Įkraunama...
Įkraunama...

Klubai Vilniuje

o kiek kainuoja įėjimas kituose klubuose, prospekte pvz? Ir kurioj vietoj jie maždaug yra? Aš ir ne vilnietė, o kartais tenka draugus į kokį klubą vilniuj nuvest, oii, grybauju tada doh.gif
Atsakyti
sveiki, noriu i kluba, taig kas gali pasakyti, kur groja taip vadinama popsa,,,zinau brodveju, o kas dar?????? VILNIUJE

ACIUUUUUUUU
Atsakyti
Pabo latino - super thumbup.gif , mes dazniausiai pirma einam i Lajolla, pasedim iki kokios pirmos val. nakties, o paskui - i pabo latino. Penktadieni Lajoloj buvo labai linksma - koncertavo Pelenai. Nezinau kas si savaitgali ten koncertuos, bet mano savaitgalis man aiskus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaites gal galit patart kur galetu nueiti 30 meciai pasisokti, tuo paciu pasedet ir uzvalgyt?
Atsakyti
Po labai ilgos pertraukos vel aplankiau savo numyleta Brodveju ax.gif Nu ir ka - visai nieko. Nuo per daug ikyriu uzsienieciu galima atsiknisti user posted image, maistas nebrangus, gerimai irgi puse velnio, muzika nebloga, tik vat anksciau paprasyti dainos nieko nekainavo, dabar jau praso, kvailas DJ kazkoks pasitaike user posted image. Bet siaip man patiko - primine senus gerus laikus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 26 balandžio 2006 - 22:20
gal išbandėt Pramogų banką?

man tai fainiausias yra Forum Palace rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapas @ 2005 10 13, 11:18)
Pabo latino - super thumbup.gif , mes dazniausiai pirma einam i Lajolla, pasedim iki kokios pirmos val. nakties, o paskui - i pabo latino. Penktadieni Lajoloj buvo labai linksma - koncertavo Pelenai. Nezinau kas si savaitgali ten koncertuos, bet mano savaitgalis man aiskus drinks_cheers.gif

oho rolleyes.gif as praeita penktadieni buvau pabo latino, sutinku, pats geriausias klubas thumbup.gif bet mes jau puse antros isejom, nes tada jau prisirinko tiek zmoniu, kad nebeimanoma buvo sokt, o ir praeit ten jau sunkoka buvo. o kai isejinejom tai dar prie duru ieit eile didziule buvo rolleyes.gif gal kai netrukus atidarys ta lauko sokiu sale tai bus erdviau smile.gif salsai reikia truputi daugiau erdves, todel man geriausia pabo latino iki 1 val nakties wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 04 27, 08:16)
gal išbandėt Pramogų banką?

Mes buvom Pramogų banke praeitą 5dienį, tai mums patiko, klubas 3-čiam aukšte (per du aukštus, su balkonu), daug staliukų sėdėti, vietos šokti irgi pakankamai, muzika nebloga buvo, gėrimų kainos kaip ir visur. Linksma! thumbup.gif
O kai nusibosta klube, gali eiti po kazino pasitrankyti, be to dar yra kitas bariukas lyg ir "lounge bar" vadinasi, ten irgi linksma muzikėlė, šokių salė ir staliukų pilna...
Be to pats pastatas įspūdingai atrodo, ir šiaip visa atmosefra čiki!
Rekomenduoju! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 09 09, 12:23)
Tamsta buvau, siaip nieko, publika normali, tik ten sokiu nebuna. Aptarnavimas nekoks, degtines net saltos neturi, duoda silta su ledais  schmoll.gif  schmoll.gif  bet vaikinu nieko pasitaiko, gaila esu uzimta  doh.gif

Is tikruju nebera kur Vilniuj normaliai nueiti, nes nemegstu techno muzikos. Anksciau buvo Ritos sleptuve,  Brodvejus... wub.gif  dabar ten skyles paskutines  schmoll.gif  schmoll.gif ir per daug uzsienieciu, man nuo ju alergija  schmoll.gif  tongue.gif

"Tamstoj" sokiai vyksta. Siaip tai toks studentu klubukas rolleyes.gif
Atsakyti
O man Gravity labiausiai patinka... ax.gif sava aplinka, savi zmones...jauviuos kaip namie.... biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gatita @ 2006 04 27, 15:43)
Mes buvom Pramogų banke praeitą 5dienį, tai mums patiko, klubas 3-čiam aukšte (per du aukštus, su balkonu), daug staliukų sėdėti, vietos šokti irgi pakankamai, muzika nebloga buvo, gėrimų kainos kaip ir visur. Linksma!  thumbup.gif
O kai nusibosta klube, gali eiti po kazino pasitrankyti, be to dar yra kitas bariukas lyg ir "lounge bar" vadinasi, ten irgi linksma muzikėlė, šokių salė ir staliukų pilna...
Be to pats pastatas įspūdingai atrodo, ir šiaip visa atmosefra čiki!
Rekomenduoju!  biggrin.gif

reiks nulekt is arciau viska apziuret bigsmile.gif
Atsakyti
O kodėl niekas nemini Forum palace esančių klubų: AllStars ir pirmam aukšte (pavadinimas užkrito) - kur Dangiečiai savo koncertus rengė... doh.gif - abu palyginus faini klubai, mačiau tik vieną atsiliepimą apie Style 69 - man irgi patinka - nes perdaug žmonių niekad nesusirinks - ten tiesiog nėra tiek vietos. biggrin.gif
Artistai - labai seniai nebuvus, bet anksčiau buvo super thumbup.gif
Bix'ai - kaži ar gyvuoja dar

Į dabartinį Muzikinį angarą (jeigu jis vis dar taip vadinasi) neičiau dabar už jokius pinigus - paskutinį kartą teko būti prieš metus maždaug - viskas pilka pilka pilka, vietų atsisėst normaliai nėra, žodžiu - grynų gryniausias ANGARAS

Draugai sakė, kad dabar Men's factory jau ne vien tik gėjų klubas, t.y. gejai kažkur į kitas patalpas eina, o tradicinei liaudžiai ir renginių gerų padaro.

O kur pramogų bankas yra?

Gan išsamus puslapis apie Lietuvos klubus ir striptizo ir naktinius, ir visus kitus pramoginius objektus
http://www.meniu.lt/...75=5&cf=1&si=mg
Atsakyti