Kiek kainuoja iejimas i Pabo Latino?
QUOTE(itule @ 2005 09 06, 12:19)
Ivairiai. Ketvirtadieni 10, savaitgaliais buvo 25-30. I ta kaina ieina vienas kokteilis pasirinktinai is keliu.
Pastebėjau, kad "Tango arenos" nebėra, o vėl "Muzikinio angaro" iškaba.
Sokis-mano aistra...pries n metu net planavau studijuoti chpreografija Klaipedoje....
Tad pabuvojau ivairiuose klubuose.Vienur patiko, kitur....patylesiu, taciau mano megstamiausias-Pabo Latino!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kad dar iejimas pigesnis butu
, mat man dar taxi namo uz30lt grizti reikia, tai ir sumele susidaro.Daznai nepasisoksi
O ir mano draugems jis ne labai patinka, tad tenka sliauzti ten, kur jos eina
Praeita penktadieni buvome Style 69.Klubo interjeras neblogas, muzika taip pat, taciau laaaaabai maza vietos sokti.O dar ir mergaite keistai kabinosi....hmhmhm
Gal ne taip suprato ka...
Matau, kad daugeliui is cia apsilankiusiuju patinka Pabo Latino.Sakau, gal kada ten ir susibegtume?????I toki ,,Pabo Latino klubo megeju,, uzklasines veiklos rateli.........
Tad pabuvojau ivairiuose klubuose.Vienur patiko, kitur....patylesiu, taciau mano megstamiausias-Pabo Latino!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kad dar iejimas pigesnis butu
Praeita penktadieni buvome Style 69.Klubo interjeras neblogas, muzika taip pat, taciau laaaaabai maza vietos sokti.O dar ir mergaite keistai kabinosi....hmhmhm
Matau, kad daugeliui is cia apsilankiusiuju patinka Pabo Latino.Sakau, gal kada ten ir susibegtume?????I toki ,,Pabo Latino klubo megeju,, uzklasines veiklos rateli.........
QUOTE(vailet @ 2005 09 08, 07:14)
Sokis-mano aistra...pries n metu net planavau studijuoti chpreografija Klaipedoje....
, mat man dar taxi namo uz30lt grizti reikia, tai ir sumele susidaro.Daznai nepasisoksi
Gal ne taip suprato ka...
O kokia mintis nebloga
Latino pab'e muzika tik pietieciams
...teko karta buti po didelio pasiilgimo tuso, sokiu..ir ka, arba visa vakara reikejo uzpakali kraipyti samba, rumbo ir kitais panasiais zingsneliais..zodziu, vietele itvirtinti zinias ismoktas a la Petreikio sokiu studijose
zodziu, nueje i ta kluba nusiteikit dirbti klubais...o gal klystu?
..buvau tik viena karta
:
girdejau yra "artistai"ir "tamsta" su gyvos muzikos renginukais..kazi, kaip ten?
zodziu, nueje i ta kluba nusiteikit dirbti klubais...o gal klystu?
girdejau yra "artistai"ir "tamsta" su gyvos muzikos renginukais..kazi, kaip ten?
Tamsta buvau, siaip nieko, publika normali, tik ten sokiu nebuna. Aptarnavimas nekoks, degtines net saltos neturi, duoda silta su ledais
bet vaikinu nieko pasitaiko, gaila esu uzimta
Is tikruju nebera kur Vilniuj normaliai nueiti, nes nemegstu techno muzikos. Anksciau buvo Ritos sleptuve, Brodvejus...
dabar ten skyles paskutines
ir per daug uzsienieciu, man nuo ju alergija
Is tikruju nebera kur Vilniuj normaliai nueiti, nes nemegstu techno muzikos. Anksciau buvo Ritos sleptuve, Brodvejus...
Pubo Latino visai smagu, gera muzika ir publika smagi. Aptarnavimas normalus. Tik tas face control keistas
mano draugo vienakart neileido, nes buvo su basutemis ir sortais iki keliu, normaliais lininiais graziais sortais klasikinio stiliaus
- su basutemis cia negalima. ka, merginos koju pirstus kulniukais apmindys, o mes po to i teisma paduosim kluba
?????????
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 09 09, 10:28)
Pubo Latino visai smagu, gera muzika ir publika smagi. Aptarnavimas normalus. Tik tas face control keistas
mano draugo vienakart neileido, nes buvo su basutemis ir sortais iki keliu, normaliais lininiais graziais sortais klasikinio stiliaus
- su basutemis cia negalima. ka, merginos koju pirstus kulniukais apmindys, o mes po to i teisma paduosim kluba
?????????
Va va, to face control tai as ten nesuprantu, viena kart mano drauges neileido, ir net nepaaiskino kodel
Geeeeeras del tos face controle....Kiek ten budavau-ne karto neprisikabino...tfu tfu tfu
Siandien atiduodu duokle Didziajam chanui-tevams
- padedu bulveles kasti ir stai gaunu zinute(varom siandien i Pabo Latino?).Na, manau, jei ir susiruosiu, tai jau su aukstakulniais kaip visada nebepasivilksiu, o juk atsokti reikes ne siaip sau, o kirsti is peties
Taigi, galvoju-apsiausiu lengvus kedukus(na, jie nelabai i tokius ir panasus), trumpa sijoneeeeli....hmhmhmhmh, ir pirmyn!!!!!
Bet po to, kai prigasdinote, kad gali tekti spyna pabuciavus varyti namolio....susimasciau
Bet po to, kai prigasdinote, kad gali tekti spyna pabuciavus varyti namolio....susimasciau
QUOTE(vailet @ 2005 09 09, 17:45)
Geeeeeras del tos face controle....Kiek ten budavau-ne karto neprisikabino...tfu tfu tfu
- padedu bulveles kasti ir stai gaunu zinute(varom siandien i Pabo Latino?).Na, manau, jei ir susiruosiu, tai jau su aukstakulniais kaip visada nebepasivilksiu, o juk atsokti reikes ne siaip sau, o kirsti is peties
Taigi, galvoju-apsiausiu lengvus kedukus(na, jie nelabai i tokius ir panasus), trumpa sijoneeeeli....hmhmhmhmh, ir pirmyn!!!!!

Butu smagu paskaityti ispudzius is vakarelio
Vakar vakare teko mieste buti.. Zmoniu, kaip karsciausia vasaros diena Palangos pliaze
Divaa, brangioji, as ir pati mielai paskaityciau atsiliepimus is vakarelio, o dar mieliau....sudalyvauciau, bet taip jau isejo, kad i mano kiema suguzejo drauguzes ir net neklausiusios manes issitrauke mesos smotus bei iziebe ugni pirmyksteje lauzavieteje
.Tad buvau priversta ne uzpakali pries uzsienieciu nosi krutinti, o tvarkytis po iiiiilgo pasisedejimo su saslyku ietimi rankose...
O zinai, Divaa, mano draugeles ir gi sake, kad geru oru Vilniaus gatvese gal net idomiau, nei klubuose
O zinai, Divaa, mano draugeles ir gi sake, kad geru oru Vilniaus gatvese gal net idomiau, nei klubuose