedu pacioj pabaigoj, kartu su kiausiniu.
Na, žiūrėkit man. Išpliksiu nuo šilto aliejaus - ateisiu naktimis vaidentis

QUOTE(Miaška @ 2009 03 05, 12:00)

Gausi ir Amlos aliejaus kai su manim susitiksi

Dabar galvoju ar reikia man čia kokio serumo galams ar ne

Na visus kioskelius su rusiška kosmetika Kaune patikrinau
Liko "Urmo" bazės. Jei ten nieko nerasiu, skirsiu Miaškai pasimatymą kačių parodoj
Dėl sėmenų aliejaus kaitinimo, tai nemanau, kad įpylus jį į šiltą chna marmalą atsitiktų kažkas blogo, tiesiog kaitinant žūsta dalis vertingų medžiagų, aliejus netenka vertingų savybių.

Dėl sėmenų aliejaus kaitinimo, tai nemanau, kad įpylus jį į šiltą chna marmalą atsitiktų kažkas blogo, tiesiog kaitinant žūsta dalis vertingų medžiagų, aliejus netenka vertingų savybių.
QUOTE(jadzka @ 2009 03 04, 23:59)

Ačiū Jadzka

QUOTE(jadzka @ 2009 03 05, 12:10)
Nugi be juoko: man tas amlos aliejukas tikrai netiko

QUOTE(ragana @ 2009 03 05, 16:40)
Liko "Urmo" bazės. Jei ten nieko nerasiu, skirsiu Miaškai pasimatymą kačių parodoj

Aš ir ne dėl chna į tokią parodą labai norėčiau

QUOTE(jadzka @ 2009 03 05, 11:10)
Gausi ir Amlos aliejaus kai su manim susitiksi
Nuo to tai tikrai išpliksi
:

O tai ačiū, tikra draugė!

Serumo jokio nenaudoji? Aš jau n metų naudoju paprasčiausią Avon aliejuką galams, kai pradėjau naudot, pamiršau, kas yra suskilinėję galiukai, o ir pigiena toks... Perku gal 5, gal 7 metus, nei nežinau.
QUOTE(ragana @ 2009 03 05, 15:40)

Jokių problemų, dar ir turgaus pardės pardavėją pradžiuginčiau urminiu pirkimu!

Vartaliojau šiandien Ikiuose tą aliejuką, mažas butelaitis, 5,49 Lt, tai ne griekas ir pamėgint. Ale dabar truputį ant ledo iki algos, tai nepirkau. Ten parašyta "nerekomenduojama apdoroti termiškai", na tai sumakalavimas su chna nėra terminis apdorojimas, sakyčiau

QUOTE(Selga @ 2009 03 05, 16:50)
Aš ir ne dėl chna į tokią parodą labai norėčiau
, o dar ir Miaška ten su savo augintine pamatyti būtų
.

Jei ką - ir tau užpirksiu

Tik į parodą važiuosiu be kačių, mano kilmingoji - jau senutė, o jaunuolis - iš prieglaudos, neparodinis. Važiuosiu pasirgt už vieną komandą, o ir su katininkėmis susitikti.
Va, mano augintiniai:

Sorry už OT

QUOTE(Miaška @ 2009 03 01, 23:11)
Vakar vėl užsipirkau chna raudonuose pakeliuose, tai pardavėja parodė naują pakuotę - tokią ryškiai salotinę, perspėjo, kad vėliau bus tik tokia, kad neišsigąsčiau... 

vakar irgi šitos salotinės nusipirkau. galvojau, kad čia dar viena rūšis, kurios nesu bandžiusi

QUOTE(Selga @ 2009 03 04, 18:08)
Irėja nurodė, kur jos Vln.ieškot, tai vakar kalbinau savo studentę ar žino tą parduotuvę, bet ta nežinojo,
tai, kad nereikia nieko žinoti čia

Miaška, augintiniai - nuostabūs

Sveikos
Vilniuje yra baze, Fabijoniskese, ten kaina chnos ir basmos 0.70ct
nezinau kiek "Europos" perejoj, bet esu tikra kad brangiau
Jei kam reikia, galesiu pasidomet kur chnos galima rast kituose miestuose

Jei kam reikia, galesiu pasidomet kur chnos galima rast kituose miestuose

Radau kazkur kad yra bespalves chna
ka ji duoda? ar tinka naturaliems plaukams? ar nenudazys kokia spalva? noriu tik del blizgesio,nes naturalus taip neblizga kaip dazyti
jei nusisnekejau,labai nesijuokit