Įkraunama...
Įkraunama...

Klubai Vilniuje

Kiek kainuoja iejimas i Pabo Latino? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(itule @ 2005 09 06, 12:19)
Kiek kainuoja iejimas i Pabo Latino? unsure.gif

Ivairiai. Ketvirtadieni 10, savaitgaliais buvo 25-30. I ta kaina ieina vienas kokteilis pasirinktinai is keliu.
Atsakyti
Pastebėjau, kad "Tango arenos" nebėra, o vėl "Muzikinio angaro" iškaba.
Atsakyti
Sokis-mano aistra...pries n metu net planavau studijuoti chpreografija Klaipedoje.... ax.gif
Tad pabuvojau ivairiuose klubuose.Vienur patiko, kitur....patylesiu, taciau mano megstamiausias-Pabo Latino!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kad dar iejimas pigesnis butu ax.gif , mat man dar taxi namo uz30lt grizti reikia, tai ir sumele susidaro.Daznai nepasisoksi g.gif
O ir mano draugems jis ne labai patinka, tad tenka sliauzti ten, kur jos eina cry.gif
Praeita penktadieni buvome Style 69.Klubo interjeras neblogas, muzika taip pat, taciau laaaaabai maza vietos sokti.O dar ir mergaite keistai kabinosi....hmhmhm blush2.gif Gal ne taip suprato ka... ax.gif
Matau, kad daugeliui is cia apsilankiusiuju patinka Pabo Latino.Sakau, gal kada ten ir susibegtume?????I toki ,,Pabo Latino klubo megeju,, uzklasines veiklos rateli......... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vailet @ 2005 09 08, 07:14)
Sokis-mano aistra...pries n metu net planavau studijuoti chpreografija Klaipedoje.... ax.gif
Tad pabuvojau ivairiuose klubuose.Vienur patiko, kitur....patylesiu, taciau mano megstamiausias-Pabo Latino!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kad dar iejimas pigesnis butu ax.gif , mat man dar taxi namo uz30lt grizti reikia, tai ir sumele susidaro.Daznai nepasisoksi g.gif
O ir mano draugems jis ne labai patinka, tad tenka sliauzti ten, kur jos eina cry.gif
Praeita penktadieni buvome Style 69.Klubo interjeras neblogas, muzika taip pat, taciau laaaaabai maza vietos sokti.O dar ir mergaite keistai kabinosi....hmhmhm blush2.gif Gal ne taip suprato ka... ax.gif
Matau, kad daugeliui is cia apsilankiusiuju patinka Pabo Latino.Sakau, gal kada ten ir susibegtume?????I toki ,,Pabo Latino klubo megeju,, uzklasines veiklos rateli......... drinks_cheers.gif

O kokia mintis nebloga rolleyes.gif O tai vis meetai kokiuose tai baruose buna, o cia ir pasoktume ax.gif
Atsakyti
Latino pab'e muzika tik pietieciams verysad.gif ...teko karta buti po didelio pasiilgimo tuso, sokiu..ir ka, arba visa vakara reikejo uzpakali kraipyti samba, rumbo ir kitais panasiais zingsneliais..zodziu, vietele itvirtinti zinias ismoktas a la Petreikio sokiu studijose clap_1.gif
zodziu, nueje i ta kluba nusiteikit dirbti klubais...o gal klystu? blink.gif ..buvau tik viena karta g.gif :
girdejau yra "artistai"ir "tamsta" su gyvos muzikos renginukais..kazi, kaip ten?
Atsakyti
Tamsta buvau, siaip nieko, publika normali, tik ten sokiu nebuna. Aptarnavimas nekoks, degtines net saltos neturi, duoda silta su ledais schmoll.gif schmoll.gif bet vaikinu nieko pasitaiko, gaila esu uzimta doh.gif

Is tikruju nebera kur Vilniuj normaliai nueiti, nes nemegstu techno muzikos. Anksciau buvo Ritos sleptuve, Brodvejus... wub.gif dabar ten skyles paskutines schmoll.gif schmoll.gif ir per daug uzsienieciu, man nuo ju alergija schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
Pubo Latino visai smagu, gera muzika ir publika smagi. Aptarnavimas normalus. Tik tas face control keistas g.gif g.gif mano draugo vienakart neileido, nes buvo su basutemis ir sortais iki keliu, normaliais lininiais graziais sortais klasikinio stiliaus blink.gif - su basutemis cia negalima. ka, merginos koju pirstus kulniukais apmindys, o mes po to i teisma paduosim kluba tongue.gif tongue.gif ?????????
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 09 09, 10:28)
Pubo Latino visai smagu, gera muzika ir publika smagi. Aptarnavimas normalus. Tik tas face control keistas  g.gif  g.gif  mano draugo vienakart neileido, nes buvo su basutemis ir sortais iki keliu, normaliais lininiais graziais sortais klasikinio stiliaus blink.gif  - su basutemis cia negalima. ka, merginos koju pirstus kulniukais apmindys, o mes po to i teisma paduosim kluba  tongue.gif  tongue.gif ?????????

Va va, to face control tai as ten nesuprantu, viena kart mano drauges neileido, ir net nepaaiskino kodel blink.gif Ji buvo absoliuciai blaiva ir pasirengusi tinkamai ax.gif , prie mano akiu keliu vaikinu neileido, irgi nesuprasi uz ka, apsauga pasake, kad jie aiskinti neprivalo kas ir kodel blink.gif
Atsakyti
Geeeeeras del tos face controle....Kiek ten budavau-ne karto neprisikabino...tfu tfu tfu tongue.gif
Siandien atiduodu duokle Didziajam chanui-tevams biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif - padedu bulveles kasti ir stai gaunu zinute(varom siandien i Pabo Latino?).Na, manau, jei ir susiruosiu, tai jau su aukstakulniais kaip visada nebepasivilksiu, o juk atsokti reikes ne siaip sau, o kirsti is peties ax.gif ax.gif ax.gif Taigi, galvoju-apsiausiu lengvus kedukus(na, jie nelabai i tokius ir panasus), trumpa sijoneeeeli....hmhmhmhmh, ir pirmyn!!!!!
Bet po to, kai prigasdinote, kad gali tekti spyna pabuciavus varyti namolio....susimasciau g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vailet @ 2005 09 09, 17:45)
Geeeeeras del tos face controle....Kiek ten budavau-ne karto neprisikabino...tfu tfu tfu tongue.gif
Siandien atiduodu duokle Didziajam chanui-tevams biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif - padedu  bulveles kasti ir stai gaunu zinute(varom siandien i Pabo Latino?).Na, manau, jei ir susiruosiu, tai jau su aukstakulniais kaip visada nebepasivilksiu, o juk atsokti reikes ne siaip sau, o kirsti is peties ax.gif  ax.gif  ax.gif Taigi, galvoju-apsiausiu lengvus kedukus(na, jie nelabai i tokius ir panasus), trumpa sijoneeeeli....hmhmhmhmh, ir pirmyn!!!!!
Bet po to, kai prigasdinote, kad gali tekti spyna pabuciavus varyti namolio....susimasciau g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

Butu smagu paskaityti ispudzius is vakarelio cool.gif
Vakar vakare teko mieste buti.. Zmoniu, kaip karsciausia vasaros diena Palangos pliaze wacko.gif..uzsienieciai sedi gatves kavinese su alaus bokalais, visas kedes i gatve atsuke..zodziu, zingsniuoji kaip podiumu bis.gif ..bet yra i ka akis paganyti lens.gif ...nemokamas sou clap_1.gif (reiukia pradeti is uzsienieciu uz tokius ziurejimus) babkes rinkti cool.gif
Atsakyti
Divaa, brangioji, as ir pati mielai paskaityciau atsiliepimus is vakarelio, o dar mieliau....sudalyvauciau, bet taip jau isejo, kad i mano kiema suguzejo drauguzes ir net neklausiusios manes issitrauke mesos smotus bei iziebe ugni pirmyksteje lauzavieteje tongue.gif tongue.gif tongue.gif .Tad buvau priversta ne uzpakali pries uzsienieciu nosi krutinti, o tvarkytis po iiiiilgo pasisedejimo su saslyku ietimi rankose... cry.gif cry.gif
O zinai, Divaa, mano draugeles ir gi sake, kad geru oru Vilniaus gatvese gal net idomiau, nei klubuose rolleyes.gif
Atsakyti