Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(kabesita @ 2009 02 04, 10:51)
Gitusia as vaska dar visai nesinaudojau, nors kai nusipirkau is karto kai dejau breketus, taip ir guli jau 3 men nepradetas.  mirksiukas.gif Kaip tavo protinis?

Aš jo net nepirkau, nereikėjo uždėjus viršutiniams breketams...
Dabar kai nuimti breketukai nuo 4 dantų - griaužia baisulingai kur "nutrūksta" breketu gija; ir kur žiedai ant apatinių krūminių - braižo žiedų vidinės pusės liežuvį, o išorinės pusės išikišusios, vis žandą prisikandu doh.gif
O protinis ramiakas kaip nieko net nebuvęs prisidirbęs bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 04 vasario 2009 - 11:14
labas visiems:)
sendien jau savaite, kaip ant virsutiniu dantu turiu breketus. Dantuku jau neskauda, jauciu tik tempima ,kramtyti irgi jau sekasi gerai..tik va vis dar svepluoju..bet vyras sake, kad labai graziai biggrin.gif
Taigi visoms abejojancioms, bijancioms sakau, nesinervinkit ir dekites tuos breketus. Viskas isgyvenama, iskenciama, o dar kai zinai, kad po visko laukia puikus rezultatas, tai tikrai gali pakenteti.
Aisku buna liudnu minciu, sunkiu ir skausmingu isgyvenimu...bet tai tik laikina:) Gimdymas skausmingesnis nei dantu rovimas, breketu nesiojimas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gitusia @ 2009 02 04, 13:13)
Aš jo net nepirkau, nereikėjo uždėjus viršutiniams breketams...
Dabar kai nuimti breketukai nuo 4 dantų - griaužia baisulingai kur "nutrūksta" breketu gija; ir kur žiedai ant apatinių krūminių - braižo žiedų vidinės pusės liežuvį, o išorinės pusės išikišusios, vis žandą prisikandu doh.gif
O protinis ramiakas kaip nieko net nebuvęs prisidirbęs bash.gif

Gitusia -laikykis!!!dabar sunku,bet pageres...
aisku skamba banaliai, bet esam likimo drauges, tad bet zodziais paguosti bandau sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(neberyza @ 2009 02 04, 14:00)
labas visiems:)
sendien jau savaite, kaip ant virsutiniu dantu turiu breketus. Dantuku jau neskauda, jauciu tik  tempima ,kramtyti irgi jau sekasi gerai..tik va vis dar svepluoju..bet vyras sake, kad labai graziai biggrin.gif

O kaip tau juos skaudėjo? Ar buvo toks jausmas, kad jie iškilę iš savo vietų? unsure.gif Sakau, gal čia tik man kažkaip nenormaliai skauda? unsure.gif

Kadangi jie iškilę, o aš negaliu sukąsti iš skausmo, tai toks vaizdas, kad apatinis ir viršutinis žandikauliai jau net nebesueina, kaip anksčiau.. doh.gif Nu žodžiu avarija kažkokia čia pas mane biggrin.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neberyza @ 2009 02 04, 14:05)
Gitusia -laikykis!!!dabar sunku,bet pageres...
aisku skamba banaliai, bet  esam likimo drauges, tad bet zodziais paguosti bandau sunglasses2.gif

Ne banaliai 4u.gif Kitą savaitę eisiu trauktis 4 dantukų, traukinys bus pajudėjęs, galutinė stotelė - graži šypsena biggrin.gif

QUOTE(Vasaroti @ 2009 02 04, 14:05)
O kaip tau juos skaudėjo? Ar buvo toks jausmas, kad jie iškilę iš savo vietų?

Man taip buvo kai gumytes buvo tarp dantų - kokias 3 dienas, po to dantukai jau "sugrįžo" į savo vietas.
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 02 04, 14:34)
Ne banaliai  4u.gif Kitą savaitę eisiu trauktis 4 dantukų, traukinys bus pajudėjęs, galutinė stotelė - graži šypsena biggrin.gif
Man taip buvo kai gumytes buvo tarp dantų - kokias 3 dienas, po to dantukai jau "sugrįžo" į savo vietas.

O kas čia vis per gumytės? unsure.gif Ar ir pas mane kaži jos yra? Bet lyg nieko nesimato.. ar ir neturi matytis? g.gif
Atsakyti
as jau beveik du menesius su breketais ant virsutiniu dantu, o apacioj dar du dantis istrauks ir tada des. bet man trauks vienoj pusej 4, o kirtoj pusej 5 danti.. nors virsuj abu ketvirti istraukti.. tai man keistai kazkaip.. yra kam dar taip trauke gal? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 02 04, 14:42)
O kas čia vis per gumytės?  unsure.gif  Ar ir pas mane kaži jos yra? Bet lyg nieko nesimato.. ar ir neturi matytis?  g.gif

Gumytes dejo į tarpdančius 2 savaitės prieš dedant žiedus (čia paprastiems breketams) 4u.gif
Atsakyti
Man vakar sudejo ant apatiniu, priekyje i 5 tapdancius gumytes, jau 2 iskrito... bet ryt reiks vaziuot kad isimtu jas, ir lanka idetu, nes dabar jo nera.
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2009 02 05, 14:26)
Man vakar sudejo ant apatiniu, priekyje i 5 tapdancius gumytes, jau 2 iskrito... bet ryt reiks vaziuot kad isimtu jas, ir lanka idetu, nes dabar jo nera.

Ant priekiniu dantu? Kaip keista g.gif
Atsakyti
Sveikutės, man viską atkėlė iki balandžio mėnesio, tai ir vėl turėsiu laiko pamąstymams g.gif
Atsakyti
QUOTE(caramell @ 2009 02 05, 16:40)
Ant priekiniu dantu? Kaip keista  g.gif

Na ten jie siek tiek susigrude ir kreivi...
Atsakyti
QUOTE(mazulyte0300 @ 2009 02 05, 16:00)
Sveikutės, man viską atkėlė iki balandžio mėnesio, tai ir vėl turėsiu laiko pamąstymams  g.gif

nieko tu nemastyk schmoll.gif Paskui dar persigalvosi cool.gif
o kodel taip kelnoja g.gif ? Eilės?

O aš kaip džiaugiuosi, kad vėl normaliai valgyti galiu - man patinka valgyti blush2.gif
Šlovė vaškui! lotuliukas.gif

Nieko, kitą savaitę dantų traukimas, vėliau apatiniai breketai, vėl nevalgysiu doh.gif
Atsakyti