QUOTE(mazulyte0300 @ 2009 02 03, 20:49)
Sveikutės
jau rašiau, kad laukiu dantukų ištraukimo vasario 12 d. ir vis dar mąstau, su jumis tariuosi, darbe diskutuoju, abejoju ir vėl apsigalvoju ir še tai, kad nori, skambina man šiandien iš klinikos ir sako, kad tą savaitę, kai reikia traukti dantukus, gydytoja nedirbs ir reikia ateiti ryt juos išsitraukti, tai aš vos iš kojų neiškritau, prakaitas tik išpylė, pasimečiau

man. Galvoju kaip aš darbe tas dienas išbūsiu, dar su žmonėmis bendrauti, negaliu nei išeiti ir dvi savaites be dantų. Sakau ne ne ne

, mąstau ar išvis ateiti, o jūs sakot jau ryt

Taip pasimečiau, kad siaubas

susitariau penktadieniui, o kaip čia bus nežinau. Bijau, kad ištraukus dantis skaudės, darbas ir į mokslus reiks važiuot... ??? Ar skaudės ištraukus ???? ar labai sutinsta ???
Man taip pat abu ketvirtus rove. As cia jau ne karta pasakojau, nebesiplesiu, trumpai pasakysiu tiek - man visiskai neskaudejo ir net neisivaizduoju, kas ten istint gali

. Pats rovimas su nuskausminamu, tai nejauti nieko. Labai lengvai paima replytem, tik 'trekst' isgirsti ir per 5min dantuku nera

. O ir po to neskaudejo visiskai

. Pakraujavo pusdieni ir viskas. Gal del to kad sveiki ir nera ten jokiu saknu. Po to maniau, kad tik tas skyles visi ir matys. Tris savaites vaiksciojau be dantu

, nepatikesi, bet niekas net nepastebejo

(nors darbas mano su zmonemis)...Taip kad mesk visas abejones, rauk be nervu ir tvarkyk dantukus, pamatysi, kaip dziaugsies veliau

.
Papildyta:
QUOTE(Vasaroti @ 2009 02 04, 09:36)
Vaško ir aš turiu, tik kolkas da neprireikė..
Bet kaip dantus skaudaaaaa...

Šian pradėjo ir apatinį žandikaulį skaudėt..

Gal dėl to, kad jau antra diena, kai dantų nesukandu..??? Bet ką ten kąsti..

Kad jie jau nebesueina net..

Siaubas kažkoks..
Uzuojauta

. Matai, kaip skirtingai kiekvienai... Kaip nors iskentesi tuos didziuosius skausmelius

. As is stomatologes turiu nusipirkus toki Elgydium geli jautriem dantim. Labai padeda tokiais atvejais, atsaldo, nuima ta jautruma. Tikrai geras daiktas. Nes vaistukai nuo skausmo tai speju nelabai ir veikia

...