o jeigu dar koks renginys ir linksmų draugių kompanija - tai iš viso super
MAN TAI PABO LATINO GERIAUSIAS !!!!!
tik va vietos ten tiikrai mazoka, o ir tos eiles. Atsimenu, kai jis tik atsidare, tai isviso ten tuscia budavo. net penktadieniais! man tada labiausiai patikdavo: susirinkdavo TIKRAI megstantys tokia muzika ir tokius sokius, o ne del to, kad "ten visi eina". Bet iki siol LATINO man kaip namai - kai ateinu personalas klausia kodel taip ilgai nebuvau ir t.t. Davar jau pasenau, kazkaip i kluba taip nebetraukia, kaip seniau(seniau - kiekviena savaitgali)
BRODVEJUS -
. vaiku ir uzsienieciu darzelis. arklide, kur visi prisigeria kaip kaimo pijokai ir soka pagal cicina. ten tipo bajeris didziausias. bet kai kiekviena diena tas pats - uzknisa. Tik viena brodvejau privaluma matau: kai koki pirmadieni ar antradieni labai uzsinori kur nors nusitrenkti - eik i broda- ten visada tusas
O savaitgaliais ten sokti elementarnai vietos ner
HELIOS -auksinio jaunimelio ir kazko ieskanciu per 40 vyriskiu susiburimo vieta. nieolikines apsinuoginusios kaip pliaze vizgina uodegas pries i tevus tinkancius vyrus. Storu moteru ten nebuna. jos turbut sudegtu is gedos.
ALL STARS - seniau buvo ten
, bet dabar arba as pasenau, arba lankytojai labai pajaunejo. STUDENTAI STUDENTAI STUDENTAI...
Man dar visai nieko tas klubas gedo prospekte, bet dabar jo pavadinima uzmirsau
Ten visai nieko muzika man. visada ten labai daug prisisoku.
REZIUME: Visus gerai, bet PABO LATINO - geriausia
tik va vietos ten tiikrai mazoka, o ir tos eiles. Atsimenu, kai jis tik atsidare, tai isviso ten tuscia budavo. net penktadieniais! man tada labiausiai patikdavo: susirinkdavo TIKRAI megstantys tokia muzika ir tokius sokius, o ne del to, kad "ten visi eina". Bet iki siol LATINO man kaip namai - kai ateinu personalas klausia kodel taip ilgai nebuvau ir t.t. Davar jau pasenau, kazkaip i kluba taip nebetraukia, kaip seniau(seniau - kiekviena savaitgali)
BRODVEJUS -
HELIOS -auksinio jaunimelio ir kazko ieskanciu per 40 vyriskiu susiburimo vieta. nieolikines apsinuoginusios kaip pliaze vizgina uodegas pries i tevus tinkancius vyrus. Storu moteru ten nebuna. jos turbut sudegtu is gedos.
QUOTE(nerami @ 2006 05 09, 10:22)
MAN TAI PABO LATINO GERIAUSIAS !!!!!
BRODVEJUS -
. vaiku ir uzsienieciu darzelis. arklide, kur visi prisigeria kaip kaimo pijokai ir soka pagal cicina. ten tipo bajeris didziausias. bet kai kiekviena diena tas pats - uzknisa. Tik viena brodvejau privaluma matau: kai koki pirmadieni ar antradieni labai uzsinori kur nors nusitrenkti - eik i broda- ten visada tusas
O savaitgaliais ten sokti elementarnai vietos ner
, bet dabar arba as pasenau, arba lankytojai labai pajaunejo. STUDENTAI STUDENTAI STUDENTAI...
Ten visai nieko muzika man. visada ten labai daug prisisoku.
BRODVEJUS -
pritariu. as dabar kiekviena penktadieni i pabo latino lekiu
na pasiskaicius visus komentarus, susidaro ispudis, kad Vilniuje geriausias klubas yra Pabo Latino. Bet iskilo klausimelis
Ar ten sokami tik tokie sokiai kaip salsa, tango ir pan?
Pvz, jeigu partneris nemoka sokt, tai jau tau kaip ir nebus ten ka veikti taip?
Ta prasme, reiktu temptis tik mokanti tokius sokius?
[tik nesakykite, ismokyk, ne taip jau paprasta priverst :/ ]. Na tai kaip?
QUOTE(Rube @ 2006 05 28, 16:31)
pritariu. as dabar kiekviena penktadieni i pabo latino lekiu
QUOTE(gutė pinkutė @ 2006 04 26, 11:18)
Mergaites gal galit patart kur galetu nueiti 30 meciai pasisokti, tuo paciu pasedet ir uzvalgyt?
O kodel dabar toks suskirstymas metais
QUOTE(Shalimar @ 2006 04 26, 22:13)
Po labai ilgos pertraukos vel aplankiau savo numyleta Brodveju
Nu ir ka - visai nieko. Nuo per daug ikyriu uzsienieciu galima atsiknisti
, maistas nebrangus, gerimai irgi puse velnio, muzika nebloga, tik vat anksciau paprasyti dainos nieko nekainavo, dabar jau praso, kvailas DJ kazkoks pasitaike
. Bet siaip man patiko - primine senus gerus laikus 
, maistas nebrangus, gerimai irgi puse velnio, muzika nebloga, tik vat anksciau paprasyti dainos nieko nekainavo, dabar jau praso, kvailas DJ kazkoks pasitaike
. Bet siaip man patiko - primine senus gerus laikus Brodevejus savas, tik gaila suprastejo. Po gimdymo nuejau po 2 metu pertraukos ir ... tas pats ...
Su vyru vakar ejom i Latino, bet buejom i Prospekto puba (ten barmenai grazus
O man buvo labai smalsu kas dedasi men's factory ir nuėjom su drauge šią vasarą. Na muzika tai buvo liux, dėl to vertėjo eit, ir dėl įspūdingo interjero dar. Vyrų dėmesys glumino labai jau
o kokių gražuolių prisižiūrėjau..tokių ne bet kur išvyst galima
QUOTE(Stikline @ 2006 09 12, 19:21)
O man buvo labai smalsu kas dedasi men's factory ir nuėjom su drauge šią vasarą. Na muzika tai buvo liux, dėl to vertėjo eit, ir dėl įspūdingo interjero dar. Vyrų dėmesys glumino labai jau
jo iš tikrųjų verta nueit nors vieną kartą
QUOTE(Stikline @ 2006 09 12, 20:21)
Einu i Men's Factory kai nesinori vyru demesio. Tik aptarnavimas ten nekoks. Prie baro mojuok nemojavus rankom kojom ir iskirptem vistiek valanda prastovesi kol gausi savo gerima. Todel renkuosi Pabo Latino.
Tikriausiai busi pirmoji kuriai Pabo lotino visai nepatiko
Man patinka HEAVEN klubas
,pramogu bankas,forumo galaxy,connect.
Man taip pat pabo latino geriausias. Kolei kas alternatyvos jam nelabai turime. Tik kad jau vakarelio ikarstyje visokiu vazidu jame galima prisiziureti, kaip vyrukai svaiginasi traukdami miltelius per nosi, kaip pacios mergos tiesiog lipa ant vyru ir akivaizdziai demonstruoja viska, ka turi ir ko neturi, bet noretu tureti.
Nu, man irgi Pabo Latino geriausias
Ten ir vestuves savo atšokom
Ir nebūtinai reik mokėti šokti salsa, kaip moki, taip šoki
Kelis metus iš eilės ėjau i Brodvėjų, bet jau nerealiai ATSIBODO-visada viskas tas pats: muzika, užsieniečiai ir mažai vietos...
Kelis metus iš eilės ėjau i Brodvėjų, bet jau nerealiai ATSIBODO-visada viskas tas pats: muzika, užsieniečiai ir mažai vietos...