Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

QUOTE(Selga @ 2009 03 10, 22:18)
Nugi priverčiau MB lįst malkinėn ir parnešt man alksninių malkų-pati "nierazumieju" kur ten koks medelis  blush2.gif Tai paaiškėjo, kad yra baltalksniai ir juodalksniai. Vyras sakė, kad malkinėj tik baltalksnių pas mus yra, parnešė, bet man ta žievė nie kiek rudumo nepranašauja-ryža net labai. Ko gero ąžuolo būtų rudesnė, o gal juodalksniai kitaip atrodo  g.gif O ąžuolo irgi rudumą duoda, ar ne?  g.gif Žodžiu, kitam dažymui dedu cinamono ir plikau kažkurio tai medelio žievės nuoviru.
Nete sakičiau, kad alyvuogių aliejus, medus ir cinamonas labai puikiai gelbėja slenkant plaukams. Sako, kad pakanka palaikyti tik 5min., kad jau pasijustų efektas. Kažin ar tikrai? Vat tik tas cinamonas būt gerai, kad ryžumo daugiau nepridėtų.  g.gif Suku galvą, kaip tą ryžumą paverst rudesniu g.gif  Teks turbūt tos amlos užsisakinėt dar, nors vėlgi nete vienam angliškam pusl. skaičiau, kaip po jos naudojimo moteriškės plaukai tapo dar labiau ryžesni. Kažin gal dar yra koks nors mums žinomas prieskonis, kuris rudumo priduotų? g.gif

Kalbant apie alksnius, tai kiaušinius tamsiai dažydavom su juodalksniais ax.gif

Cinamonas tikrai ryžumo neprides, jis daugiau rudas nei ugninis.

Amla ... na dar kartą gal nebepirkčiau... Gal geriau kokį Avedos dažantį kondicionierių užsisakyt, kad plaukų spalvą suvienodintų. Dabar turiu Black Amla, o žadu Clove pirkti.

Iš prieskonių rodos rozmarinas ir dilgelė duoda daugiau rudumo g.gif: Išvis dilgelės labai sveika plaukams...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 10, 22:28)
Amla ... na dar kartą gal nebepirkčiau... Gal geriau kokį Avedos dažantį kondicionierių užsisakyt, kad plaukų spalvą suvienodintų. Dabar turiu Black Amla, o žadu Clove pirkti.

Va čia tai iškart matosi, kad daug patyręs žmogus šneka thumbup.gif mirksiukas.gif Tikrai labai teisingas sprendimas 4u.gif Ale bet dabar tik trumpam žvilgterėjau į Avedos pusl. -kainos ten doliarais, ane blink.gif ? Brangokas malonumas, kaip suprantu, iš Amerikos siųstis cool.gif Nu bet suintrigavo, ryt reiks geriau viską ten apžiūrėt rolleyes.gif
Black Amla turbūt mušė ryžumą rudumo link, o kas per spalva bus su tuo Clove? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 03 11, 02:23)
Va čia tai iškart matosi, kad daug patyręs žmogus šneka  thumbup.gif  mirksiukas.gif Tikrai labai teisingas sprendimas  4u.gif Ale bet dabar tik trumpam žvilgterėjau į Avedos pusl. -kainos ten doliarais, ane blink.gif ? Brangokas malonumas, kaip suprantu, iš Amerikos siųstis  cool.gif Nu bet suintrigavo, ryt reiks geriau viską ten apžiūrėt  rolleyes.gif
  Black Amla turbūt mušė ryžumą rudumo link, o kas per spalva bus su tuo Clove? g.gif

Pabandyk žiūrėti www.lookfantastic.com iš ten tiesiai į Lt. siunčia, o kainos gaunas padorios (na kondicionierius apie 60 lt. tas dažantis, bet kad jo ilgam labai užtenka. Na mano plaukai iki pečių....

Black malva tai šaltesnį atspalį duoda ir mažiau ryžumas matos. Clove turėtų kaip tik rudą spalvą paryškinti. Ten aišku parašyta porai minučių užtepti, ale aš dažniausia savaitgalį sutepu plaukus ir palaikau kokį pusvalandį, o tai ir valangą. Man nudažo kaip dažantys šampūnai, gal net geriau.

Su amla tikrai neišgausi tiek tamsesnės spalvos. Kaip jau ir minėjau: nematau skirtumo tarp dažymo su amla ir su kiaušiniu. Tik tiek, kad su kiaušiniu minkštesni plaukai lieka.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 11, 09:47)
Pabandyk žiūrėti www.lookfantastic.com iš ten tiesiai į Lt. siunčia

Ačiū 4u.gif
"Clove" reiškia gvazdikėliai, jų matau ir yra kondiškės sudėtyje.
Kažkada Miaška, pamenu, o gal ir ne tik ji, žadėjo jų nuoviru plykiti košę. Įdomu, ar yra bent koks rudumo efektas nuo jų?
O šiaip Aveda turbūt labai geras gamintojas, bet vėlgi turbūt tos chemijos nemažai turi, nors ir augalų gaminta kosmetika paremtas, kad tokias spalvas išgauti galima.
Jadzka, o taip kondiškės kvapas? mirksiukas.gif Turbūt tikrai gera kondiškė, jei jau kelintą perkiesi? bigsmile.gif Susigundžiau ir aš , ypač paskaičius atsiliepimus apie ją, šiandien ko gero nepagailėsiu tų litukų ir užsisakysiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 11 kovo 2009 - 14:07
QUOTE(Selga @ 2009 03 11, 14:55)
Ačiū 4u.gif
"Clove" reiškia gvazdikėliai, jų matau ir yra kondiškės sudėtyje.
Kažkada Miaška, pamenu, o gal ir ne tik ji, žadėjo jų nuoviru plykiti košę. Įdomu, ar yra bent koks rudumo efektas nuo jų?
O šiaip Aveda turbūt labai geras gamintojas, bet vėlgi turbūt tos chemijos nemažai turi, nors ir augalų gaminta kosmetika paremtas, kad tokias spalvas išgauti galima.
Jadzka, o taip kondiškės kvapas? mirksiukas.gif Turbūt tikrai gera kondiškė, jei jau kelintą perkiesi? bigsmile.gif Susigundžiau ir aš , ypač paskaičius atsiliepimus apie ją, šiandien ko gero nepagailėsiu tų litukų ir užsisakysiu  blush2.gif

Na gamintojas laikomas neblogu. Nors chemijos irgi turi savyje... Kvapas Black Malva tai toks žolelių gaivus ax.gif Sakiau kai nebebus O'Rising priežiūros priemonių Lt. pirkti - pereisiu prie Avedos ax.gif Bet tikiuosi tai negreit atsitiks...
Atsakyti

Savaitgali daziausi, misini uzplikiau azuolo zieves nuoviru-pirkau
vaistinej .Toliau viskas kaip visada-aliejus, kiausinis.
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2009 03 13, 11:02)
Savaitgali daziausi, misini uzplikiau azuolo zieves nuoviru-pirkau
vaistinej .Toliau viskas kaip visada-aliejus, kiausinis.

Na ir ar pasijautė koks nors rudumas, tamsumas ar dar kas nors nuo tos ąžuolo žievės? Aš šiandien ką tik irgi jos nusipirkau vaistinėj. Žadu šiandien dažyt. Ir dar... Jadzka, pagailėjau visgi aš tų pinigėlių Avedos kondiškei blush2.gif ...
Turiu NaturVital šampūną kaštono spalvos, reikia užbaigt.
Šiandien vėl buvau rusiškos kosmetikos parduotuvėj, esu nusivylusi-sakė chna raudonuose pakeliuopse neturės, net nežino tokios verysad.gif Tai iš to nusivylimo nusipirkau dar Iridos šampūną šokolado spalvos doh.gif . Bet dabar mąstau, ar nepavers jis mano dažytus chna plaukus žaliais, nors ir rašo, kad be amoniako ir peroksido, bet žadamas net 100% žilų plaukų nudažymas unsure.gif Seniau Iridos šampūnai būdavo tokie "nekalti", mama jais paryškindavo melsvai savo žilus plaukus, o dabar kažin kokia jų kokybė g.gif Kažkaip prisiminiau mamos patirtį ir vat pamąsčiusi, kad gal atspalviui palyginti Irida šiuo atveju tiktų, tad ir nusipirkau blush2.gif Ne Aveda, aišku, tik 5lt ir tekainavo-jei kas lėks šiukšlinėn irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 13 kovo 2009 - 15:55
Selga, nepastebejau , zinok, kazkokio rudumo ar ko.
Viskas kaip visada.Mano labai tamsus plaukai, gal del to.
Po kokios savaites smilkinius patepliosiu su chemija,
nes cia yra zilu plauku smile.gif
nebijau-nepazaliuosiu, ne pirmas kartas smile.gif
Papildyta:
Kita savaite keliausiu i dabar taip populiaria Lenkija smile.gif
paziuresiu, kokie ten reikalai su chna , basma ir pan.
kokia ji, kieno gamybos.
Atsakyti
Mama dazo tuo brudu..plaukai ziauriai greit auga...bet kiek reik su ja trucintis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 03 13, 16:54)
Na ir ar pasijautė koks nors rudumas, tamsumas ar dar kas nors nuo tos ąžuolo žievės? Aš šiandien ką tik irgi jos nusipirkau vaistinėj. Žadu šiandien dažyt. Ir dar... Jadzka, pagailėjau visgi aš tų pinigėlių Avedos kondiškei  blush2.gif ...

Selga, tai nebūtina gi pirkt ax.gif juolab dabar svaras ir dolcas labai krenta ir atpigo ww.lookfantastic.com ta aveda... Tai mažu po savaičikės išvis apsimokės bigsmile.gif

Nuo Iridos neturėtum pažaliuot, aš seniau Palete gelį pirkdavau ir uždažydavau chna, ale jis nėr labai nekaltas, o paskaičiavus tai Avedos kaina ta pati išeitų kaip ir paletę pirkaliot.

Man taip atrodo, kad eisim miargos juodalksnių genėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 13, 22:33)
Selga, tai nebūtina gi pirkt ax.gif juolab dabar svaras ir dolcas labai krenta ir atpigo ww.lookfantastic.com ta aveda... Tai mažu po savaičikės išvis apsimokės  bigsmile.gif

Nuo Iridos neturėtum pažaliuot, aš seniau Palete gelį pirkdavau ir uždažydavau chna, ale jis nėr labai nekaltas, o paskaičiavus tai Avedos kaina ta pati išeitų kaip ir paletę pirkaliot. 

Man taip atrodo, kad eisim miargos juodalksnių genėt  :lotuliukas:

Taip, apie juodalksnius Tu čia gerai thumbup.gif -aš registruojuosi į kompaniją mirksiukas.gif

Pasimaliavojau gi šiandien. Kol kas mieko ypatingo, bet vaizdas tamsesnis atrodo bus. Plikiau gvazdikėlių ir ąžuolo ž. nuoviru, įvariau nemažai cinamono, o visa kitą kaip visada. Plius dar sugalvojau vėl basmos truputėlį įdėt. Ir kol kas nesigailiu dėl to ką matau, o kaip viskas ryt atrodys saulės šviesoj, matysiu mirksiukas.gif Kitąsyk galvoju basmos ir chna dėt lygiomis dalimis-man tamsesnė spalva labiau prie veidelio tinka. Va pamenu Jadzkos paskutinę foto-man ta spalva super atrodė, dar pamenu net pagalvojau: "Oho, ir tai galima su basma ir chna padaryti? g.gif " Vat svarbiausia, kad spalva prie veido tiktų, o man, pasirodo, kuo tamsiau tuo geriau, nors kažkaip mąsčiau anksčiau priešingai blush2.gif
minties apie Aveda neatsisakau, tik va kol kas noriu nuspręst kokia ta manoji tikroji spalva yra, mat, jei dažysiu su basma ko gero man labiau ta Black malva tiktų nei Clove. Ką manai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 03 13, 20:46)
Mama dazo tuo brudu..plaukai ziauriai greit auga...bet kiek reik su ja trucintis... doh.gif

o tamsta turbūt su kokiu L'oreal'iu natūraliai dažotės? lotuliukas.gif
Atsakyti