Įkraunama...
Įkraunama...

Klubai Vilniuje

man pramogų bankas nepatiko - Forume fainiau - ypač Allstars

o jeigu dar koks renginys ir linksmų draugių kompanija - tai iš viso super thumbup.gif
Atsakyti
MAN TAI PABO LATINO GERIAUSIAS !!!!!

tik va vietos ten tiikrai mazoka, o ir tos eiles. Atsimenu, kai jis tik atsidare, tai isviso ten tuscia budavo. net penktadieniais! man tada labiausiai patikdavo: susirinkdavo TIKRAI megstantys tokia muzika ir tokius sokius, o ne del to, kad "ten visi eina". Bet iki siol LATINO man kaip namai - kai ateinu personalas klausia kodel taip ilgai nebuvau ir t.t. Davar jau pasenau, kazkaip i kluba taip nebetraukia, kaip seniau(seniau - kiekviena savaitgali) ax.gif

BRODVEJUS - schmoll.gif . vaiku ir uzsienieciu darzelis. arklide, kur visi prisigeria kaip kaimo pijokai ir soka pagal cicina. ten tipo bajeris didziausias. bet kai kiekviena diena tas pats - uzknisa. Tik viena brodvejau privaluma matau: kai koki pirmadieni ar antradieni labai uzsinori kur nors nusitrenkti - eik i broda- ten visada tusas drinks_cheers.gif O savaitgaliais ten sokti elementarnai vietos ner schmoll.gif

HELIOS -auksinio jaunimelio ir kazko ieskanciu per 40 vyriskiu susiburimo vieta. nieolikines apsinuoginusios kaip pliaze vizgina uodegas pries i tevus tinkancius vyrus. Storu moteru ten nebuna. jos turbut sudegtu is gedos.

ALL STARS - seniau buvo ten thumbup.gif , bet dabar arba as pasenau, arba lankytojai labai pajaunejo. STUDENTAI STUDENTAI STUDENTAI...

Man dar visai nieko tas klubas gedo prospekte, bet dabar jo pavadinima uzmirsau g.gif Ten visai nieko muzika man. visada ten labai daug prisisoku.

REZIUME: Visus gerai, bet PABO LATINO - geriausia wub.gif

Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2006 05 09, 10:22)
MAN TAI PABO LATINO GERIAUSIAS !!!!!

tik va vietos ten tiikrai mazoka, o ir tos eiles. Atsimenu, kai jis tik atsidare, tai isviso ten tuscia budavo. net penktadieniais! man tada labiausiai patikdavo: susirinkdavo TIKRAI megstantys tokia muzika ir tokius sokius, o ne del to, kad "ten visi eina". Bet iki siol LATINO man kaip namai - kai ateinu personalas klausia kodel taip ilgai nebuvau ir t.t. Davar jau pasenau, kazkaip i kluba taip nebetraukia, kaip seniau(seniau - kiekviena savaitgali) ax.gif

BRODVEJUS - schmoll.gif . vaiku ir uzsienieciu darzelis. arklide, kur visi prisigeria kaip kaimo pijokai ir soka pagal cicina. ten tipo bajeris didziausias. bet kai kiekviena diena tas pats - uzknisa. Tik viena brodvejau privaluma matau: kai koki pirmadieni ar antradieni labai uzsinori kur nors nusitrenkti - eik i broda- ten visada tusas  drinks_cheers.gif  O savaitgaliais ten sokti elementarnai vietos ner schmoll.gif

HELIOS -auksinio jaunimelio ir kazko ieskanciu per 40 vyriskiu susiburimo vieta. nieolikines apsinuoginusios kaip pliaze vizgina uodegas pries i tevus tinkancius vyrus. Storu moteru ten nebuna. jos turbut sudegtu is gedos.

ALL STARS - seniau buvo ten  thumbup.gif , bet dabar arba as pasenau, arba lankytojai labai pajaunejo. STUDENTAI STUDENTAI STUDENTAI...

Man dar visai nieko tas klubas gedo prospekte, bet dabar jo pavadinima uzmirsau g.gif  Ten visai nieko muzika man. visada ten labai daug prisisoku.

REZIUME: Visus gerai, bet PABO LATINO - geriausia wub.gif

thumbup.gif
pritariu. as dabar kiekviena penktadieni i pabo latino lekiu wub.gif dabar kai jau pramokau salsa sokt tai kituose klubuose isvis nebera ka veikt doh.gif nes ta salsa kaip liga, kai ismoksti tai atrodo, kad visi kiti sokiai isvis pranyksta ir kitaip jau sokti nebegali wub.gif tik va pabo latino trukumas tas, kad apie 12 ten jau prisirenka perdaug zmoniu, bet dabar kai atidare lauko terasa, tai kai bus silciau visi kraustysis sokt po atviru dangum, o ten gerokai daugiau vietos nei viduj ir siaip smagiau thumbup.gif
Atsakyti
na pasiskaicius visus komentarus, susidaro ispudis, kad Vilniuje geriausias klubas yra Pabo Latino. Bet iskilo klausimelis ax.gif Ar ten sokami tik tokie sokiai kaip salsa, tango ir pan? smile.gif Pvz, jeigu partneris nemoka sokt, tai jau tau kaip ir nebus ten ka veikti taip? biggrin.gif g.gif Ta prasme, reiktu temptis tik mokanti tokius sokius? smile.gif [tik nesakykite, ismokyk, ne taip jau paprasta priverst :/ ]. Na tai kaip?
Atsakyti
QUOTE(Rube @ 2006 05 28, 16:31)
thumbup.gif
pritariu. as dabar kiekviena penktadieni i pabo latino lekiu  wub.gif dabar kai jau pramokau salsa sokt tai kituose klubuose isvis nebera ka veikt  doh.gif nes ta salsa kaip liga, kai ismoksti tai atrodo, kad visi kiti sokiai isvis pranyksta ir kitaip jau sokti nebegali  wub.gif tik va pabo latino trukumas tas, kad apie 12 ten jau prisirenka perdaug zmoniu, bet dabar kai atidare lauko terasa, tai kai bus silciau visi kraustysis sokt po atviru dangum, o ten gerokai daugiau vietos nei viduj ir siaip smagiau  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2006 04 26, 11:18)
Mergaites gal galit patart kur galetu nueiti 30 meciai pasisokti, tuo paciu pasedet ir uzvalgyt?

O kodel dabar toks suskirstymas metais blink.gif
QUOTE(Shalimar @ 2006 04 26, 22:13)
Po labai ilgos pertraukos vel aplankiau savo numyleta Brodveju ax.gif Nu ir ka - visai nieko. Nuo per daug ikyriu uzsienieciu galima atsiknisti user posted image, maistas nebrangus, gerimai irgi puse velnio, muzika nebloga, tik vat anksciau paprasyti dainos nieko nekainavo, dabar jau praso, kvailas DJ kazkoks pasitaike user posted image. Bet siaip man patiko - primine senus gerus laikus ax.gif

Brodevejus savas, tik gaila suprastejo. Po gimdymo nuejau po 2 metu pertraukos ir ... tas pats ...
Su vyru vakar ejom i Latino, bet buejom i Prospekto puba (ten barmenai grazus lotuliukas.gif ). Dabar paskaiciau komentarus tai kita syki butinai nueisiu i ta Latino.
Atsakyti
O man buvo labai smalsu kas dedasi men's factory ir nuėjom su drauge šią vasarą. Na muzika tai buvo liux, dėl to vertėjo eit, ir dėl įspūdingo interjero dar. Vyrų dėmesys glumino labai jau blink.gif o kokių gražuolių prisižiūrėjau..tokių ne bet kur išvyst galima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2006 09 12, 19:21)
O man buvo labai smalsu kas dedasi men's factory ir nuėjom su drauge šią vasarą. Na muzika tai buvo liux, dėl to vertėjo eit, ir dėl įspūdingo interjero dar. Vyrų dėmesys glumino labai jau  blink.gif  o kokių gražuolių prisižiūrėjau..tokių ne bet kur išvyst galima  thumbup.gif

jo iš tikrųjų verta nueit nors vieną kartą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2006 09 12, 20:21)
O man buvo labai smalsu kas dedasi men's factory ir nuėjom su drauge šią vasarą. Na muzika tai buvo liux, dėl to vertėjo eit, ir dėl įspūdingo interjero dar. Vyrų dėmesys glumino labai jau  blink.gif  o kokių gražuolių prisižiūrėjau..tokių ne bet kur išvyst galima  thumbup.gif

Einu i Men's Factory kai nesinori vyru demesio. Tik aptarnavimas ten nekoks. Prie baro mojuok nemojavus rankom kojom ir iskirptem vistiek valanda prastovesi kol gausi savo gerima. Todel renkuosi Pabo Latino.
Atsakyti
Tikriausiai busi pirmoji kuriai Pabo lotino visai nepatiko schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Man patinka HEAVEN klubas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,pramogu bankas,forumo galaxy,connect. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man taip pat pabo latino geriausias. Kolei kas alternatyvos jam nelabai turime. Tik kad jau vakarelio ikarstyje visokiu vazidu jame galima prisiziureti, kaip vyrukai svaiginasi traukdami miltelius per nosi, kaip pacios mergos tiesiog lipa ant vyru ir akivaizdziai demonstruoja viska, ka turi ir ko neturi, bet noretu tureti. smile.gif
Atsakyti
Nu, man irgi Pabo Latino geriausias thumbup.gif Ten ir vestuves savo atšokom ax.gif 4u.gif Ir nebūtinai reik mokėti šokti salsa, kaip moki, taip šoki mirksiukas.gif blush2.gif
Kelis metus iš eilės ėjau i Brodvėjų, bet jau nerealiai ATSIBODO-visada viskas tas pats: muzika, užsieniečiai ir mažai vietos... doh.gif
Atsakyti