Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

QUOTE(Gorgute @ 2009 03 06, 22:41)
Bet kaip matau jums labai gerai su jom. Kokios spalvos gaunasi jums?

Man gaunasi kaštoninė, ant pražilusių - varinė. Man patinka ir tinka, todėl su cheminiais dažais neeksperimentoju jau seniai.

QUOTE(Selga @ 2009 03 07, 15:49)
Kažkada lyg ir Miaška minėjo, kad kirpdama atsižvelgia į Mėnulio fazes. Įdomu būtų sužinoti, kuo ji vadovaujasi. Tai čia tarp kitko blush2.gif .

Miaška vadovaujasi Mėnulio kalendoriumi, ten paprasčiausiai yra sąrašas dienų, kada gerai kirptis biggrin.gif

O su Venita dažosi mano dukra, perka Nr. 9, gaunasi gan ryškiai ryža. Beje, po jos ir šviesinosi grifką - viskas normaliai gavosi, nors jai būtų patikusi žalia spalva, laiks nuo laiko tą nubalintą grifką kažkuo žaliai padažo... Pankė ji pas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 07, 20:11)
Miaška vadovaujasi Mėnulio kalendoriumi, ten paprasčiausiai yra sąrašas dienų, kada gerai kirptis biggrin.gif

aišku mirksiukas.gif... ale bet visvien įdomu, ar "maniškis" kalendorius nemelavo ir ši diena buvo gera kirpyklai pagal "tavąjį" kalendorių? blush2.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 03 07, 21:19)
aišku  mirksiukas.gif... ale bet visvien įdomu, ar "maniškis"  kalendorius nemelavo ir ši diena buvo gera kirpyklai pagal "tavąjį" kalendorių? blush2.gif  biggrin.gif

Užuominą supratau biggrin.gif
Taigis, kovo mėn. geros dienos kirpti plaukus yra šios: 1, 2, 3, 5, 6, 7, 10, 28, 29, 30. smile.gif
Vadinas, laiku pasikirpai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 03 07, 16:49)
Jadzka, o kokia spalva Tu su ta Venita dažei? Aš pasižiūrėjau, kad man turbūt "Bronza" būtų geriausia, jei kada pavargsiu nuo natūralios chna dažymo, bet žiūriu, kad nekaip tuos dažus įvertinai  g.gif Išties, už tokią kainą ne kažin ką gero ir nupirksi, o be to man kažkaip nepatinka, kad jie pagaminti Lenkijoj (pati nežinau, kodėl  blush2.gif )

Selga, dažiausi kelis kartus su Bronze. Paskui į paprastą chna tos bronze tik įmaišydavau. dar su kaštonine dažiaus, paskui kažkokia ryža (nes norėjau geltonesnio atspalvio). Bandžius nemažai ax.gif Bet natūrali man geriausia ypač su kiaušiniu wub.gif

QUOTE(Miaška @ 2009 03 07, 23:06)
Užuominą supratau biggrin.gif
Taigis, kovo mėn. geros dienos kirpti plaukus yra šios: 1, 2, 3, 5, 6, 7, 10, 28, 29, 30. smile.gif
Vadinas, laiku pasikirpai mirksiukas.gif

thumbup.gif Tada teisingai kirpaus pirmadienį (2 d.) Tai reiks laukt subujojančių kasų....
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 07, 22:57)
thumbup.gif Tada teisingai kirpaus pirmadienį (2 d.) Tai reiks laukt subujojančių kasų....

Jo, dabar marš abi su Selga pinkavų kaspinų pirkt - tuoj reikės kasas pinti... lotuliukas.gif

Beje, su Venita aš kažkada irgi dažiau - čia buvo man pereinamasis etapas nuo visiškos chemijos iki visiško natiur produkto. Ir visai neblogai atrodė, bet tada kirpėja užsiminė, kad Venitoj vis tiek yra chemijos, tai gal man verta pamėgint paprastą chna... ir pabandžiau, bandau iki šiol biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 08, 00:04)
Jo, dabar marš abi su Selga pinkavų kaspinų pirkt - tuoj reikės kasas pinti... lotuliukas.gif

flirt.gif Miaška nepavydėk tongue.gif

Ryt reiks košę gal užsitepti g.gif: tai šiandien užsimerkt eisiu gal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 07, 23:30)
flirt.gif Miaška nepavydėk tongue.gif

Ryt reiks košę gal užsitepti g.gif: tai šiandien užsimerkt eisiu gal smile.gif

Nepavydžiu, oi ne - čia tik rekomendacija mirksiukas.gif

Pavydžiu, kad ryt tepliosies, o man laiko nebus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 08, 00:54)
Nepavydžiu, oi ne - čia tik rekomendacija mirksiukas.gif

Pavydžiu, kad ryt tepliosies, o man laiko nebus... doh.gif

Nu priviriau šakar makar košės lotuliukas.gif Ąžuolo žievę, rozmariną, čiobrelius, juodąją arbatą ir cinamoną pavirinau ir palaikiau dar, tada tuo nuoviru užplikiau chna. Dabar ji bręsta lotuliukas.gif Eisiu greit makaulės tepliot...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 07, 23:57)
Selga, dažiausi kelis kartus su Bronze. Paskui į paprastą chna tos bronze tik įmaišydavau.

o Bronze labai tamsiai gaunasi? Kokia spalva būdavo ją sumaišius su chna? bigsmile.gif g.gif

QUOTE(Miaška @ 2009 03 08, 00:04)

Ir taip būtų galima pinti, kad tik noro būtų irnesakyk.gif, bet kad tos kasos, anot mano kirpėjos, nevisoms perkopusioms 30, tinka. Vakar tad ir ėjau pasitrumint, bet šiandien žiūriu, kad jau nebepatogu darosi- tai vienas tai kitas plaukas iš kuodelio krenta tongue.gif
Ačiū Miaška, už paviešintas dienas 4u.gif O dažymams dal irgi ten kokios nors special yra nurodytos? biggrin.gif
QUOTE(jadzka @ 2009 03 08, 14:51)
Nu priviriau šakar makar košės  lotuliukas.gif Ąžuolo žievę, rozmariną, čiobrelius, juodąją arbatą ir cinamoną pavirinau ir palaikiau dar, tada tuo nuoviru užplikiau chna. Dabar ji bręsta  lotuliukas.gif Eisiu greit makaulės tepliot...

Nugi smarkai pagerintas, žiūriu, čia receptėlis gavosi Tau mirksiukas.gif O kam tie čiobreliai? Cinamonas kažką irgi duoda? g.gif Amlos visai nebededi matau. O kiek kiaušinių dėjai? Vieną ar daugiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 03 08, 15:42)
o Bronze labai tamsiai gaunasi? Kokia spalva būdavo ją sumaišius su chna? bigsmile.gif  g.gif

Nugi smarkai pagerintas, žiūriu, čia receptėlis gavosi Tau  mirksiukas.gif O kam tie čiobreliai? Cinamonas kažką irgi duoda?  g.gif Amlos visai nebededi matau. O kiek kiaušinių dėjai? Vieną ar daugiau?  g.gif

Nu tamsoka gaunasi... Gal kiek raudonesnė nei tik su chna. Bet man labiau patinka natūr produkt biggrin.gif

Jo.. receptukas nieko smile.gif Čiobrelį daugiau dėl kvapo dėjau ir įsivaizdavau, kad nuo sliniimo gerai (kaip beje ir rozmarinas). Cinamonas rodos daugiau rudumo duoda ir apytaką gerina, tipo irgi nuo slinkimo smile.gif
Kiaušinį tai vieną, nedaug košės priviriau lotuliukas.gif

Vat, Birželio mėn. vėl taruksiu į Maroką. Bus proga parsivežti žolės lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Selga,2009 03 06, 19:18]
Ačiū 4u.gif . Vat įdomu tik kur tas "kažkur" yra? g.gif

Kadangi esu pati Vilniete, o Klaipedoj retai bunu, tai nlb pazistu miesta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 08, 15:59)
Cinamonas rodos daugiau rudumo duoda ir apytaką gerina, tipo irgi nuo slinkimo smile.gif
bVat, Birželio mėn. vėl taruksiu į Maroką. Bus proga parsivežti žolės  lotuliukas.gif

Nugi geras daiktas tas cinamonas tada, gal ir man jį vietoj amlos, sakau, pabandyt, ale bet man jo kvapas labai jau schmoll.gif Ar daug jo dėjai?
Gal jau ir rezultatas šio dažymo yra? bigsmile.gif
Nugi ir pavydžiu aš jums, keliautojoms blush2.gif ...
QUOTE(gabrizzze @ 2009 03 08, 16:24)
Kadangi esu pati Vilniete, o Klaipedoj retai bunu, tai nlb pazistu miesta  blush2.gif

Nieko tokio irnesakyk.gif , kada nors surasiu ir tos eurokosinės dar 14 pakelių turiu, tai reikia ir tą užbaigt. Supernette po 60ct. pamačiau, tai ir susisuko galvelė-ėmiau urmu blush2.gif hihihi.gif .

Atsakyti